Idol 2014

Hejsan! Gissa vart jag spenderade min söndag? That's right, idol audition 2014. Kan jag sjunga? HELL NO. Men min kompis Claudia kan! Så jag följde henne som moraliskt stöd genom idolkön. Sen träffade vi på Carl och Anna, plus Klara! Jag fick skrika framför en kamera, så jag förväntar mig att bli superstjärna nu. Och låt mig bara säga såhär: Jag har aldrig ätit så många gifflar i hela mitt liv. (En tjej sponsrade gifflar och vi var dem som tog mest ur korgen hehehe...)
 
Det var inte så lång kö som jag trodde det skulle vara, vi var inne på över en timme. Det var mycket värmlänningar.
Detta är Carl. Han fick en stöt av mig efter jag hade sett Per Länström in action framför kameran. 
 
 
Och detta är Klara efter 3 timmars väntan på Claudias audition resultat. Vi gjorde henne till nya "Kakan" för idol, tycker hon skulle passa skitbra för det jobbet. 
 
Och detta är nog den bästa bilden från hela dagen. Carl ser skitglad ut även om han inte gick vidare, och ja... Jag älskar High school musical jump pictures. 
 

Jag älskar...

...långa frukostar. Jag och mamma har precis blivit klara med en lång och skön lördagsfrukost. Hatar att stressa i mig frukost, eller att missa frukost överhuvudtaget. Förstår inte hur folk kan klara av dagen utan frukost, för själv blir jag som ett monster. Ett riktigt grinigt monster. Idag ska jag och Claudia prova på oss macarones, är lite rädd om jag ska vara helt ärlig. 
 
 
Hoppas ni får en bra lördag allesammans, kram kram kram!

Ozzy Wannabe

Bilder från igår då jag kände mig ganska söt. 
Hej. *blåser bort damm från skärmen* Det är nu.... en vecka sen jag bloggade?? Jag har varit så sjukt buzy. FAKTISKT! För att vara en mediaelev, dessutom har jag inte mått så bra varken fysiskt eller psykiskt. Har försökt förträngt att någonting är fel, men idag kände jag att måste lyssna på min kropp så jag ringde vårdguiden och fick en tid hos doktorn idag. Förhoppningsvis är det bara jag som har inbillat mig och det är ingenting att oroa sig över alls. Så ja, därför har jag inte varit på blogghumör den här veckan. Men jag hoppas det blir bättre nästa vecka, annars får ni ha en bra lördag!

Saving Mr Banks

Så ikväll hade jag och pappa filmkväll. Min pappa är väldigt petig med film, ser väldigt få filmer rättare sagt. Så jag tänkte, varför inte ta en film med Tom Hanks? Jag har aldrig sett Tom Hanks göra en dålig film, och återigen fick jag det bevisat i Saving Mr Banks. Fast det är inte Tom Hanks som är huvudrollen, utan Emma Thompson. Och skit, vilken bra skådespelare hon är.
 
 
Filmen handlar kort om att Mr Disney vill jobba med Pamela och göra hennes bok Mary Poppins till en show. Hon är dock väldigt kräsen till idén och har lite saker hon själv behöver bearbeta från sin egen barndom.
 
Filmen var så mycket mer än vad jag trodde den skulle vara. Skådespelarna var helt otroligt duktiga, scenerna var hur vackra som helst och de hade så fina kläder. (vill leva på 60-talet </3) och det kändes verkligen som jag såg den riktiga Walt Disney framför mig, samt Pamela Travis. Jag älskar filmer som man kan bara sitta tillbaka och njuta av, eftersom det finns inget man kan klaga på. Det var en fröjd för ögonen och jag rekommenderar den starkt om du ska en myskväll med familjen. Charmig och väldigt vacker film som bygger på en sann historia!

Långpromenad

Glad lördag på er alla! Och fy skam på de som sa att de skulle snöa den här helgen, VAD SÄGER NI NU DÅ (plötsligt kommer ett skyfall av snö) Har varit en chill lördag. Vaknade runt åtta, segade i sängen och sen åt jag en god frukost. Älskar frukost. Har man en bra frukost brukar resten av dagen gå bra enligt min åsikt!
 
 
Solen gör mig sååååå glad!! Gick en timme ute med Buster och lyssnade på musik. Jag skämmer ut mig nog extremt mycket med tanke på hur mycket jag nynnar och dansar till musiken, men men två träningsformer i ett? 

Vårskrik

 
Asså skit vilket väder det har varit idag! Skinade sol, helt fantastiskt. Det var lite bättre igår, eftersom jag gick hem hihi. Gungade i en kompisgunga alldeles själv, fick en blick från någon random lady som cyklade förbi mig, men jag var så fylld av vårkänslor så jag brydde mig inte.
 
Idag har varit en bra dag trots allt. Hade en dålig morgon med massa stress, men till slut så. Nu sitter jag och redigerar våran film, eller Claudia gör det mesta av klickandet. Hanna och Klara var helt underbara och köpte julmust och massa gott gott, så vi satte oss i solen och njöt. 
 
 
Om vädret fortsätter såhär så är jag en lycklig kvinna!!

Vårkänslor

Haha ser så ledsen ut. Var glad, lovar! Hade ju världens vårkänslor, trots att vinden var ganska kylig. Just nu har jag ätit mig mätt och ser på massa kpop videos på youtube. Är så nära att slänga datorn i väggen för jag blir så avundsjuk på alla människor som får se sina idoler. (ilandsproblem nummer 1) Är också ledsen för det är så mycket jag vill köpa, men pengarna räcker verkligen inte till. Om det bara fanns pengaträd. Måste skaffa jobb, usch jag vill inte bli äldreeeeeeeeee!!

Återigen tacos

Hej hej, skit vad dött det har vart här. Jag har varit småkrasslig hela veckan och inte riktigt varit på alerten när det kommer till bloggen. Men idag är det kvinnornas dag, YIPPIE! Go girls!!! Ska träffa Emelie idag så ska vi sticka ned till stan och se vad det är för firande, kommer försöka ta lite kort! 
 
Men än så länge får ni bilder från onsdagen då vi åt tacos hela gänget, och som alltid var det fyllt med skratt och folk som försökver överrösta varandra över bordet.
Gjorde oreo brownies, jesus vad gott det var.
 
 

Framsteg

Godmorgon! Vill ni veta om min natt? Gud vad rolig den var då. Jag var uppe lite längre än vanligt (klockan ett och det är jävligt sent för mig DÖM INTE) och sen plötsligt får jag världens panik. Varför? Jo, av någon bisarr anledning börjar jag tro att jag har en hjärntumör. Hade huvudvärk hela dagen igår, sen började de värka på ett specifikt ställe av huvudet. Sökte upp mina symptomer och google bah: HJÄRNTUMÖR
 
Självklart har jag inte en hjärntumör, har snarare bihålsinflammation tydligen. Aldrig haft det. Vet inte vad det är med mig men såfort jag går över en viss sömngräns så får mitt huvud världens konstiga tankar.
 
Påtal om någonting som inte har med tumörer att göra - har kommit längre med min teckning!
Har skissat deras ansikten, så ser det i alla fall ut nu. Elsa ser inte riktigt ut som hon gör i normalt fall, men det är min tolkning. Har sjukt svårt att rita män, därför ser Jack Frost ut som han gör.