Airel as a boy

Är väldigt inne i genderbend för tillfället bland Disney karaktärerna. Sjukt kul att se på folks fanart och idéer hur våra älskade Disney karaktärer skulle se ut som en kvinna/man. Jag gjorde Ariel till en pojke, känner mig väldigt taggad på att göra klart den!
 
 

Första picknicken

Godmorgon! Härligt med söndag. Precis ätit frukost och kollat lite på Pewdiepie. Bra start på Söndagen. I fredags var jag och mina vänner ute på picknick. Lite kallt var det, men väldigt mysigt. Längtar något otroligt tills man kan vara ute till klockan tio och fortfarande inte frysa, åhhhhh sommaren. Åt otroligt mycket chokladflarn och blev fäld av min kompis Niclas som det var rena rama Tekken 4 vi spelade. 
 
Sorry för bara mobilbilder på senaste tiden. 
Så goa människor!

Sweg

Så hej, här står jag och försöker vara cool med min keepa. Hade en väldigt kort skoldag, stannade kvar och var Martinas fotomarsvin för någon minut, åkte till stan och köpte nödvändiga saker (som är sjukt tråkigt att köpa <////3) Fick sydkoreanskt smink igår (I FEEL SO KOREAN) och nu är jag så trött. Ser på Running Man och God bless it's so funny. Ha det bra allesammans ~