En klipp - liten skillnad

 Historia... ugh. 
 
Mina känslor till det ämnet. Jobbar om feodalismen vilket jag inte förstår, och troligtvis kommer jag aldrig att förstå det överhuvudtaget! 
 
Klippte mig igår föressten, är nog inte så mycket skillnad egentligen, vilket känns ganska töligt eftersom man måste betala i slutändan. Men är nöjd, men som sagt har en mamma som kan klippa, men hon är i Thailand för tillfället och mitt hår höll på att bli "långt" haha så ville få det lite trimmat! Har fått en kort och jämn lugg så känner mig lik någon modell i Vouge hihi. 
 
MEN DEN ENA SIDAN AV HÅRET DAMPAR SIG
Får ha det bakom örat wiiiih.
 
Historia är seriösa saker people.

Matlust finns ej... Förutom med Sushi

Hallojsan här på monclair bloggen!
 
Mamma har fyllt år, och jag hoppas verkligen hon tyckte om den. Hon blev nöjd med sin present, och ser ut som en fluffboll varje morgon nu. Hade bakat en cheesecake åt henne som vi åt, och jag var ganska nöjd med den. Sist jag bakade en cheesecake kunde jag stoppa in fingret och det studsade direkt tillbaka! Det var som att äta mjuk plast nästan... haha.
 
Sen har jag haft dålig matlust i över en vecka nu, men igår blev jag så asajfeugirg sugen på sushi! Älskar sushi! ~ Det är någonting jag är så glad att jag har testat, och tycker flera ska göra. ^^ Det kanske verkar läskigt med rå mat, men hey? Testa, det är supergott. Min familj och jag satt framför pappas Ipad och kollade på stjärnorna på slottet samtidigt för vi är för lata för att titta på tv, fin familj jag har.



Grattis mamma!

Idag är det min kära mors födelsedag!
 
Morgonen började lite dåligt pågrund av min mage som är så rebellisk nuförtiden, men ska snart kolla upp det. Annars så åt vi frukost tillsammans, och så gav jag min födelsedagspresent vilket var en fluffig morgonrock! Hon verkade ganska nöjd, vilket gjorde mig glad. Senare ska vi äta cheesecake, vilket är en överraskning än så länge. Det är mammas favorit kaka, så jag bakade den igårkväll. ^^ Hoppas hon tycker om den!
 
Älskar dig mamma, hoppas du har den bästa födelsedagen.
 
Lite suddig bild men den får duga! Från morgonen.


Frost i håret

Det.är.så.kallt. 
 
-16 grader utanför här i Karlstad, nästan som jorden ska gå under. Är hungrig och sitter på historia lektionen, lyssnar inte så mycket kanske eftersom jag sitter vid bloggen. Mamma fyller år imorgon, och jag ska ge henne en riktig bra födelsedag! Har en bra present, och en bra överraskning tills imorgon. Ska baka en cheesecake ikväll vilket är hennes favorit, mamma läser inte min blogg så ofta så hon kommer nog inte se detta... 
 
Men nu slutar vi, lunch wiiih hejdå! 
Var så kallt att håret frostade sig, om det är nu ett ord...

Kluven

Hejsan!
 
Har inte varit aktiv på bloggen som vanligt, men har en del att göra nu i mitt liv. Mycket saker att fundera över, ganska stora saker enligt mig. Är kluven över det mesta, mår illa varje dag, förhoppningsvis blir det lite bättre med tips ifrån vårdcentralen! Annars så har jag inte mycket inspiration till bloggen tyvärr, men det är just nu bara. Snart så kommer jag igång ska ni se! ^^ Behöver bara få ha en liten dykning på livet haha.
 
Vet ni vad ni får? INSTAGRAM BILDER
 
I
I
v
Min nya showergel, köpte enbart för flaskan var helt ~ fab ~
 
 
 

Ritberoende

Äntligen börjar jag tycka om att rita på den här plattan!
 
Trodde faktiskt ett tag att jag skulle bara ge upp... Men det är otroligt kul. Kan inte sluta, tappar koll tiden såfort jag ritar någonting som jag är nöjd med. Hoppas verkligen denna blir bra i slutändan, har kommit ganska långt!
 
Det ger ett lugn att bara sitta att rita, och nu som musik strömmar igenom mina öron så kan ingen störa mig, + är man halvdöv så behöver man bara en hörlur hihi.
 
 
 

Fem dagar utan inspiration

Godmorgon!
Det är söndag idag, och jag har inte bloggat på fem dagar. Jag har haft nog en av de mest stressigaste veckorna i hela mitt liv, tyvärr. Men nu tog jag äntligen upp kameran och tog några få bilder! Det har varit så sjukt kallt ute den här veckan, över tio minus grader. Helt sjukt?
 
Avslutade min skolvecka med Cecilia (www.suomela.blogg.se) och köpte en god Ben and Jerry som vi verkligen förtjänade båda två, satte oss ned i soffan och satte på en jävligt bra film! Jag orkar inte längre göra något mer på fredagar än att bara ta det lugnt med en go vän, det är verkligen så skönt. ^^
Vi har haft dessa myskvällar så många gånger, men man tröttnar aldrig!
 
Efter hon hade åkt hem så gick jag ut med Buster en lång runda. Hade på bra musik i öronen, och gick så länge tills jag inte kunde känna mina lår... Åh, vad jag vill ha sommar!
 
 
 
Bilder ifrån filmkvällen
Bästa glassen föralltid
 

Tisdag - Nej, dra åt skogen

Godmorgon!
Är så trött, saknar lovet, åt inte upp min frukost, och mina händer luktar hundmat. Så ser morgonen än så länge! Ska egentligen göra mig iordning, men ähh. Man kan se istället folk som tatuerar sig. Tror nog jag aldrig skulle våga tatuera mig... + Min mamma skulle begrava mig levande haha.
 
Ha en bra tisdag, kämpa i tre dagar till sen får vi slänga oss på sängen i två dagar!
 

Tre drömklänningar

Godmorgon!

Idag är det söndag och jag sitter och dreglar över klänningar på nätet som jag inte kan få. Eller jo, jag tänker skaffa någon. Med pengar som faller ned ifrån himmelen. Mellandagsrean har varit igång så länge nu, vill bara att vårkläderna ska komma!
 
Det är också synd att ingen av märkerna som finns på nätet finns som affärer, för oftast tycker jag att det finns finare kläder på nätet än vad det gör i verkligheten. I alla fall i Karlstad, för här har vi inte särskilt mycket kan jag säga!
 
Jag ska inte göra någonting särskilt idag, lite skolarbete och rita massooooooor
 

Utveckling på plattan

Som ni alla kanske vet så har jag fått en ritplatta i julklapp, och min relation med den har inte varit så trevlig, nära på skilsmässa men nu börjar det ljusna! Jag insåg inte hur mycket man egentligen behöver träna innan man verkligen kan rita på den här saken. Blev så frustrerad vissa gånger, men fick sedan ihop en skiss som jag tyckte var helt okej.
 
Men lovar det var stunder då jag var helt;
 
 
Tänkte visa er så kan ni bedömma för er själva!
Detta är lite av grunden, klaga inte på boobsen, boobs är bra att ha
 

Och detta var den färdiga bilden! Orkade inte göra någon fin bakgrund, är nöjd ändå.
 

Finns ingen titel för detta

Godmorgon!

Jag håller på att förbereda mig för en lång Dag. Om förbereda sig betyder att man sitter framför tv:n. Ska gå i skolan till halv fem idag, HALV FEM. Kommer nog dö under dagens gång, och direkt efter så blir det årets första träning! Jag har inte orkat träna under lovet, jag tycker man ska njuta av lovet medan man har det!
 
Ska nog ta med mig chokladmjölk... Och en banan. Man tappar mycket energi när man ska vara i skolan 7 och 1/2 timme. :(
 
 Gårdagens instagram, följ mig gärna! henniemonclair
 

So much food

Hej, har ätit grymt mycket mat idag så det inte är sant
 
Cecilia kom över och lagade mat med mig. Det blev stenhårda chocolate chip Coockies men en förbaskat god laxsås med pasta! Aja, man får väll njuta lite på sista lovdagen? Skulle dock inte någonting emot att slappa en vecka till... Har verkligen varit lat som tusan, men det är väll det lov är till för!
 
Aja, spenderade mina sista minuter innan kvällen med min ritplatta! Men såklart så ska programmet fucka upp sig precis när man har blivit nöjd med någonting. :-) <-- (irriterat ansikte) Det är som Gud sitter där uppe och bara: Åh, nu är Hennie nöjd med någonting vad sägs som vi förstör det?

Nejdå, orkar inte gråta över spild mjölk men samtidigt som det hände spelades en låt på min Spotify som gick såhär; Save that sad face for rainy days
 
Kanske var lite ödet?

Förbannande ritplatta + Avatar

Halloj bloggen ~

Min dag har inte varit så särskild intressan, den har mest bestått av;

- Avatar maraton
- Försöka fixa min ritplatta
- Stirrat in i väggen och tänkt på livets gåtor
 
Ja, typ det! Men såg i alla fall slutet på Avatar och GUD vad bra det är! Nu vet jag verkligen hur mycket jag älskade den serien som barn. Slut episoden gav mig rysningar som alltid, varje gång och jag har nog sett den... tre gånger? Nej, jag ljuger fler gånger. Men det går inte att sluta titta!
 
Jag ville alltid vara en vattenbändare när jag tittade på Avatar. ^^ Vad ville ni vara?

Most epic cartoon evah
 
 
^
I
I
Mig efter sista avsnittet när min pappa kom in i tv-rummet...

I got a boy

Godmorgon!
 
Det har hänt igen. Jag har hittat en låt som jag inte kan få nog av! Älskar när det plötsligt händer, man klickar på Play och sen blir han helt förtrollad. Sen spelar jag sönder den så jag blir helt trött på sången, men det gör ingenting!
 
Om ingen av er visste så är jag ganska intresserad i K-pop och J-pop. ^^ Det står för "Korean pop" och "Japanese pop". Jag har en stor blandning av musik, men min lilla hemlighet är att jag gillar att gå runt och sjunga på ett annat språk. Många av er kanske att den här låten suger, men ja, detta är min musiksmak!
 
Men tack vare låten blev jag otroligt ritsugen, har inte ritat sedan innan Jul! Jag tog pennan, och så blev det såhär; (Inte klar)
 
Jag tog väll inspiration ifrån tjejen som jag tycker var sötast ifrån videon, och jag var tvungen att söka upp vad hon heter, vilket var Minzy om jag inte har fel? Ritade på lite kläder som inspirerades av videon, så det är ingenting som ska vara precis likt.
 
Här är videon ifall ni blev lite nyfikna!
 

En sak till...

Godnatt på er!
 
Hoppas ni drömmer om världens snyggaste kille eller världens sötaste hundvalp. Eller vad ni än tycker om hihi! Jag ska nog drömma om... Johnny Depp blir bra. Eller Japan kanske?
Ni får en crappy Webcam bild men men tufft liv


Nybörjar kaffe

Köpte kaffe till mig själv för första gången då, hade åtta sockerör i så det var helt okej faktiskt.
 
Jag hade lovat Klara att jag skulle köpa en eftersom hon är en van kaffedrickare, kanske kaffeälskare skulle man kunna kalla henne! Vi satt och prata om allting som hade hänt, skrattade och fyllde magen med cho Mycket mysigt och god fika. Köpte mig en Subway för jag är för lat för att göra mat när man kommer hem, och nu längtar jag till Masterchef Australia som börjar klockan åtta!
 
Vet inte varför jag älskar det så mycket, kanske för att det är mat med? Nej, eller jo föressten ska inte ljuga för er. Men det är så mycket glädje i programmet och juryn är inte sura så grisar som i alla American Masterchef, där alla är fiender och allting går ut på drama istället för mat.
 
Den här snygga coolingen har en blogg också som ni borde verkligen kolla in! andreaochklara.blogg.se
 
Tack för idag din vackra varelse

En ny start 2013

Lite sent nu kanske men... GOTT NYTT ÅR!
 
Äntligen, 2012 är över asså kunde inte bli mer glad! Det här året ska bli bra, det ska jag lova mig själv här och nu! Ska göra mer saker än vad jag gjorde 2012, och sätta lite mål för mig själv här på bloggen. Jag är inte bra att på hålla nyårslöften, men det kan väll vara kul att prova?
 
13 brukar vara olyckans nummer men jag tror nästan att det är tvärtom. Jag hoppas i alla fall på det, för 2012 var väll inte det bästa året, det var bra men inte liksom; ÅHHH EPIC YEAR HALLELUJAH
 
Men här är lite grejer jag ska tänka på iår:

- Våga ta mer risker när det kommer till sociala sammanhang
- Blir mer sparsam (Kommer hålla en vecka)
- Utvecka i mitt ritande, verkligen försöka skapa någonting
- Sköta mig i skolan och få bra betyg
 
Men ni kanske vill veta vad jag gjorde på Nyår? Min kväll började med att komma hem till underbara Cecilia, där vi åkte och köpte mat för vi var för lata för att laga mat. Det blev två margarita pizzor och en daim tårta till dessär, vilket var så oundvikligt gott! Var hundra år sedan jag åt det så blev värsta chockerad. Vi ville ha Champagne bara för att vara lite fina, men eftersom Champagne är äckligt och vi är sexton + lagliga köpte vi en enorm Pommac! Mycket godare. Efter det kom Adna till oss och vi spenderade en kvart på att få upp Pommacen, medan jag stod och roade mig över deras försök!
 
Daimtårtan mhhh.... Så goooood jag dog

Efter det så åkte jag och Cecilia till Niclas boende! Där träffade vi massa trevligt folk. Senare bärde det av till Torget där det var så många fulla att det var nästan pinsamt att kolla på, så egentligen fanns det inte mycket att göra där men fyverkeri showet var fint och trevligt! Vi startade som kanske femton som skulle se fyverkerierna, och sen slutade vi med tre... Rena rama Hunger Games!
 
 Det blev inte världens bästa bilder på fyverkerierna, men hade inte någon bra inställning och det regnade så orkade inte tänka, så det blev bara några bra kort tyvärr.
 
Annars det var mitt nyår, hoppas erat var så bra som det kan bli! Gör det bästa v 2013.