Vi har ingenstans att ta vägen

Well well, då var det torsdag igen! Mina dagar är för det mesta koppar med te, salamimackor och Family guy. OCH KLADDKAKA, don't forget the holy kladdkaka. Skolan rullar på, så har egentligen inte mycket att säga. Spelade klart Ratchet and Clank into the Nexus, det var niiiiiiiiice!! Kanske pratar lite mer om det någon annan gång! 
Knäppte till en bild inne på toan eftersom där är det enda stället det finns ljus, seriöst det blir mörkt typ tre på eftermiddagen.........

Philtre

Himmelen var vacker ikväll. 
 

Allt är lite kaos

 

Hur lördagen ska spenderas

Godmorgon på er alla. Eller klockan är kvart över tolv så kanske förmiddag passar bättre. I alla fall så är detta latlördag. Ska bara vara lat och chilla hela dagen. Äta och vara med min hund. Igår kom en vän över och vi drack te och lyssnade på musik, mysigt. ~ Blev förtjust i en svensk artist vilket har ALDRIG hänt mig, blev helt chockad!! Alice B heter hon om någon undrar, kolla in henne, skitbra! 
 
 
Sen hade jag 2 1/2 h håltimme rast under skoldagen så jag svängde in till stan med min vän Alieen och fick med mig ett PS3 spel hehehehe. Har varit så sugen på ett spel men det har inte kommit in någonting som jag var förtjust i, bara krigsspel vilket jag tycker är tråkiiiigt. Men sen kom Ratchet och Clank och jag kunde helt enkelt inte vänta. Så nu är den min äntligen!!

Keep yourself alive

 
Heeeeeeeeeeeeeej jag är så jävla nere för jag har nyss sett Cathing fire (andra filmen i Hunger games trilogin). FAN VAFÖR VAR DEN SÅ KORT? Två och en halv timme flög iväg, och när man har läst boken så blir det ännu svårare eftersom man vet vad som ska hända och man vill se det! Eller så är det kanske svårare för de som inte vet........ I alla fall - den var skitbra, lite missnöjd med två skådespelare men vad gör det. Hade utvecklingsamtal och mamma sa att jag ska få julklappar så jag antar att det gick bra, åt subway och nybakad kaka så yeah. Sprang sedan hundra mil (kändes det som) till bussen med Emelie vid min sida, kändes som Hunger games. <3

Jag och Josh Peck

Hej hej, då var måndag över! Relativ lugn dag med att säga grattis till Claudia som fyller 17 idag, grattis återigen. ~ Nu är jag mätt på thaimat och vill inte förflytta mig från stolen, men kommer bli tvungen för jag måste iväg och träna BUHUHUHU! Men det är dessertmästarna efter träningen så taggataggataggatagga.
 
Instabild från dagen. Visst är jag och Josh Peck lite lika? Gud vad jag saknar Drake och Josh.

Hårplaner

Ihhhhhh vet att detta är inte så intressant men jag blev plötsligt astaggad för hur jag ska klippa mig i framtiden! Just nu börjar mitt hår växa och ja, jag vill inte ha den här frisyren alltför länge. Jag tycker om den, men det är en frisyr som jag har tänkt på väldigt länge... ~
Detta är Sunny; sångare i gruppen Girls Generation som är en koreansk musikgrupp! Tycker alla är så fina men hon är söt som socker. I alla fall är jag så sugen att klippa mig såhär. Kanske inte hårfärgen hehe, lite för feg för det men frisyren lockar mig väldigt. Busigt och mycket volym, dock så måste jag vänta en stund innan jag kan klippa så.... Mitt hår är inte alls långt för tillfället buhuhu. :(
Så yeah, en stund får jag allt vänta, men tur som jag har så växer mitt hår som ogräs. Bye bye random inlägg sov gott!

Söndagspyssel

Hej hej. Ehmmmmmmmmmmmm..... jag har inte bloggat på ett par dagar. Min kamera är en bitch och mitt liv är inte så intressant för tillfället (skitbra ursäkt) men men! Jag har haft ganska bra ritsug dock de senaste dagarna, även om det jag ritar är inte alls så fantastiskt och orginiellt, det är för det mesta manga tjejer. 
 
Men jag har haft en idé i huvudet att skriva en novell eller något liknande, vet inte än hur jag ska få ihop storyn eftersom den har lite hål i sig för tillfället men vi får försöka!
 
såhär ska väll en av karaktärerna se ut, eller huvudkaraktären. ^^ 

Alibi

Skit vad tungt huvudet känns nu. Är så trött trots att jag har haft en relativ lugn dag??? Varför frågar jag min kropp. Har inga nya bilder eftersom min kamera vägrar att funka (host host skitkamera) så yeah. Jag har bara min instagram att dela med mig tyvärr, annars blir det massa tumblr bilder tyvärr!
 
Men ja, livet är väll dricka te plus äta en hel bricka med kärleksmums SÅ GOTT HERREGUD, lyssna sönder sången (titeln) av Thirty seconds to mars och se på Family guy. Yeah, allt är helt okej!

Amazing race och te

Godmorgon! Dåligt bloggande den här veckan, ingen inspiration helt enkelt. Men har haft en bra vecka, känner väll mest stress för att fixa prao om några veckor men annars rullar livet. Igår åt jag pizza med min vän och pratade om massor, sen såg vi The Help som var sjukt bra! Kanske skriver om den någon gång. 
 
Jag får verkligen inte nog av det här teet. De har ju också blåbärsmuffin och jordgubbscupcake <-- den vill jag verkligen testa! Men blåbär och karamell är svingott, nästan som att fika fast i flytande form. 
Åt en väldigt god frukost. Älskar långa frukostar, och de hade jag framför tv:n då jag såg Amazing race. Vet inte hur många episoder jag har sett men det är spännande. Vore verkligen hur coolt som helst att vara med, men jag hade nog behövt att vila efter varje kilometer HAHA

Tankar som håller mig vaken

Lite tankar som flyger i mitt huvud som håller mig uppe om nätterna.
 
~ Vad vill jag bli i framtiden
~ Borde jag vara orolig
~ Tänk om det går fel
~ Borde jag ge personen en till chans
~ Kommer saker förändras om jag gör det
 
Just nu vill jag bara gosa ihop mig med någon och se på alla Miyazaki filmer som existerar, dem gör mig alltid så glad.
Godnatt.

 

Bryssel i bilder

Hejhopp! Nu är jag tillbaka från Bryssel. Jag har haft det trevligt, men jag må säga att Bryssel är en knepig stad. Det är en blandning av massa andra länder, både på gott och ont. Men jag hade det såklart bra, hotellet var fint och frukosten var helt magisk, de serverade donuts till frukost???????? (ville pussa kocken)
 
Men jag kan förklara lite bättre genom de få bilderna jag tog!
 
De fanns så många macarones och chokladaffärer i Belgien, så har man en dålig vecka så är det ett perfekt ställe att åka till.
 
Köpte mig en kaffemacaron och den var så sjuuuuuuk god. 
 
Fick en pyttenliten krabba tillsammans med blåmusslor och pommes frites!!! Om ni jämför med gaffeln är den extremt liten, så jag förstår hur den kunde hamnat i en blåmusslas mun. 
 
Drog till en stad som kallas Brugge. Fin liten stad med vackra byggnader. 
 
En till byggnad från Grand Plaz om jag inte skriver helt fel??? Som sagt fanns det en del fina byggnader, fick mig att tänka på England faktiskt.
 
 
Såååååååå jag kunde redigerat fler bilder men de är inte så intressanta. Så yeah, jag är glad att jag fick se Bryssel för jag hade som sagt ingen aning om hur det landet var, men jag åker nog inte tillbaka dit. De har lite bra saker överallt, men det räcker med en gång! ^^