På förbättringsvägen

Godmorgon! Nu är jag äntligen på förbättringsvägen. Min hals är torr som en öken och slemhostan har precis börjat, men det är princip det som är kvar. Är så sjukt glad att jag inte fick influensa, cuz dear God I never wanna go back too that. Hade influensa förra året, och det enda jag gjorde var att ligga i min säng. Såg inte ens på tv för jag mådde så dåligt. Förkylning är ju inte dödligt, men det är otroligt hur svag man kan känna sig. Det får mig att tänka på folk som har ännu värre sjukdomar...  Förkylningar kan vara riktigt surt, men det tar inte kål på en som tur är.
Har redan börjat på en ny teckning. Har en dålig vana att aldrig avsluta en teckning, även om jag är skitnöjd med den. Har så många idéer jag vill få ut, och sen jag fick ritplattan har jag börjat rita allt mer på egen hand, för innan dess har jag bara målat av och försökt få de så likt som möjligt. Att rita på egen hand verkade så omöjligt, men nu har jag äntligen självförtroende i min egen hand.

Kan ni gissa vilka det är? Jag ger en hint; Dreamworks vs Disney

Sjuk på lovet

Usch, detta är verkligen min tur. Har blivit sjuk på själva sportlovet. Blev troligen smittad efter konserten i Stockholm, vet inte riktigt. Mår i alla fall bättre nu än vad jag gjorde imorse. Fyfan. Spydde och kunde knappt få i mig ett knäckebröd, och hur underskattat det låter så funkar det bäst om man bara sover. Min mamma säger alltid åt mig att sova, och det fungerar i längden. Dessutom somnar man så lätt (i alla fall jag), kroppen är ju så utmattad ändå så.
 
Aja, är piggare nu så orkar sitta framför datorn till och med. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, förhoppningsvis har hon köpt med choklad... Tills dess ska jag fortsätta på den här teckningen! Kan ni se vem det är??
 
 

Thirty Seconds To Mars

Gud.Vilken.helg. 
 
Jag har sett Thirty Seconds To Mars live och är fortfarande i lite chock att det var igår kväll det hände. Ett av mina bästa val. Åkte dit med Matilda och Amelia efter någon vecka planering, och allt gick skitbra!! Var så säker på att någonting hemskt skulle hända, missa tåget, tappa bort varandra eller glömma bort biljetter osv. Men ingenting kaotiskt hände.... vilket jag är skitglad över haha. 
 
Vi hade ett jättebra rum, vart överraskat hur bra det var? Rekommenderar det verkligen! (Scandic Grand hotel)
 
Jag och Matilda. 
 
Och sen kom värsta överraskningen, själva Noomi Rapace gick ut på scenen. Skitkul att se henne, hon var fett babe också. Hon lärde honom att säga; Vill du ligga? På svenska och publiken blev helt galen (inkl jag......)
Folk skrek så högt till musiken och sjöng med, det var en helt otrolig känsla. Låtarna blev 10 gånger bättre när vi fick sjunga med. 
 
Det här var nog min första konsert, om man räknar bort en dag i Putte i Parken. Är stolt över mig själv att jag klarade mig igenom Stockholms gator (har sjukt dåligt lokalsinne). I alla fall var det en otroligt kul helg, förhoppningsvis blir det fler av dem!

Min mamma älskar rosor

 
Titta på den här fina buketten! Eller det var tre individuella, sen mixade hon ihop dem. Så fina färger tillsammans! Nu är det i alla fall fredag, och herrejesus vilken vecka. Vad har jag gjort?

- Filmat och redigerat like never before
- Tränat på ett gym för första gången och hade en fejk tribal tatuering på mig pågrund av att vi filmade samma dag (såg nog tufft ut)
- Kört manuellt för första gången bland folk, gick väll åt helvete 
- Freakat över hur mycket dessert de gör på Masterchef Australia, gör mig så glad <3
- Gått på spökvandring i skolan efter stängning och hittade en övergiven kanelbulle (den var i plast så god!!!!)
- Blev intervjuad av norsk tv om Madeleines nya bebis, visste inte ens att hon hade skaffat ett unge, trodde det var Viktoria så jag gjorde bort mig totalt. Sa också att jag inte gillar kungadömet inför de norska folket! 
 
Så yeah, busy week, busy gurl. Neh, inte egentligen. Men är bara glad att det är lov nu. Jag och mamma ska äta sushi ikväll och se film, kommer bli bra. Kanske bloggar lite senare, ska berätta om helgen!!! 

För lite tid

Hej hej! Skit, vad mycket det finns att göra. Det är bara en vecka kvar till sportlovet, och som vanligt blir det alltid en hög med saker att göra. Och istället för att få saker klara sitter jag och mamma och tittar på Masterchef och äter pannkakor. Klagar inte dock! Har inte så mycket att säga, eller jo! Vi skulle se en skräckfilm i skolan idag, motorsågsmassakaren (tror jag stavade rätt) och om ni inte visste så har jag ALDRIG sett en skräckfilm. Inte under mina 17 år här på jorden har jag satt på en skräckfilm. Så yeah, självklart fegade jag ur och satt utanför och jobbade för mig själv.
 
Men en mer glad nyhet om mitt liv är att jag och mamma har sökt till att bli fadder! (eller faddrar?) Vi fick anmälan i posten för någon dag sen med en bild på flickan vi ska få stödja, hur söt som helst! Ska skicka henne massor av prylar. Det är de minsta jag kan göra eftersom mamma står för de mesta av betalningen. Men det känns skönt att inte bara sitta och grina och tycka synd om dem utan för en gång skull göra någonting åt det.

Underlig dröm

Så jag hade en väldigt märklig dröm inatt. Som de flesta är situationen för homosexuella i Ryssland väldigt illa. Jag har sett flera videos av homosexuella bli nedslagna och tvingats göra hemska saker (t.ex. erkänna inför videokameran att de ångrar att de blev homo). Vill inte ens tänka på det. Förstår inte, det är 2014 och ännu har folk ett problem med andras sexuella läggning. DET ANGÅR INTE ER FATTA DET NÅGON GÅNG. I alla fall - min dröm. Jag drömde att jag var en kille, en av mina favorit idoler faktiskt (ingen kommer veta vem han är för han är koreansk), så gick jag med min pojkvän hand i hand. Vi var påväg emot mitt hus och påvägen dit ser jag ett gäng med män som stirrar på oss. En av männen tittar på mig med ett prövande leende och frågar; You gay? Jag svarar nej nervöst med tanke på vad som kan hända, fortsätter med min pojkvän runt hörnet. Då kan jag höra dem springa efter oss, och som i alla madrömmar blir kroppen stum och man kan knappt röra på sig. Min pojkvän hinner fram till dörren men jag fångas och vaknar upp kallsvettig. Det hemska var att allting kändes så verkligt. Och ja, det händer ju i Ryssland just nu.
 
Ni som inte accepterar homosexuella borde ta en riktig titt på er själva och fråga; Varför? Varför angår det mig? Varför ska jag bestämma vad för läggning hen ska ha? Varför ska jag döma dem över någonting man inte kan styra över? Varför är det ens ett problem från första början?

Man får bli kär i vem man vill, oavsett kön. Punkt slut.
 

Pannkakor gör en glad

 
Haft en lektion idag, så skööööönt. Egentligen skulle vi filma direkt efter skolan, men så är det någon idiot som hade glömt att lägga tillbaka en viktig sladd i kameraväskan innan de lämnade tillbaka den till skolan. Suck. Så ja, ingen filmning blev det så istället gjorde jag pannkakor till folket för att göra dem glada igen! Det fungerade. Tycker om att mata folk hihi. 

Stressen byggs

Hej hej. Skit, vad jag känner stressen den här veckan. Har så mycket som händer och så mycket som måste göras. Har bara lust att lägga mig i soffan, se alla Disneyfilmer som finns och äta kladdkaka rätt ur formen. Det måste jag göra någon dag. JAG GILLAR MITT EGNA SÄLLSKAP. Ska filma i två dagar, skriva reportage, träna inför match ääääähähhhhh det är så mycket!!! Det är inte ens slutet på terminen haha. Fast det är lov om två veckor, kämpa kämpa kämpa.
 
 
Yeah, mina känslor i en gif. Thank you anime for understanding me. <3

Captain Levi

Hej hej, så yeah detta har varit en intressant lördag. Igår fick jag en idé att sminka mig till Levi, en awesome karaktär från en av mina favorit anime "Attack on Titans"! Om ni inte har sett den så gör det (NUUUUUUU!) Vaknade upp, skittaggad och började typ direkt. Tog en stund, men sjukt kul. Visste inte att jag tyckte om att sminka såhär, men det är verkligen roligt. Att förvandlas till en helt annan person. Känner mig fett cool också hihihi.
 
Såhär ser orginialkaraktären ut...
 
Och såhär blev jag!
 
 
Yeah, så jag släppte ut min inre manganörd. Känns bra. Ibland får man vara extra nördig. Dessutom tycker de flesta att jag ser bättre ut som en man än som kvinna, känns väll... bra?? Okej måste få bort all lim från mina ögonbryn.

Gud vilken jävla dag

Jag har inte ofta dåliga dagar. Jag kan ha en dålig morgon men sen blir oftast allting bättre när jag får komma till skolan och träna, men idag så var jag helt gloomy. Det började på morgonen då jag skulle ta på mig ett par nya byxor, och såfort jag ser mig i spegeln sjunker mitt självförtroende. Jag ser allt jag ogillar istället, blir irriterad och kanske byter om 7 gånger. Det brukar inte bli så, men då kunde jag bara se allting negativt. Åkte sen till skolan, fick A på en uppgift vilket gjorde mig överraskat glad, men sen fick jag F på matteprovet. Kändes som jag var den enda som fick F i hela klassrummet, huhu. Man vill egentligen vara glad för andra för de klarade sig men ändå är man helt; VARFÖR FICK DU INTE F SÅ DU KAN VARA LEDSEN MED MIG?!?! 
 
Hahaha någonting sådant. Sen åkte jag hem, efter jag bara stirrat på mattetavlan, äter och sen åker jag på träningen. Träningen går skit, eftersom dåligt humör plus tennis är ingen bra kombo. Så nu sitter jag här med en ansiktsmask och väntar på att mina mozarellamackor ska bli klara. Älskar mozarella. Ska nog ta ett glas cola också, JAG FÖRTJÄNAR DET! Lyssnar också på soundtracks från filmen "Brave", sjukt fina sånger! Imorgon är det fredag så är efter en god natt sömn är jag redo för allt! (hoppas jag)
 
(Ps mina mozarellamackor blev fett brända <////3)

En torkad ros

Tyckte den här rosen var så fin när den har torkat in. Fick vara försiktig för såfort man stötte till så föll den ihop haha. Påminner mig lite om rosen i Skönheten och Odjuret? 
 
 

Innan jag somnar...

Klockan är tio och skit va trött jag är. Skönt att bli trött ändå runt klockan tio, då sitter jag inte uppe så länge. Har sovmorgon imorgon (gråter av lycka). Ska sova ut, ta en lång frukost och njuta. Kanske se på family guy samtidigt? Låter inte så dumt. Jag och mamma såg nyss Masterchef Australia och jag höll på att få en panikattack över en deltagare som inte vispade sina maränger tillräckligt, usch usch. Vi blir lite för indragna i den serien....
Blev också klar med outliningen häromdagen. Än sålänge är jag jättenöjd!! Godnatt på er!!

Elsa - Queen of sow

Hej hej, nu är det sista dagen på helgen. Gillar söndagar ändå, känns som det är den dagen då man kan bara ta det lugnt och strosa runt i husen utan stress. Fick nyss en gratis klippning av mamma och är nöjd, bara lite hårig haha (typ över hela kroppen) Sitter och lyssnar på Frozen soundtracks. Tittade på filmen igår med Matilda, och den var väldigt fin och mysig! Inte den bästa jag har sett, överväger om Tangled var bättre men definitivt sevärd!
 
Blev inspirerad av all musik så bestämde mig för att rita Elsa. Vart längesen jag ritade på papper och jag saknar det lite, men det är mycket roligare att rita på egen hand.