Drawing rant

Hejsan! Precis nu har min mensvärk gått över. Tror jag, om inte mina äggstockar är ett par falska bitches. (<---ursäkta har varit såhär hela morgonen) än så länge har sommaren varit piss. I alla fall vädret. Har suttit inne och bara ritat, kommit in i värsta ritamood. Förhoppningsvis går det inte över, för det är fett roligt. Måste nog säga att det är tack Mahou Shoujo Madoka Magica (<- tog mig ett tag att lära mig att stava detta) animen som har fått mig så inspirerad. Om ni inte sett den, do it now. 
 
Här är två jag nyss gjorde klart (linearten i alla fall), vet inte om jag kommer ge dem färg... oftast när jag har fyllt i med svart så blir jag lite: mehh, nu gör vi en ny! Och så vidare. Kommer nog lägga ut mer av ritningar, annars får ni ha det så bra, byeeee.

Norskt sommarjobb

Hej hej, wow va en vecka går fort. Eller ja, mer än en vecka hihi. Kommit hem från sommarjobb som bestod av att måla sammanlagt 204 plankor, men jag och Klara tog oss igenom genom att sjunga (eller JAG sjöng) hela Frozen soundtracket. Trodde jag aldrig skulle få höra Klara säga; Kan du sjunga igen? För jag sjunger gräsligt. 
 
Vi jobbade mellan 5-10 timmar i fem dagar, eftersom lönen är typ dubbel så stor i Norge krävs det inte så många dagar, plus så var det Midsommar! Vi hade det svinkul även om det var slitjobb. Alla dagar bestod av samma. Gå runt stolta i våra uniformer som vi vore de coolaste på fabriken, jobba tills vi inte kunde stå upp, duscha och ta på oss enorma morgonrockar och skratta åt Misslisibell samtidigt som vi åt kopiösa mängder av norsk choklad. 
 
Klara målade helst för allt trädgårdsarbete gav henne typ en allergisk chock hahahahaha (<--- sorry men det var lite kul)

Studenten

Nu kommer äntligen studentbilderna! Ska försöka lägga dem i lite ordning haha. 
 
Andrea tog studenten, så fiiiiiin var hon, grattis återigen!
 
Fina Ellen som också tog studenten, nöjd med bilden dessutom! 
 
Finaste studenten, hon var så fiiiiiiin!!!
Sen efter det blev det släktkalas hemma hos Matilda, så mysigt så! Men kommer nog vara oaktiv på bloggen den här veckan då jag och Klara ska iväg till Norge och jobba, det ska bli väldigt intressant, men kul! 

Klara plus rabarber = great day

Klara fyller 18 år idag, grattis bae!!!!! Så ja, vi firade med en överraskningskladdkaka med ljus och stora leenden. Den var fett god också. Sen efter det lyssnade vi liveband som var väldigt duktiga! Efter det chillade vi hos en kompis som hade ENORMA rabarber utanför sin lya??? Asså verkligen gigantiska. Kanske någon har sprutat in steroider? Ångrar att jag inte tåg med några stjälkar och satte fast dem på min pakethållare... 
 
Ser ni rabarbern? Som en jävla fläkt! Vi vinkade den emot Timo Räisänen och han sa: Gud vilken stor rabarb! Så ja, nu är vi kända. Var så sjukt roligt. 
 
Jag ser ut som ett fån men det var så fint ute att vi var tvugna att vara cheezy och ta en bild. Tack för en grym skolavslutning!!!

Sommarlov

Nu är det äääääääntligen sommarlov!!! Gud, som jag var väntat. Fast det känns inte som sommarlov... Såg studenterna igår (bilder kommer imorgon troligtvis) och då slår det mig att det är endast ett år tills jag står där redo och klar med studentmössan på huvudet. Herrejesus, vill inte splittras från mina vänner, de är awesome. Det jobbiga är att ett år går så JÄVLA fort. Snart är det sommarlov igen, och då måste jag ta ansvar för mitt liv :( Vi åt mat efteråt och det gjorde mig illamående, aldrig mer på Spciy hot!!! Nu sitter jag hemma och väntar på att vi ska dra iväg och lyssna på lite live band, ska bli mysigt! Ha en bra första dag av sommarlov allesammans!!!
 
 

Balen

 Fina Matilda på balen! Känns så konstigt att hon ska gå ut på torsdag...

Hejsan! I tisdags var det bal för min skolas treor. Skit, det är bara ett år kvar tills jag själv ska gå på balen. Ska vara så jävla babe, ser fram emot det faktiskt! Men jag var där och tittade, såg många fina klänningar! Men jag har fortfarande så ytterst svårt för paljetter... Missförstå mig inte, det finns fina klänningar med paljetter, men vissa ser så... tacky ut?? Aja, jag får leka Heidi Clum någon annan dag. <--- stavas det så? o_o 
 
 
 

Maleficent dejt

Hej hej! Igår gick jag på dejt med Cecilia, mycket mys. Fick också F på mitt mattenationella, vilket innebär att jag måste göra en prövning till hösten. Suger riktigt hårt, men då hade Cecilia köpt ett awesome kort, plus en Eclair (som är typ min favorit bakelse från Frankrike), tack återigen I löv u!!!!!! Vi såg filmen Maleficent, och den var bra, fast var sjukt glad att jag inte betalade för den hihi. Skulle kunna skriva en hel sida om vad som var bra och dåligt men lämnar det än så länge. Kan i alla fall säga att Aorora (hur fan stavas det) Var nog den gladaste och dummaste prinsessan ever, det var liskom UNICORNS I'M GONNA LIVE IN THE FORREST AND EAT BLACK NUTS <--- ;)))
 
I luv this gurl on top of the world (<- vart tvungen att rimma, fast nu insåg jag att det inte rimmade but WHATEVS)

Catfish in real life, expect the drama

Hej! Nu har jag en liten historia att berätta. Vet ni om showen Catfish? Jo, förra helgen fick jag uppleva lite av en Catfish upplevelse. Catfish handlar om människor som träffas över internet och blir kära, och sen träffas de i verkligheten, vissa har sett varandra vissa har inte. Så var inte riktigt mitt fall haha, är inte kär och vi hade skypat flera gånger. Men det var fortfarande nervöst!
 
Jag komenterade en bild till en tjej som hette Else för mina ögon fångade upp bilder av EXO medlemmar i hennes instagrambild, och det var så vi började prata. (K-pop fans gotta stay together) Vi skypade ett bra tag och bestämdes för att träffas i Stockholm, och det gjorde vi!!!!
 
Var sjukt nervös, och när vi träffades var det så himla konstigt. Vi var ju vana vid varandras röster och utseende, eftersom vi hade sett varandra på skype så många gånger, men liksom inte sett... våra riktiga kroppar???? Det lät konstigt, either way så var det sjukt kul och jag skrek lite för mycket. 
 
Såhär såg vår konversation ut några minuter innan vi skulle ses. Mycket capslock. 
Och här är hon! Vi gick in i någon turistbutik eftersom de hade kinesiska katter. Vi är lättdistraherade. 
 
Såg en sån här man.... Vad kallas dem egentligen? I alla fall såg det coolt ut och jag var tvungen att ta kort, men när jag skulle lägga tillbaka kameran föll den till marken och linsen gick sönder. Men men, kameran klarade sig och jag var för glad för att orka bry mig!
 
Japp, här har ni oss! Blev tyvärr inte så många kamerabilder, men tog några mobilbilder också! 
 
Avslutar med denna bild, tyckte den blev fin!