Ledighet och sushi

Oj oj... nu blev det lite ledighet från bloggen igen. Förstår inte vart mitt bloggsug är. Kanske är för att jag inte äger någon kamera för tillfället, då Ida har den just nu. Well well, så är livet! Kan berätta lite om igår då jag och Claudia var hurtiga och cyklade ned till stan, köpte sushi och jordgubbar för att sedan avnjuta båda två på en filt under solen. Var så goooooott. Kan leva på sushi, seriöst. 

Annars har jag blivit stucken av en geting den här veckan, fått en allergisk reaktion och haft korvfingrar i typ fyra dagar, sjukt mysigt! Plus skrattar alla åt mig eftersom jag blev stucken inomhus. Jag har också blivit förbannad över att SD kom in i EU, ville bara spotta på tv:n, men otroligt glad att det gick bra för både miljö och F! Världen behöver lite feminism, eller vad säger jag, MYCKET. 
 
Gillar den här bilden, var så glad över att inte behöva vara i skolan utan bara njuta. 

Under the sea

För en gång skull så passar titeln med det jag har gjort idag. Så ja, jag har varit under vattnet! Hade simtest med klassen och såfort jag var klar lekte jag och mina vänner med min go pro kamera. Var spännande, och den tog bra film under vattnet! Inte lika bra kort, men den är inte designad för att vara en kamera heller. Man blev ganska populär då alla ville prova ta ett kort under vattnet haha. 
 
 
Vill åka tillbaka till badhuset och göra någon film under vattnet känner jag, sjukt roligt!

Myskväll

Hej hej! Gud vilken lördagkväll. Bjöd hem mitt gang och bjöd på Taco fiesta. Hade så sjukt trevligt. Har de bästa vännerna om jag får skryta lite, de förtjänar alla en Oscar. Tog dock inte mycket bilder, tog en med min go pro för Ida har min system haha. Men det var ju Norges nationaldag så jag hade bakat kladdkaka och gjort Norges flagga med bär grädde, supergott! Första sommarkvällen skulle jag nog säga, men jäääääävlar va mygg det kom sen. Fyttefan. <--- Börjat säga detta ord otroligt mycket? Helt omedvetet också, hmmm... Aja, it works!
Jag och finastesötasteunderbaraste Hanna!!!!

Queen Conchita

Ritade in text i den här bilden. Hittade den på tumblr och det är nog den bästa bilden jag har sett på länge. Försökte få den printad på en tygpåse men tack vare kära copyrightlagen fick jag inte. :-) 
 
Hallåååå! Vem tittade på Eurovision i lördags? THIS GURL. Missar aldrig Eurovision, bästa dagen på hela året, speciellt det här året då underbara Conchita tog hem vinsten. Tyckte Danmark hade gjort ett bra jobb med hela Eurovision! Men som varje år så är den kvinliga programledaren så fruktansvärd stel. Ville bara skaka om henne. Men i alla fall det var en väldigt spännande Eurovision, men självklart fanns det lite negativt. 
 
Polen - seriöst??? Vet inte om hon sångaren var uperironisk eller om hon verkligen gick med på allt. Kunde faktiskt blivit en bra låt om den inte var så sexistisk. 
Vitryssland - Som den svenska kommentatorn sa: Ja som med alla cheesecake så blir man ganska mätt efter 3 minuter. 
Ryssland - Förstod verkligen inte grejen. Tyckte det var otroligt mäktigt att hela arenan buade såfort de fick poäng. Att ändå man vågar ställa sig emot ett land i Eurovision, även om det kanske var lite taskigt emot tvillingarna som sjöng Rysslands bidrag. 
Sverige - Bra jobbat, men till slut hejade jag inte på Sverige utan var mest: Yay tack för 8 poäng! ...12 POÄNG TILL ÖSTERRIKE FUCK YEAH
 
Slutet var ett epic ögonblick. Ja, jag använde ordet epic. Är stolt över Europa och vårt val över vinnaren, Conchita is the Queen of Europe. 

Är jag tillbaka?

Hej hallå. Var tvungen att blåsa bort lite damm från bloggen. Men ja, här är jag! Såhär har det varit.
1. Mitt internett försvann i en hel vecka (det var rena rama Robinson i familjen)
2. Jag fixade problemet genom att ha ett allvarligt snack med Telia (vuxenpoäng)
3. Jag har varit på två roliga artonårsfesteeeeer och dansat till hela Hairspray albumet
4. Jag har fått tag i mitt brosha paypal konto och min framtid ser fattig ut
5. Jag har ritat mer än vanligt, vilket är kul!
6. Jag har haft många sömnlösa nätter vilket jag måste verkligen fixa
7. Jag har ätit tacos i tre dagar
8. Jag såg världens bästa koreanska film som fick mig att gråta i 45 minuter nonstop
 
Så ja, bra saker har hänt under tiden. Glad att folk fortfarande kikar in haha, även om jag inte är någon toppbloggare direkt. Men det gör mig glaaaad! Så har jag ju ritat på senaste tid, detta är två senaste. Är mer nöjd med flickan med blomman än hon andraaa...
Om ni ser så är det samma design på tjejen! Funderar om hon ska bli någon karaktär, gillar utseendet. Sen ska hon få lite fräknar hihi!