Far iväg för ett tag

En höstibld från en promenad. 
 
Hej hej! Tänkte bara smyga in och säga att jag åker till Bryssel imorgon! ^^  Jag kommer vara där till söndag, och jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer att vara. Allt jag vet om Bryssel är att de har brysselkål och belgisk choklad såtehhh.... det kommer bli intressant. Jag kommer inte kunna blogga men är bara där till söndag, så ska försöka fånga Belgien med kameran! Ha det så bra. 

En mocha latte caramell

Tillbaka från stan och tittar ut på mörka natten. Djupa texter ska det va. Vart på en fika med min vän Klara och pratade om massor, skrattade och planerade hur jag ska firas när jag fyller arton. Stora planer jajajaja. Sen var jag alltför lat för att laga mig mat så jag köpte mig en sallad, sen begav jag mig hem till min kära vovve.
 
Påtal om bytardagen jag var på häromdagen så fick jag med den här klänningen! Det var Cecilias, så fiiiiiiin. 
I liiiiiiiike it soooooo much!
 

Fascinating halloween

Hej hoppsan Oktoberbarn. Den här helgen har jag varit på halloweenfest och bytardag. Fick med mig massa fint och åt sjukt goda bullar. Det är verkligen sant att en annans sopor är en annans skatt. (tror det ska skrivas så? annars får ni ursäkta min dumhet) men i alla fall, efter det så åkte jag iväg till Claudia med två andra vänner och så gjorde vi oss iordning för kvällen. Jag var nämnligen Spock från Star trek! När jag hade "långt" hår så var jag lik Buh från Monsters inc, men efter jag klippte håret så fick jag panik över vem jag skulle vara, så kommer min vän med förslaget; Spock. Det är sjukt men vi är så lika haha!
 
Tog bilden från insta så ni får se hela kostymen. Kostade mig inget faktiskt, förutom några säkerhetsnålar. Var sjukt kul att klä ut sig, aldrig känt mig så mäktig och cool. 
 
 
Ångrar lite att jag tog så få bilder, men ni får ett par fina på Martina och Hanna som var Pippi och en docka. Hoppas ni har haft en bra helg!

Och så bloggar hon sent när ingen läser

Titeln handlar om mig japp japp. Har inte bloggat under veckan för det har varit sjuuuuukt stressigt. Har ett matteprov som jag har ångest över för tillfället så ser fram emot det (host host) och sen är det höstlov, äntligen.
 
Igår i alla fall satt jag i digital skapande i sex timmar och gjorde en pokémon figur, kanske kan visa den någon dag!
Klara somnade på rasten och jag var tvungen att låta henne drömma om kaniner. ~
 
Och idag så har vi spelat in för Julkalendern som min skola håller! Eller ja, mina vänner som går på skolan det vill säga. Råka få hallonsaft i näsan så det rann saft ur mina näsborrar, INTE skönt kan jag säga! Har alltid sett folk som får mjölk igenom näsan på tv, nu vet jag hur det känns. Men ja, fick spela en mediaelev som avgudade Igmar Bergman så det var ju trevligt! Väntar på min Oscar.
 

Låter mitt sinne vara fri

Detta är vad jag gör om kvällarna för att slippa tänka på all plugg som sker just nu. Det är sjukt avkopplande; sätta på ett fint soundtrack och bara låta handen rita det den känner för. Oftast kommer de bästa idéerna när man minst anstränger sig. Oftast när jag tänker: nu ska jag rita och skapa! Så kommer absolut nada. Men när jag är rent uttråkad och bara vill kladda brukar oftast någonting ske.
 
Detta är vad som har skett under kvällens gång. Bara kladd än så länge.
 
 
 

Transform into Bambi

Hade tråkigt den här söndagen så jag förvandlade mig till Bambi. Var sjukt kul att sminka sig faktiskt, första gången jag provar någonting såhär! Satte på ett Fantazy soundtrack för att komma i stämning och sen började jag sminka iväg. Askul! 
 
 
Lite andra saker som har varit bra med veckan
 
- Fick skaka loss på hela kroppen tillsammans med Cecilia och ett antal 40-50 åringar (underskatta dem inte de kan dansa asså!!)
- Pipigt som en liten tjej vid synen av mina favorit artister
- Hittat bra låtar som får hela min kropp att må bra
- Har faktiskt pluggat till prov
- Fått min hund tillbaka från Norge 
- Känt mig töntigt glad över töntiga anledningar 
- Fått se på Dessertmästarna som äger 
 
Och till sist så har kvällarna blivit lättare, känner inte lika mycket tyngd på axlarna som förr, så jag är glad! Men nu ska jag kila vidare, bye ~ 
 

What does the fox say?

 
Mitt nya favorithalsband för tillfället. Känner mig lite som norska räven. ~ Sorry för lite ointressanta inlägg, but well... BYE. 
 

Känner mig som Snövit

Såg ut såhär idag! Om ni undrar så är det de nya läppstiftet jag har på mig, och jag är supernöjd! Det fungerar som ett läppglans som torkar in på läpparna. Låter inte så fint men man får absolut inga märken om man råkar komma åt med halsduken osv! Man får bara vara lite petig med appliceringen, för det är en stark färg haha. Först trodde jag att den var supermörk, men när den väl har torkat ljusnar den upp. Rekommenderar! ^^
 

1-4-3 I love you

Hej hej. Livet flyter bra och kvällarna känns lite lättare när man får lyssna på k-pop och prata med människor, men jag är så jävla sugen på massor av saker från internett. Jag tror till och med jag ska göra såhär; om jag går bra på mitt matteprov så får jag lägga lite pengar på nätet! Så får man lite utmaning, det gör mig mer driven. ^^
 
Två av sakerna jag kan tänka mig att få i brevlådan:
 
 
Den här tröjan liksom DET ÄR BAMBI???? SÅ SÖT. Skulle känna mig så Disney hela dagarna.
Nej, jag måste ha den här tröjan. Godnatt!
 
 
 
 
 
 

Feel like I don't belong

Titeln fungerar bra som förklaring. 

Skriker och skrattar på samma gång

Godmorgon! Härligt väder vi har idag då. Känns lite som vår, fast på ett sätt finare. Hösten har varit väldigt fin än så länge, mycket vackra färger på alla träd. Längtar inte tills snön kommer, fast på ett sätt jo. Det är mysigt med snö, för att inte glömma julen. Bästa högtiden! I alla fall, igår så satt jag med den här flickan;
 
 
Vi satt i princip i min soffa hela kvällen och skrek åt.... det är nog för pinsamt för att berätta. Det handlar om musik i alla fall så ingen får för sig annat, jag skrattade i alla fall väldigt mycket! Mamma trodde säkert att vi ströp katter för det lät typ så. Sen åt vi sushi yum yum yum. 
 
 
Igår såg jag ut såhär. Varför jag gick ut och tog kort mitt på morgonen i kylan vet jag inte, löven var så fina så ville ha med dem! Börjar äntligen vänja mig med det korta håret också, yippie! 
 
 
Detta åt jag till frukost, så gott. Satt med mamma vilket jag inte har gjort på länge. Vanligtvis går jag till TV-rummet och äter, men den här gången var det trevligt med sällskap. Och ja, det är väll allt jag har att berätta än så länge! Just nu sitter jag och funderar om jag ska köpa ett spel till PS3 eller vänta tills den kommer på salu, vilket vore smartare. Well well, we will see! (mycket wwwwwww) 

I knew this would be love

Tre svartvita från instagram, följ om ni vill; henniemonclair 
 
Hej hej. Det är ruskigt kallt ute och jag känner mig lite grinig. Eller grinig är nog inte rätt ord, snarare rastlös. Känner mig omotiverad till det mesta, vill bara åka iväg för någon helg och hitta på något. Saknar människor, vill se människor, vill ha choklad (Går och hämtar kaka) och ja, lite av de sakerna. Jag har så grymt lust att springa till någon av mina vänner och bah: SKA VI ÅKA TILL STOCKHOLM OCH BARA LATTJA och med lattja blir det väll att fika och prata om saker man hatar hehe. De senaste dagarna har jag bara skrollat nedför tumblr och glott på Catfish the tv show vilket är så bra.Nu ska jag iväg och träna och sen äta äpplepaj för jag orkar inte vara nyttig lalalalala byeeeee! 

Lime Crime - Red velvet

Hellu! Detta droppade in på posten idag. Beställde ett rött läppstift, eller läppglans kan man säga. Har aldrig beställt från den här sidan men än så länge är jag väldigt nöjd! Det förra läppstiftet jag hade smetade ut sig hur enkelt som helst tyvärr, så förhoppningsvis så är denna bättre. 
 
Läppstiftet kom i världens sötaste paket, unicoooooorns. ~ 
 
Fick en söt pin också! Den ska komma till användning. 
 
Kan berätta om vad jag tycker om den i något annat inlägg, ville inte smeta på rött läppstift innan träningen...... Lite väl uppklädd kanske?

Imaginary friend

~ Vad jag har lyssnat på de senaste dagarna, riktig mysig musik. ~
 
Nu är det verkligen höst. Vårat träd utanför är så himla fint, alla nyanser av orange och gult. Den här perioden av höst tycker jag om, när alla träd får lite färg på sig. Det har vart en slapp helg med en liten tur till kulturnatten, sims lan hos en vän och vara hemma. Såg på Lilo och Stitch i fredags och hade glömt hur fin en filmen är egentligen, se den igen vettja! 
 
Idag har jag inte gjort mycket värt att skriva. Gått ut med hunden, ätit kakor, sett på Catfish och vart ledsen för min skoldator inte har ett DVD intag så jag kan inte spela mitt spel. Seriöst vem designar en dator utan CD intag?! 
 
 

Så glömsk

Denna morgon kan bara inte bli bättre. Just nu sitter jag i skolan efter haft upptäckt att jag inte ska vara med på första lektionen, alltså kunde jag haft sovmorgon till tio. Åhhhhh så frustrerande!!! Tur att jag har godis vid min sida annars så skulle jag typ gå och lägga mig på soffan och sova till nästa lektion. Det var också just idag som jag verkligen behövde att få lite sömn, var så otroligt trött när jag vaknade imorse. 
 
 
Men i alla fall - här är min nya frisyr som jag fick i måndags! Det var en väldigt kul upplevelse. Man blev sminkad och klädd, fick stå på scen och senare på kvällen blev jag klippt inför en publik. Jobbiga var att när någon klipper ens lugg så faller det massa småhår i ansiktet, och med läppglans är det den perfekta kombon haha! Men ja, det var roligt. Nu tänker jag plugga lite svenska för jag har inte så mycket mer att göra förutom att äta godis, så ha det bra.