Media - klä ut sig till Snövit och smörig prins

Godmorgon! Idag är det torsdag, redan. Veckan går fort. Försöker att koncentrera mig på att skriva här än att lyssna på engelska lektionen, vilken A-elev jag är. I alla fall, igår var en väldigt rolig dag!! Onsdag brukar vara roliga, men den här var extra rolig! Vi har film hela dagen och min grupp ska göra en film om Snövit. Detta betydde att vi skulle klä ut oss.... och det var så sjukt kul. Jag fick vara prinsen, och Claudia Snövit. Det hemska är att jag passar bättre som man än som kvinna. Flera trodde att jag var en man när de tittade på bilderna och tyckte jag var vacker haha, hoppas det är en komplimang...
 
Vi var tvungen att ta en typisk "modell för en dag" bild med en spegel. 
 
Hanna fick prova Snövit kostymen som var i en storlek för kanske... femåringar?? De kunde inte andas och brösten försvann och jag kunde inte sluta skratta. 
 
Jag och Claudia kunde inte sluta ta ego-pics, men hur ofta får man se ut som en prins och en prinsessa?? 
 
Slutresultatet. Visst ser vi förälskade ut? 

På jakt

 
Oh mahh gagggd dem photoshop skillz yao! Ni får ursäkta den fula bilden men sitter och funderar på att köpa ett skal. Har nämligen fått en Iphone 5, för tydligen skulle inte pappa ha den så jag fick den! Än så länge tycker jag om den, men i slutändan är det inte så mycket skillnader. Kameran är en skillnad, och snabbheten! Men ska nog sälja min gamla, den är fortfarande fin och fungerar utmärkt! 
 
Annars ska jag inte göra mycket ikväll, vill inte göra mycket heller. Ska plugga, äta mat och se på en film för mig själv med en brownie in a cup! Låter helt utmärkt. 

Avkoppling

Ahhh, såhär ska fredagar vara. Lite småtrött men tillräckligt vaken för att hålla i ritpennan. Trodde inte det skulle bli någonting av den här bilden, gissa vad? Det blev det!
 
Om ni undrar vart inspirationen är ifrån så är det ifrån en anime som heter "Nagi no Asukara". Den är så fruktansvärt fin och om du är anime-intresserad så tycker jag att du ska ge den en chans! Either way, ha en bra fredagskväll!
 

S U P E R D U P E R

Superduper friday! 
 
Yes, detta kommer nog vara min favorittröja framöver. Min mamma hatar den, eftersom hon inte gillar skrikande färger hehe. Men vad gör det? Jag älskar den! Känner mig fett kawaii(söt). Tror att om någon ställer en strålkastare på tröjan så blir världen rosa haha. Egentligen borde jag hänga med på svenskalektionen, men ingenting som kommer ur lärarens mun intresserar mig....... 
 
Bra saker för tillfället: 
- Hittade Shinee på spotify (VAR TVUNGEN ATT DANSA PÅ BUSSEN)
- Det är helg
- Ska baka cheesecake imorgon, är hur pepp som helst att få gå till affären och handla
- Ska fixa mina sedlar som gick sönder, råkade dra av dem när de fastnade i plånboken......... 
- Känner mig faktiskt söt idag hihi! 
 
Dåliga saker för tillfället: 
- Matteprov. Jag behöver verkligen inte säga mer, eller jo jag har inga småmynt så jag kan inte köpa choklad i caféterian. *gråter*
 

Math you are killing me...

Mina känslor för matteplugg just nu. 
 

Bilder från söndagen

Godmorgon! Ska snart sticka iväg till skolan, men tänkte ge två bilder från söndagen då jag åkte pulka med Henrietta! Var jättekul och nostalgiskt, (hoppas jag stavade rätt) fast det var så töntigt hur rädda vi blev när vi kom fram till backen fylld med småungar. Som vi var rädda för att vi skulle bli kritiserade över att vi var så mycket äldre än alla andra och ville ändå åka pulka... Fast till slut fick vi skita i barnen och bara åka haha! Vi åt korv och drack varm choklad efteråt. Ibland kan korv och bröd vara så fruktansvärt gott? Äter det inte alls ofta, men när man är ute på utflykt är det perfekt mat. 
Tetta frös och ville ha på sig sin huva, fast med den kaninbollen på huvudet gick det inte.......

Söndagsfrukost

Buster ligger och är utsliten efter morgonrundan. 
 
Bakade scones idag och Gud vad gott det är. Så enkelt! Idag planerar det att åka pulka med Henrietta, min granne. Ska bli skitkul, var så längesen jag åkte pulka. Det gjorde man ju varje dag som liten, åhhh den goda gamla tiden som man brukar säga. Ska fixa varm choklad och korv, klassiskt! Ha en bra söndag sålänge!

Aquaterrarium

Klockan är kvart i tolv och jag borde varit i säng för läääääänge sedan, men när jag har ritsug så kan jag inte sluta! Har suttit här i princip hela dagen. Det är inte direkt klart, bara skisser än så länge. Det som är problemet med mig är att jag börjar noggrant redan från början, då jag egentligen borde göra en snabb skiss, men nej nej vi tar den långsamma vägen. Dessutom börjar jag alltid med ögonen och inte huvudet, vilket är också jobbigt. Well well, practice makes master!

Milky gif

Omg jag gjorde faktiskt den här gifen haha är fett stolt?!! Superenkelt verkligen! Bakade pannkakor idag så ville försöka göra en gif hihi. 
 
Jag har inte bloggat på ett tag men är faktiskt inspirerad på att göra lite förändringar på bloggen. Kanske byta design lite granna och bli aktiv, skriva personliga tankar och skriva mer om vad jag gör. Ta mer kort också, vilket jag har nog sagt till mig själv 1000 gånger men ska verkligen komma igång! Behöver dock köpa ett nytt standardobjektiv, men om jag sparar så går det nog! ^^  

En resa för livet

Så jag har sett reklam för den här serien lite här och där och idag var det premiär. En resa för livet heter serien. Det handlar om fyra svenska kändisar som reser till Filippinerna för att se hur livet är där. Jag blir väldigt känslig när jag ser sådant, och ja, jag ville skriva mina tankar runt omkring det första avsnittet jag såg.
Vi lever i en värld där inget land är perfekt. Men det är fler länder som lever i omständigheter jag aldrig hade kunnat tänka mig. Jag lever i ett land där jag mår bra, får uttrycka mina åsikter och gå i skola, men självklart har vi våra skavanker. Smygracism, sexism och problem med jämställdhet. Dessa problem är någonting vi borde fått bort för längesedan och jag skäms att de fortfarande existerar... Men när jag tittade på det här programmet och hur folk har det där borta, verkar våra problem så små, även om de är stora här i Sverige för både mig och för många andra. Det gör mig så arg se barn som säljer ut sin kropp, sliter för inkomst och får ingen skolutbildning. Detta händer barn som kanske är bara 8 år, då man är i den åldern då man ska bara springa runt och leka tills man är helt utmattad.
Det är väldigt lätt för folk att säga; Men tänk på barnen i Afrika som inte har någonting!! Samtidigt som man sitter och äter en pizzabit och klagar på att den är lite för saltig (ett dåligt exempel men aja), och jag tycker det är fel att anklaga någon människa för att må bra, lever i en bra familj som har en normal inkomst och kan försörja sig. Självklart ska vi vara tacksamma och inte ta det för givet, och det tror jag de flesta inte gör.
Vi är otroligt lyckliga lottade människor, och haft mycket tur med våra liv.
 
Det jag också insett är att vi lätt glömmer bort hur omvärlden ser ut. Visst, de flesta av oss skulle nog börja gråta över att se hur barnen har i Filippinerna, men såfort vi har stängt av tv:n och sätter oss vid datorn har vi glömt det. Det är inte våran ensak. Det är en kanske bara en dröm, men tänk om alla människor som har en bra inkomst skulle bli en fadder? Tänk hur mycket pengar det skulle bli! Min familj är fadder för ett barn som heter Ica, lite fränt namn haha. Sen varför folk inte kanske vill lägga ned sig för att göra saker bättre (detta inkluderar mig själv också) är för att (enligt mig) sprids bara negativa nyheter. De tar aldrig upp det positiva, hur många SOS barnbyar det finns, vad som kan ske om man faktiskt blir fadder - utan det är bara förödelse, sjukdomar, fattigdom och döden. Detta lägger så mycket tyngd på ens axlar att man blir helt enkelt hjälplös. Man glömmer bort vad lite av ens egen energi kan göra för skillnad. Det finns alltid fler goda människor än onda, det gäller bara att inte ge dem rösten att bestämma. Om alla vi står tillsammans är vi större!
Så jag har bestämt mig nu att samla ihop mina gamla leksaker och kläder och skicka iväg till vårt fadderbarn, och jag tänker inte glömma det!
 
Jag var faktiskt lite osäker om jag skulle lägga ut det, eftersom jag är rädd vad folk ska säga och tycka, att jag försöker verka "cheezy" och en bra människa, men jag ville ändå skriva av mig lite. Se på showen föressten, nästa tisdag klockan nio!

Återigen söndag

Söndagar kan vara så lugna och sköna, och idag har det varit en riktigt skön och avkopplande söndag. Vaknade runt halv tio och åt en god frukost, sen gick jag och mamma ut en långpromenad med Buster! Gissa om han blev glad haha. Sen efter det bakade jag och mamma vaniljbullar (eller jag åt deg och mamma bakade) Sjukt goda blev dem! Och nu sitter jag och lyssnar på kpop och ja, tar det lugnt helt enkelt. Har inget emot skola imorgon, känns ändå bra! 
 
Älskar min mumin mugg, dricker te ur den varje daaaaaag! Och by the way, igår fyllde min granne sedan barndomen 18 år! Helt sjukt att vi alla bli arton iår? Vill vara liten och leka med mina bratz och se på svampbob. Oh wait, gör det fortfarande.... 
Grattis återigen och tack för den goda middagen!!

Jag snor från barnavdelningen

Är jag kriminell? Neh, jag provade bara en tröja från barnavdelningen. Tycker de har så fina kläder där, men ja man är väll en vuxen kvinna tyvärr. Hittade en tröja med Snövit och tyckte den var så fin, och jag kunde inte motstå att ta med den till provrummet. Egentligen satt den ihop med papper till en annan tröja så det var inte meningen att man skulle prova dem men höhöhö.... Det rev jag av!! Fast den var för trååååååång. 
 
Sen drog jag och min kompis Claudia på fika. Vi gick in på Sandys och jag säger bara en sak; Så himla ovärt. fruktansvärt dyrt och ingenting av det vi båda smakade var gott! Haha vi satt och klagade som kärringar på det, men nu vet man det till framtiden! Himla mysig inredning dock, väldigt behagligt att sitta är men som sagt, det finns bättre. Jag skulle vilja öppna ett cafe. Typ; Ett riktigt jävla café. Tror det skulle gå ganska bra, ifall mediadrömmen går åt helvete! Men men, nu ska jag se på anime så bye bye!! 

Be fierce

Jag måste vara nog sjukt hungrig för ni vet inte hur taggad jag är på att äta vårrullar med mamma ikväll och samtidigt se på Masterchef australia, omggggg. Har ni sett nya Masterchef Australia? Jag var lite osäker på det först med hela "battle of the sexes", för jag tycker inte om när killarna blir helt maffiga och det blir så mycket tävling om vem av könen som är bäst. Fast tjejerna vann ju så det var ju nice höhö. *girlpower*
Här ser ni två fina bilder som min vän Martina har tagit! Blev jättenöjd med dem, och här kan man se min frisyr bättre hur det ser ut från sidan där mestadels av förändringen är.

Fan vilken depp musik

Det är konstigt när man sätter på en sorglig låt och man inte känner sig särskilt ledsen? Lyssnar just nu på; My immortal av Evanescene och skit det var längesen jag hörde den! Jag hade en period i sjuan tror jag då jag lyssnade på bara massa rock typ som dead på april, Skillet osv. (riktig tuff unge.) ((nej satt och var tyst och läste böcker för jag typ gillade ingen)) Men jaja, det är skönt och avkopplande.
Och just det, jag klippte mig! Är skitnöjd, även om man inte kan se såååååå mycket förändring. Skitbra frisörska, ska gå dit varje gång från och med nu! Det är väldigt skönt att smeka sin egen nacke när den är helt rakad hihi.

Känns ändå bra

 
 
Okej nu blir det lite många ritbilder men har inte tagit några fantastiska systemkamera bilder såtehhhh, yeah. Men jag är snart klar med denna, är faktiskt nöjd än sålänge! Det brukar vara färgen som fuckar upp allt, but I will fight until the end. Träffade en gammal vän igår som jag inte har träffat på väldigt länge, var väldigt skönt att ses och nu kan 2014 fortsätta! Så länge ingenting hemskt händer, vilket det nog kommer att göra men sålänge jag kan få sitta i min soffa med en brownie i en mugg och se på film är jag nöjd.

Progress

 
Just nu är hårdrock det som pulserar genom mina hörlurar, hjälper att stänga ut allt som är runt omkring en. Har bara suttit och ritat vilket har varit chill, ritar nog tills jag ska lägga mig.

Det ryker på tisdag

Godmorgon! Åhhh vad jag längtar till tisdag, då ska jag nämligen till frisören. Ska klippa en ny frisyr som jag har funderat på ganska länge, och det kommer låta ganska konstigt (eller snarare fult) men jag ska klippa pottfrilla. Inte den kortaste sorten, men liknande. Jag är så trött på all överflöd av hår just nu och jag tänker definitivt inte spara ut det, har allt för lite tålamod haha...
 
Gjorde en snabb skiss över hur jag vill att det ska se ut!
 
Det är inte så långt ifrån mitt vanliga hår, bara det understa ska vara helt rakat! Åhhh ser verkligen fram emot det, men vet... det kan lika gärna gå åt helvete. Hahaha där lät jag seriös, men men den risken tar jag! Det enda jag inte tycker om med frisörer är när man måste småprata. Antingen får man den sociala som är supertrevlig att prata med, eller så får man den stela som typ frågar det alla vuxna frågar: Vilken skola går du på?
Sen så typ pratar man enbart om vad man gör i skolan och så........ Men jag har hört att hon jag ska till är väldigt social, för hoppas!

Is that elf ears?

 
Börjar få lite sving på den här teckningen må jag säga, ett av mina mål det här året är att rita mycket mycket myyyyycket mer! Slita ut ritplattan så gott det går. Om två timmar eller så ska jag åka ned till stan, möta upp Cecilia och köpa sushiiiiiiiiii. Sen ska vi skrika till Hunger games, kommer nog bli en bra fredag!

Me as Harry Potter isch??

Sååååå jag blev lite nyfiken hur jag skulle se ut om jag vore Harry Potter, och här är ett slarvligt resultat med mobilen. Ser lite ut som hans kvinnliga syster...
 
 

It's you, Harry Potter!

Jag har nog inte haft ett sådant sug efter att se en rad av filmer som jag har gjort den senaste veckan. Det började med att jag såg första Harry Potter filmen i Norge med min släkt, sen efter det har jag haft ett sådant enormt sug att se om alla filmer en gång till. Jag har insett att jag tycker verkligen om Harry Potter filmerna, och det har varit väldigt kul att se om dem eftersom jag har bara sett dem en gång innan, så kommer knappt ihåg någonting!!
 
Och konstigt nog (det kanske inte är så konstigt??) så finner filmerna mysiga, även om jag skriker som ett barn ibland för jag LITE rädd....... men i alla fall, det är skitmysigt att titta på dem själv i mitt rum. Gjorde mig en brownie in a cup (vilket är typ det snabbaste och godaste som finns) och varit fast i två timmar.
 
Men det här var nog den bästa scenen, skrattade så högt hahaha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt nu, hoppas jag drömmer om Hogwarts.
 

Mitt nyår

GOTT NYTT ÅR MINA LÄSARE! 2013 är över och 2014 är här. Har ingen aning vad det nya året har att erbjuda, men förhoppningsvis är det bara bra saker! Har ändå en bra känsla om 2014, blir 18 och kommer nog ta körkort om jag inte krashar bilen innan dess!
 
Jag tog faktiskt lite bilder av nyåret, blev förvånad själv eftersom jag är så dålig på att ta kort när det väl händer någonting. Men hade ett bra nyår, bäst var det nog på torget när tolvslaget slog. Trodde först jag inte skulle få se några av mina vänner men såfort nya året kom så poppade alla vänner upp och vi kramades och skrek haha! Jag var väldigt glad det var en sak säker! Känns som de flesta ville ha 2013 överstökat. 
 
ALLA VAR GLADA WOHOOOO!
 
Här har vi ett kärleksfullt par på nyår! Haha de är mina vänner så ni inte tror jag bara tog kort på ett random kyssande par, det vore lite creepy...
 
Kramkalas!
Väldigt suddig bild på Klara och Martina, haha. Tack för 2013, men jag är jävligt redo för 2014.