Kan det bli värre?

 
Så ja, det började såklart spöregna. Vi kom ut med kanoterna på vattnet och allt var helt okej. För en stund så var det faktiskt väldigt lugnande och skönt. Paddlade med en ny tjej i klassen och vi delade på massa samtalsämnen som typ att vi båda älskar Melodifestivalen. (DON'T JUDGE DET ÄR MYSIGT!)
 
Men senare... Då bara smäller det. Inte åska, men det börjar regna som fan. Jag behövde svära där för att få ut min ilska. Det verkligen öste ned! Mina springtights blev genomblöta ända in till underkläderna, men överkroppen höll jag torr. Så vi paddlade i typ två timmar innan vi kom i land. Jag var stenfrusen och åt lite sallad förrän jag åkte hem, duschade och slängde mig i tv-sängen där jag somnade i.... tre timmar ungefär. Eller jag åt en kexchoklad innan för jag var så duktig idag hehe.
 
Så detta är ju vad jag gör på fredagar! Inte är man i skolan neeeej nej nej, vi paddlar i spöregn. Kanon.

Paddla kanot i regn = pessimist

Godmorgon solstrålar. Jag är definitivt ingen solstråle! Idag ska jag nämligen paddla kanot med min klass, och det är stor risk för regn. Kul? Inte så mycket. En annan negativ sak är att jag har ramlat ur en kanot en gång, vilket inte ger mig så mycket självförtroende........ Det enda jag egentligen ser fram emot är att få äta min kexchoklad och att få åka hem. 
 
Idag när jag var ute med hunden råka jag gå mitt i vägen för bilarna utan att tänka mig för, och helt plötsligt tutar det som tusan bakom mig och jag hoppar till som ett rådjur. Skit vad rädd jag blev, aja... det gav föraren ett gott skratt i alla fall. 
 
Och nej, jag ska inte åka och paddla såhär, haha! Har inga bilder på kanoter så det fick bli en bild från första skoldagen efter sommarlovet. Hejdå! 

NY DESIGN!

Hälsa på min tvilling. 
 
Hej! Okej, NU funkar allt. Hade först lite krångel med bilderna och storleken, så om ni såg massa bilder som las upp och försvann så var det därför haha! Men nu kan jag äntligen blogga. Jag har faktiskt saknat att blogga, hur skumt som helst......... Men ibland så kan en ny design ge ny energi, precis som jag känner nu! 
Och jag älskar verkligen min nya design, kommer prata lite mer i ett annat inlägg. 
 
Så det ni kommer få se i framtiden är defintivt massa bilder från resan i Frankrike, vilket jag ser fram emot att få lägga upp. Sen ja, hur mitt liv står till nu helt enkelt! Har gjort om lite kategorier, men dessutom lagt till "funderingar och tankar" där jag kommer lägga upp lite ämnen eller saker jag har en åsikt om. Kan bli lite spännande hoppas jag, jag är ju så spännande som person..............
 
 

Snart faller allting på plats

Såååååå.... Vad tycks om den nya designen!?
 
Än så länge är jag supernöjd! Tror detta kan vara riktigt bra för min blogganda, sätta lite sprätt i den. Tyckte om min gamla design, men detta känns mycket mera som mig. Det är samma tjej som gör det, och hon är så sjukt duktig jämfört med mig. Jag kan verkligen nada om bloggdesign, och även om det skulle vara kul att lära sig så är jag faktiskt inte så intresserad i det. Synd, men men! Ganska dumt när man vill ha en bra blogg.......... Ibland får man ta genvägar.
 
Jag kommer defintivt blogga aktivt när jag väl får lite mer ordning här, profilbilden ska på plats och lite typsnitt ska ändras, men förhoppningsvis dröjer inte det så länge! ^^
 
Två stycken från min instagram som togs den senaste veckan, men nu ser inte mitt hår ut sådär... Och hur det ser ut nu kommer ni får se i framtiden!

Allt är kaos

Okej, som ni kan se är min blogg helt upp och ner! Jag har en vän som håller på att hjälpa mig så förhoppningsvis är jag tillbaka med en ny design på hela bloggen! Ser fram emot det, så bloggandet få stå på hyllan ett tag.

Everything has changed

En liten work in progress bild. Ritar lite sorgligt när klockan har strukit över klockslaget nio.
 
Hej... *smyger försiktigt fram*
 
 
Okeeeeeeej nu kom jag faktiskt hem för en vecka sedan, men jag blev sjuk så fort jag satte min fot hemma i Sverige. Yepp. Kunde knappt svälja, men som tur var så var det bara halsont. Skulle vara hemskt om jag fick influensa som jag oftast får när viruset greppar tag om mig. Men jag tänkte göra ett inlägg om Frankrike imorgon om allt går som planerat, låter inte det bra? Har massa bilder om det glädjer er hehe!
 
I alla fall; har träffat alla mina vänner från skolan, eller en liten del i alla fall. Saknat dem alla så grymt mycket, vissa har hade jag inte sett sen skolan avslutades! Vi åt lite för hårt stekta brownies och sen sminkade jag mig som en kines. Godatt. ~