Today is going too be a good day

Godmorgon! Ni får en väldigt dålig ego bild med sämst skärpa för jag redigerade den i Pixlr. Jag borde verkligen försöka lära mig mer om photoshop. Alla gör så fina bilder medan jag inte har någon ork.
 
Men idag ska bli en bra dag! Just nu är det lite moln över himmelen, förhoppningsvis så försvinner de över dagen. Ska träffa Cecilia och Adna så ska vi äta jordgubbar under solen, så är det planerat i alla fall! Om det inte börjar spöregna eller blir orkan...
 
Börjar inte förrän 11 idag och har en lektion på femtio minuter. Hur onödigt som helst haha. Har världens största inlämning i historian, jag är princip klar, behöver bara småfixa den. Det är alltid när man frågar läraren som de pekar ut flera hundra fel som man aldrig kunnat märkt själv. Det är både positivt och negativt tyvärr haha. Nej, ni får ha en bra fredag så ska jag fortsätta att lyssna på sweet K-pop! I know, döm inte.

Önskar att man tagit shorts

God förmiddag på er alla här ute i världen!
 
Igår var en ganska stressande dag. Vaknade upp en timme försent, dock var det lugnt för skulle cykla så behövde inte lägga min tro på de dåliga busstiderna. Jag packade ihop saker och begav mig till skolan där det är så mycket stress så jag inte orkar med det, och senare åkte jag, min klass och den andra klassen för att "lära känna" varandra bättre. Vet inte hur det gick haha. Men jag hade det mycket trevligt! Det var så varmt och såklart hade jag på mig svarta jeans som brände sönder mina lår. Sen var jag där bara en timme innan jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för att ha nationella prov i matte. Kul att de lägger prov när det är som mest opassande. 
 
Några bilder jag knäppte till under den soliga eftermiddagen... 
Alla borde bli modeller för de blir så fina på bilder, speciellt du Ida! Och för att vara lite cheezy så gör de alltid dagen lite ljusare. 

Vem har sagt att jag inte kan klara det?

Det blev en lång titel, jaja. Ehh, nu var det några dagar sedan jag skrev!
 
Har spelat tennis i princip hela helgen. Det har varit förvånansvärt kul! Jag har haft en väldigt dålig bild av att spela match sedan förra året, en lång historia. Kortfattat så är tennis en sport som man står själv, och om man inte har en bra attityd så blir man utslagen och stampad på mentalt. Låter inte så trevligt? Nope.
 
På lördagen åkte vi till Göteborg, till Partille klubben.
Men jag åkte ändå eftersom ingen annan kunde, nervös som bara den. Jag förlorade min singel stort, spelade emot någon tjej på 21 år och vart högt rankad, MEN var supernära på att vinna min dubbel! Fick faktiskt lite confidentboost. Sen åkte vi hem och åt Mcdonalds såklart, och jag säger bara... PROVA INTE BEEF WRAPPEN! Fyfan va äcklig den var. Smakade sur gurka hela skiten. :(

På söndag spelade vi hemma, förlorade min singel men var nöjd ändå. Tar myrsteg hela tiden. Det var också typ 25 grader?! I SVERIGE. OCH JAG BLEV BRÄND. Herregud säger jag bara haha! Nu är det mesta borta men trodde seriöst inte jag skulle bli bränd, men när jag tänker efter så var jag ute i solen i fem timmar....

Nu har jag inga bilder från helgen, men jag kan berätta en annan sak istället! Igår kväll så slognågon in i min pappas bilruta. Som tur så gick nog alarmet igång och de hann inte få med sig något, inte för det fanns något men de kunde lika gärna slagit sönder hela bilden. Inge kul för pappan min! Men det var kul att leka med glaset...

Nu klipper jag snart av allt

Jag vet inte om det är bara jag som känner mig frustrerad vissa mornar. Är mornar ens ett ord? Troligen inte. 
 
 Just nu är det mitt hår för tillfälle som är inte alls så fint som jag har känt att det har varit förut, eller så är jag överparanoid. Men har ni inte också känt det? Man byter kläder, sminkar sig, byter hårstil men ingenting känns rätt. Vill typ raka av allt så vore det så mycket enklare, meeeeen det vågar jag inte haha. Istället tittar jag på söta asiater på internett och typ vill ha ett gevär så jag kan skjuta min skärm. Lite så känner jag! 
 
 

Hej, matten är inställd

Just det, matten är inställd. Det betyder... JAG BÖRJAR KLOCKAN TOLV MOHAHAHA!
 
Först så skulle jag börja klockan tio men det visade sig sen att matten också var inställd efteråt, vilket betyder att man inte behöver dra sig iväg till skolan förrän runt tolv. Sweeeeet. Kunde dock sovit längre, det är det enda jag är smågrinig över. Men annars är jag lyckliiiiiig. Det är snart sommarlov också! Herregud, jag har snart gått ut ettan. Det har varit en blandning av det bästa som har hänt mig samt lite dåliga upplevelser också, men annars kan jag inte klaga.

Därför får ni en dansande man.
 
Jag försökte att härma...
 
Kommer nog ångra att jag la upp detta.

Kan ge bloggen lite tid

En fin bild Matilda tog på mig, min duktiga fotograf!
 
När man har så tråkigt att man vill bara lägga sig ned på mattan och dö då är det illa. Jag längtar till och med till skolan imorgon. Fast det beror nog på alla söta vänner man har där! I alla fall, det har varit varmt den här helgen. Mycket varmt. Känns lite som moder natur inte hann att sprida ut temperaturen under alla vår månaderna så hon bara slängde två varma dagar på varandra, japp. Jag klagar inte dock! Älskar vädret, önska bara det kunde vara fint när man går till skolan så man kan faktiskt ha en blus som inte har superlånga ärmaaaaaaar.
 
Idag har jag cyklat jag vet inte hur många mil men tillräckligt för jag föll pladask ned på soffan efter jag kom hem. Cyklade till freaking Alster! Det är... långt. För mig i alla fall. Tack Cecilia för du mördade mina ben <3

Då firar vi mitt hemland

 
Godmorgon! Idag är det sjuttonde maj, och ja, det är Norges national dag! Yaaaaay!
Ballonger och massa torsk. Typ så firar vi. Är i alla fall hemma i Sverige, även om det skulle vara trevligt att ta en sväng upp till hemlandet. Vet inte riktigt varför vi är hemma dock, kanske är vi för lata helt enkelt. Men vi ska nog fira med god mat, hoppas jag. Det måste vara god mat.
Dock har jag alltid gillat Norges nationalldag mer än Sveriges. Det är mycket större firande i Norge än Sverige, i alla fall vad jag har upplevt. Och så finns det heliumballonger, vilket är typ det bästa som finns när man har så barnsligt sinne som jag.
 
Är också ledig från skolan! Inte pågrund av national dagen, även om det skulle vara sweeeeet, utan för jag har två inställda lektioner. Har bara två lektioner på fredagar, hur fantastiskt är inte det? Så japp, ledig hela dagen. Ska träffa kanske en eller flera vänner och köpa godsaker på stan, sen ska jag sorgligt nog spendera resten av dagen framför datorn.
 
Ha en bra fredaaaaaaaaaag!

Sprid kärlek genom dina kläder

 
 
Gud så trött jag är. Har haft två nationella prov efter varandra, vet inte riktigt hur jag känner för någon av dem. Men aja, de är klara och nu kan jag äntligen titta på Criminal minds som är typ det enda läskiga jag klarar av att titta... Det är inte ens kvalificerat som "läskigt", men i min värld är det haha!
 
Här kan ni få fem önskningar som jag sitter på just nu;
 
- En mycket bättre vår
- En picknick på någon fin park eller brygga
- Sitta sent ute på en sommarkväll utan några skitmygg
- Fina smycken
- Finare hår, vara finare överhuvudtaget (självförtroende dykniiiiiiing)
 
...Och så vill jag baka Smarties coockies. Det ska jag göra i framtiden, det kan ni lita på! Pappa har köpt en godispåse som bara ligger i gotteskåpet, så smakade jag på en smarties förut. Äter inte det så ofta men plötsligt fick jag sådan craving efter kakor. Speciellt chocolate chip coockies, maaaaan that's good! Nu ska jag nog gå ned och hämta mer godis och sätta på mig en ansiktsmask, cuz fab.

Kan ni sluta rita så bra?

Gosh, det är jobbigt att sitta vid instagram ibland. Speciellt när man följer folk som ritar så SJUKT bra. Liksom... Jag vet inte. De ritar som gudar så sitter man själv och ritar skit i jämförelse. Så har jag känt mig den här veckan tyvärr, samtidigt som det inspirerar mig till att fortsätta rita! Jag har hållit mig till att rita manga många år. Jag har provat andra stilar men har aldrig funnit det roliga med det, tyvärr. Jag älskar att få göra olika ögon, olika hår och olika kroppar, samtidigt som det är inte "verkligt". Jag gillar att rita av människor ibland, men det är ingenting jag direkt "satsar" på.
 
Men som jag sa, det hjälper ibland att se på andra rita och och ibland inte. Just nu känner jag mig dålig vad jag än ritar, för det finns alltid någon bättre. Och det kommer det alltid göra! Det är nog bara jag som har fått lite sämre självförtroende när det kommer till mina teckningar haha. Men jag ska fortsätta ändå, för man blir ju inge bättre om man inte fortsätter, duuuhhh.
 
 
In the end så är detta någonting som jag vill jobba med. Att få väcka upp mina skisser till liv i film, spel eller vad som helst egentligen. Gud, vilken nörd jag är, sorry. Men man får väll drömma?
 
Arietty inspirerrad bild som blev klart skissad förra veckan, hoppas på att få klart den. ^^

Well hello there

Helloooooo!
 
Det har inte hänt mycket de här senaste tre dagarna som jag inte har bloggat. Vart på tjärnfest som var trevlig, träffat folk, kommit till slutet av mitt spel som jag inte kommer klara av haha, annars är det inte så mycket mer tyvärr! Vaknade upp med halsont, nu börjar det dock försvinna, thank you Jesus. Jag och mamma ska se på filmen Chocolate, dock behövde jag bara behöva veta att Johnny Depp medverkar så ville jag se den. *fangirl*
 
Jag menar... TITTA PÅ HONOM. Han kan bli hur gammal som helst, han är alltid välkommen hit med sin underbara accent.

Kommer nog kidnappa honom en dag.

Långt på längden och kort lugg


 
Godmorgon! Tänkte bara skriva lite eftersom jag inte har mycket mer att göra än att stirra på What not to wear. Idag ska jag klippa mig. Jag har nog aldrig sett fram emot att klippa mig så mycket som nu, min lugg är lika lång som en golfbana! Lägger upp resultat så fort det är klart! Känner att jag lovar lite för mycket här på bloggen. Ehhhh okej, jag lägger upp när jag har tid, hehe.
Ha en bra tisdag nu alla små gullefjun!

Cherry blossoms

Gud, vilken dag. Började ganska normalt, gjorde mig iordning och begav mig till skolan. Sen smällde det. VÄRLDENS MENSVÄRK. Herregud, jag har aldrig varit med om något sådant! Det gjorde så ont. Jag blev helt varm och rödflammig, kunde knappt stå på fötterna så till slut bestämde jag mig för att åka hem. Ett väldigt bra beslut. Mår mycket bättre nu, behöver nog bara sova lite. ^^
 
Dock förstår jag inte hur mycket mensvärk kan ge en. Ursäkta men att bli sparkad mellan bena gör nog inte lika ont, förlåt alla män.
 
Så ja, det är det jag har gjort hela dagen, legat i soffan och tyckt synd om mig. Någon gång måste man få göra det! Men jag ska ändå dra mig ned på träningen, även om jag verkligen känner för att stanna hemma. Aja, får se halv åtta hos mig i bussen, mysigt.
 
Föressten så blev jag klar med denna igår! Är för det mesta dels nöjd, samtidigt som jag vet att det finns över tusen på Instagram som är bättre än mig, huhu. Men men, får öva öva öva öva!
 
 

You are so creepy Alice!

Okej, nu börjar det här spelet skrämma mig. Alla världar blir bara mer och mer vrickade ju längre jag spelar, haha börjar ångra lite att jag köpte det faktiskt! Alice börjar tappa vettet och det är knappt så att jag vågar ha ljudet på för att det freaks me out! Känner att mina ögon är helt borta. Och nu är jag hungrig plötsligt, jag åt nyss!
 
Längtar tills jag klarar ut spelet så jag äntligen kan sova utan mardrömmar, seriöst.
 

Oh Friday I love Friday

Ännu en gång sitter jag här på en fredag. Vädret suger utanför, får mig att tveka om jag ska åka ut eller inte. :(
Det som jag taggar just nu är söndag för då ska jag och mamma baka en cheesecake hohoho. Det är den bästa kakan som finns. <3 Annars är det bra med mig, skolan flyter på, förutom tyska som har alltid och kommer alltid vara mitt hatämne, så det så.
 
Men nu luktar det mat i hela huset så jag ska kila ned och se om det är mat ännu, tjingeling!
 

Hej första maj

Idag är det första maj! Mitt humör känns lite lättare, och helt ärligt talat så blev jag bloggsugen faktiskt.
 
Men jag har inte mycket att skriva tyvärr. Jag spenderar alltför mycket tid framför broshans PS3, jag har beställt ett nytt skal och ett par tights med Daisy Duck hihi, och nu är jag svinhungrig samtidigt som jag vill ha någonting kul att se på. Känns som jag har sett i princip varenda animerad film som finns därute.
 
Jag är så hungrig. Men vi ska inte göra någon kvällsmat så jag ska göra mig mätt på massa guacamole och chips! Därför vill jag ha en bra film att se på. Har ni några tips på någon fin film? Uppskattas!