Stockholm är underbart

Heeeej förlåt att jag inte uppdaterade igår jag var verkligen supertrött och orkade inte fixa alla bilder tyvärr :( 

Men nu har jag tid att berätta lite om min dag i Stockholm! Tågresan gick jätte bra, gick väldigt fort. Vi kom till Stockholm, det var kallt och blåsigt. Men sen hittade vi stan vilket jag aldrig skulle hittat själv haha, Henrietta har ett bra lokalsinne. :) 
 
Sen vandrade vi runt och var helt chockerade över hur stort allting var, det var verkligen enormt! Vi kände oss som små barn i en godisaffär. Men i alla fall så hittade jag lite saker här och där, men blev väldigt förvånad över hur dyrt allting var. Det kändes verkligen som ett slag i ansiktet när man såg priset som kunde ligga på nästan 800 kr. Man bara: Jahopp hejdå pengar
 
Sen så skulle vi äta lunch, och jag och Henrietta ville inte äta på något snabbmatställe utan vi ville ha lite finare mat... Det var nog det största misstaget jag har någonsin gjort. Vi gick till Sturegallerian och satte oss på en resturang på övervåningen, tyckte det såg mysigt och trevligt ut. Vi fick menyn och då ser jag:

"Råbiff med pommes och klassiska tillbehör" Min hjärna förvandlar detta till: En biff som är stekt men lite blodig på insidan med sås och chips

Tyckte det lät skit gott tills vi fick maten... Det var en råbiff. RÅTT KÖTT! En stor klump med bara rått kött, och jag kände mig så dum att jag inte hade fattat det. Till och med servetören tyckte jag var konstig som inte hade förståt det... åhhh, inte så kul stund haha. Men annars var allting jätte bra! Vill åka dit igen. 
 
Visar det råaköttet senare, nu ska jag ta ett bad! 
 

Redo och klar

Yes! Imorgon blir det Stockholm med Henrietta! Ska bli så kul, taggar till tusen! Ska shoppa shoppa shoppa nej men köpa lite julklappar också. :) Älskar att köpa julklappar omg, det är så kul. Även om man inte får någonting tillbaka så tycker jag det är super kul att ge saker, älskar att se personer glada så det gör ingenting om det kostar lite pengar. Bara det blir uppskattat!

Idag har inte hänt mycket annars, har varit hemma och tagit lugnt eftersom jag har varit borta två nätter i rad så jag tyckte det var skönt att bara strosa runt omkring här hemma. Men nu är jag skit trött vet inte varför, kanske för jag gick upp klockan åtta... Aja, längtar massor och ska se till att det blir många bilder! 

Så mycket glädje

Söndags morgon.
 
Det är superfint väder utanför, det verkligen glittrar överallt! Min kväll igår var superduper mysig! Hade det jätte kul och skrattade så jag vet inte vad. Vi åt jätte god mat som vi lagade helt själva, stolta flickor haha ;) 
 
Sen skulle vi se en film "Djävulen bär prada", men det tog en kvart innan vi pausade och bara fortsatte att prata samtidigt som vi åt godis. Det var verkligen helt underbaaaaart! Sen spelade vi charader och såg nog ganska konstiga ut, fick till och med lite på film!  
 
Lite bilder ifrån kvällen, orkar inte redigera dem så värst mycket men hoppas det duger! 

Två goa vänner

Nu sitter man på bussen påväg till Matilda och Anne! Ska bli super mysigt tror jag. Blir nog mat och film. ^^ har med mig kameran så förhoppningsvis blir det ett par bilder! :)

Hade det trevligt igår med ett par människor ifrån media, musik och Nobel, men kan inte skriva allting över mobil så det får räcka! Ha det chill nu


Inget Bigbang

Tyvärr, det blir inget. 
 
Tiden var för knapp för att hinna bestämma någonting, och ja... Det gick bara inte ihop. Pengavis så var det inte ett problem, men tidmässigt så var det. Hade en vecka på mig att få ihop allt, men det var alltför lite tid. Så jag kommer nog inte vara så "pepp" på att blogga under dagen, hoppas ni kan förstå för jag är ganska nere, haha. Fast det går över! Ingen har dött direkt. Förhoppningsvis kommer de igen och ger lite längre tid att bestämma, nu gav de bara en vecka innan biljetterna släpptes, vanligtvis ger dem en månad. 

Tycker det är lite konstigt... Men troligtvis var det för att London inte var planerat, men aja. Sånt är livet. ^^ Tror inte jag är den enda som inte kunde åka, vi får satsa på nästa år! 
 
Ni som åker ha det skit kul! 
Nu ska jag gå och ha sönder något! :D 

Dagens vill ha

Det var länge sedan jag gjorde en "Dagens vill ha"! Jag har varit skit dålig på att lägga saker i sina katergorier. :( Måste bli bättre! 
 
Men dagens vill ha är ett par glittriga Dr.martens. De är sjukt snygga! Tycker jag i alla fall. Tjejen har dock gjort dem här själva, vilket är lite synd. Trodde man kunde köpa dem, och jag är ingen pyssel människa så kommer nog inte kunna fixa dem sådär snygga!
 

"Sting i maten"

Godmorgon! 

Jag har inte så mycket att säga om min morgon så jag tänkte berätta en liten grej som hände på min skola förra veckan. De flesta har kanske hört detta för det var i nyheterna och allting, väldans hysteri! Det var kyckling och wraps till lunch, vi har två matsalar. En för Sundsta och en för Älvkullen. Just den dagen åt jag på Sundsta, men sedan får jag höra att de har hittat en skorpion på en tortilla! Jag var bara: What............
 
Men det var faktiskt sant. Jag vet fortfarande inte hur den kom dit, och den var tydligen död och den giftiga taggen var borta men ändå?! Mådde dåligt nästan hela dagen och förlorade aptiten... 
 
Ser det gott ut? :)

All tid i världen

Skönt att kunna sova ut på en vardag. Har faktiskt sovit till åtta, eller kanske halv nio. ^^ Inte så länge som de flesta skulle sova om de började klockan ett på en vardag haha, men jag är en morgonpigg människa!
 
Har i alla fall bakat cupcakes så länge, ska spritsa dem senare innan jag drar till skolan. Har bara matte och sen film med klassen, blir väll mysigt. Vet inte riktigt vilken film vi ska se, och jag är inte säker om jag verkligen vill veta det heller... Tror att det blir en skräckfilm. :( Hatar dem, plus så har jag aldrig sett en. Men jag vet hur lättskrämd jag är så jag kommer nog blunda den största tiden! 

Ni får ha en bra tisdag, kanske bloggar lite senare när Matilda kommer!
 
Osminkad... Kommer nog ångra att jag laddade upp den bilden

En träning sen resten ledigt

Nu är man tillbaka ifrån skolan! 

Har varit en ganska lång dag. Glömde helt bort att vi hade mentorstid innan lunchen, så jag missade den... Haha, jag har ångest. Jag är en typisk skol tjej som inte vill komma sent, mesta dels för att jag vill behålla mitt studiebidrag. 
 
Imorgon ska dock bli ass härlig! Börjar kvart över ett och har bara matte sen blir det film resten av eftermiddagen! :D Hur underbart är inte det? Sen ska Matilda komma efteråt så ska vi snacka lite om Bigbang konsären huhu, hoppas verkligen verkligen verkligen verkligen att jag kan gåååååååååå!
 
Nu ska jag sticka på träning för alla information. Ha en bra kväll nu, ni får två fula space pixlr bilder för jag orkar inte göra hightech redigeringar
 

Stor skillnad?

Godmorgon! 

Minns ni att jag pratade om tv-programmet Winx Club igår? Jag gjorde en liten jämförelse, så får ni se för er själva vad ni tycker. :) 
 
Jag hoppas verkligen inte att alla klassiska tecknade programmen tar slut, för det var ju det jag växte upp med! Ha en bra Måndag nu allesammans. ^^ 
 

BIGBANG ALIVE TOUR UK

OMG JAG KAN INTE ANDAS, MITT HJÄRTA STUDSAR SOM EN GALNING OCH MITT LEENDE VILL INTE GÅ NED
 
Bigbang - ett av mina absolut favorit grupper kommer till London och ska ha konsert 15 december!

DO YOU KNOW WHAT THIS MEANS? JAG HAR FAKTISKT EN CHANS ATT SE DEM 
 
Biljetterna släpps på Fredag, och jag ska spendera hela min vecka på att övertala mina föräldrar. Jag gör vad som helst, bara jag får se dem. Det går inte beskriva min glädje just nu, jag kanske inte har följt dem hela livet, men det jag vet att jag älskar deras musik och att de faktiskt kommer till Europa är helt sjukt
 
ORKAR INTE LETA EFTER FLER VACKRA BILDER, MEN JAG ÄR SÅ LYCKLIG HEJDÅ
 

Mysdag

Nu sitter man här vid datorn igen och försöker vara dutkig på att blogga, går inte direkt uppåt men man får väll försöka! 

Har ätit upp min frukost och tittat på Winx Club för jag är så vuxen, (Fanns ingenting annat att titta på) men jag blev värsta förvånad när jag såg att de hade gjort hela Winx Club till någon skit animering?! D: VAD HÄNDE? Jag kollade faktiskt på Winx Club när jag var liten, tyckte om det jätte mycket men nu har det förstörts! Varför ska allting som var tecknat bli animerat nu? 

Jag kollar inte på Winx club sådär dagligen om ni skulle tro det, men blir så ledsen när man ser att gamla favoriter ska förändras. :( 
 
 

Iväg till ICA

Äntligen hemma efter en snabb tur i stan med mamsen! Hade det super mysigt. Vi köpte mig en vinter jacka, ett matchande sätt av halsduk, mössa och vantar, var super fint och jag ser ännu mer norsk ut än förut HAHA
Tar kort på dem imorgon, lovar lovar lovar
 
Men sedan blev det present till broshan som har födelsedag, och jag var snäll nog att köpa en present själv. Haha, nejdå såklart skulle han få present! 

Sen drack jag en kaffe shake som var supergod, men inte lika god som Frapino mocha som jag drack med Adna igår. Den var helt... UNDERBAR. Kommer vara den nya grejen jag dricker hädanefter! Gillar inte enbart kaffe, men när det kommer till t.ex kaffeglass är jag i himmelen
 
Nu ikväll ska jag iväg till Adna och ha en mysig filmkväll, ser fram emot det! Ananrs får ni ha det awesome. 
 
Lovar att det ska bli roligare bilder! 
 

Orolig, men nu lättad

Min lilla hund hamnade hos vetrinären idag, förlåt men orkar inte gå igenom stavning 
Var jätte orolig hela dagen. Han hade gått konstigt på morgonen på våran runda ut, och bet i sin främre tass. Jag och mamma visste inte vad som var fel så han fick åka ned till djursjukhuset och kolla upp det. Största anledningen varför jag blev orolig var för att han var borta så himla länge, trodde att det skulle bara ta någon timme men han var faktiskt där ifrån nio till fem! 

Men nu är han äntligen hemma, och har bandage runt ena foten. <3 Det var tydligen en inflammation, och vi hade trott att han har råkit gå i någon glasbit, så är ganska lättad! Han är super sömnig efter operationen, fast det är ganska sött haha. 

Förlåt för dålig uppdatering, men det är så kasst väder just nu att jag inte finner någon inspiration till att ta kort, men förhoppningvis blir det bilder imorgon! Ska ha en myskväll med min söta Adna ~ 

Här är Buster just nu, så söt, älskar honom 
Ljuset var jätte dåligt, men ville bara ha en bild på honom! 
 

Positiv

Hallå! Snabbt telefon inlägg bara tyvärr. Snart framme i skolan och ska gå där till klockan fyra, tycker synd om mig själv haha. Men jag ska vara positiv och glad har jag bestämt! Mitt humör har börjat svaja lite men det ska ändras. ;)

Ha en bra dag! Såhär ser jag ut idag, mina ögonbryn syns inte...


Mh...Mh...

Godmorgon! 

Jag har så otroligt trött... Jag kommer inte orka dra mig till skolan, jo då men det känns som jag kommer somna i bussen. Slutar klockan fyra idag, förhoppnings tidigare! :) 

Men jag tänkte berätta om hur det gick med filmen Ted! Den var så sjukt bra! :D Skrattade hela tiden. Det märktes att det var skaparna av Family Guy som hade gjort den. Man får ha lite rå humor, men annars så skulle jag rekommendera den till alla! :D 

Hade det skit kul med Anna och Anne också! ~

Jag ger den 8/10 
 

Ted

Ikväll ska jag på Bio med Anne och Anna! Haha, liten rolig mix. ;) Vi ska se filmen Ted. Har sett fram emot den väldigt länge sen jag såg första trailen, den är gjord av skaparna av Family Guy. Och Family Guy - trots att den är störd som tusan så är det exakt min humor! Så jag hoppas att den är bra! 

Ta en titt själv på Trailen! 
 

Väntar till kvällen

Godmorgon alla mina läsare! Om det är någon som läser detta haha? 

Jag vakade prick 9:30 idag, VAD ÄR ODDSEN? Och jag vaknade av mig själv dessutom! Helt sjukt asså. Min hjärna måste vara inkopplad till mitt alarm, för jag brukar ha på alarm halv tio vanligtvis så jag inte ska sova bort hela dagen, men nu börjar det bli bara läskigt. 
 
Det var längesedan jag laddade upp någon teckning på bloggen! Här är två stycken i alla fall. ^^ Den ena är jag klar med, och det ska visa förändringen mellan sommar och höst. Blev ganska nöjd faktiskt! Jag brukar inte rita ifrån min egna fantasi, för jag tycker det är roligare att försöka efterteckna andras konst, men den här gången tog jag pennan och körde på mina egna idéer! 

Den andra är ifrån animen K-projekt. Jag ska nog se andra episoden senare idag! Det var väldigt svårt med färger till den, förhoppningsvis blir den bra senare. :)
 
 
 

Fredag tack gode Gud!

JAAAA ÄNTLIGEN FREDAG! :D 

Så skönt. Skoldagen kändes verkligen så lång just idag. :( Vi brukade sluta klockan tolv-ett, men nu har vi Esko vilket är musik, bild, teater och dans så slutar jag kvart i fyra istället. Men nu är jag äntligen hemma och jag och mamma har handlat fredagsmys! Annars ska jag inte göra någonting annat speciellt. Imorgon blir det Bio! Berättar vilken film det blir imorgon. :)
 
Ha en mysig Fredag! 
Lilla jag idag. 
Min fredagsmys! + Trocadero, ska göra hemmagjord guacamolé! MUMMA ~

Många tankar

Idag har varit en lång dag. Hade håltimme i tre timmar, vilket var assnice för jag hade tid att åka hem och äta samtidigt se de senaste episoderna av FAMILYYYYYYY GUY, hihi! De var super-bra, älskar Family guy. 

Sedan åkte jag iväg igen runt tre och hade tyska till halv fem. Var också hos rektorn och pratade lite, men det tar jag inte upp på bloggen. Annars har jag bara tränat och nu sitter jag här trött och väntar på att klockan ska närma sig nio för då får jag äta CHEESECAKE, haha höjdpunkten på kvällen. 

Ha en bra kväll nu allesammans, här får ni en bild ifrån min och Matildas snabba fotorunda!
 
 

Grym kväll

Ikväll var som sagt Matilda här och sov över! Vi hade det skit kul må jag säga haha. Jag visste inte vad som hände på kvällen men vi skrattade åt verkligen allting! Vi provade på cheesecaken igen, och den blev supergod, vi hade bara i för mycket gelatin hehe... Så i mitten av kakan studsar fingret upp och ned. Men vi var mycket närmare en perfekt cheesecake den här gången än vad vi har varit förut! ^^ Och den smakade supergott. 
 
Vi tog lite bilder också, men de får ni nog senare idag. Annars så ska jag ta klassfoto idag, ska bli kul antar jag haha. Hoppas bara att jag kan få ett bra skolkort någon gång. 
Lilla mig i frosten.

Fullpackad dag

Idag ska mycket göras. Först skolan, sen ska jag träffa Matilda, handla på ICA, ta kort och baka Cheesecake! Det ska bli superkul! :) Hoppas bara det inte blir för kallt. Just nu sitter jag ser på Oprah, orkar inte resa sig mig upp för att göra mig iordning haha... 
 
En bild jag och Matilda tog för ett tag sedan, gamla håret. ^^
 

Älskar färgerna

Äntligen hemma nu då, finns inte mycket att göra egentligen men mycket skönare än att plugga i skolan. Har inte sovit så mycket så känns gött att få slappna av hemma och bara vara sin egen individ! Det lät ju bra va? 

Jag har en choklad i skåpet som skriker mitt namn, men såklart så är det ju måndag ja såtehh.... :)
 
Jag kommer äta den ändå. <3
 
En ful bild på mig varför laddar jag ens upp den.........

Väldigt kort dag, nöjd tjej

Idag slutar jag redan klockan tolv, SUPERSKÖNT

Det är verkligen svårt att komma upp ur sängen nu för tiden... Det är så otroligt mörkt utanför nu, man måste nästan hänga upp ett rep vid sängen så man kan dra upp sig, haha. Jag har inte sovit länge under helgen, min hund kom och väckte mig klockan åtta igår till exempel, inte så jätte skönt men men... 

Föressten, jag har skaffat Tumblr! ^^ Och förvånansvärt nog är jag helt fast i det. Det är verkligen beroende-framkallande, roligare än facebook, mycket roligare! 
 
Följ mig gärna, min tumblr består mest av söta asiater, anime gifar, söta kläder och söta KAKOR massa sött helt enkelt. c: 
 
 
Min tumblr: http://pastelsocker.tumblr.com 
 
 
Ha en bra vecka nu allesammans! 


Mysig promenix

Kom precis in ifrån en skön promenad ute med min granne Henrietta! Vi gick i hela en och halvtimme, jag är faktiskt stolt över mig själv med tanke på att jag inte ofta går ut på fri vilja så långt. :) Var jätte skönt! Lite frisk luft, dessutom var det otroligt fint väder idag så varför inte?

Blev inte så många bilder, men här är två i alla fall! Nu ska jag fortsätta vara sur på min teckning som är helt förstörd pågrund av ett jävligt dumt val och gjorde för några minuter sedan...
 

Kan inte bli bättre

Har haft en supermysig kväll med Adna och Cecilia! De har åkt iväg nu dock, huhu helt ensam igen. :( NI MÅSTE SOVA ÖVER NÄSTA GÅNG
 
I alla fall så åt vi faktiskt fiskbullar till mat, låter lite konstigt som lördagsmiddag men Cecilia älskar fiskbullar så vi överraskade henne lite haha! Hon blev glad i alla fall. Det var supergott! Har alltid älskat fiskbullar. Sedan såg vi på en film som jag har glömt namnet på... och åt världens godaste kladdkaka. <3 Sedan blev det att vi bara låg huller och buller i sängen inne i tv rummet, men det var superduper mysigt kunde inte be för någonting mer ~ 

Blev inte så många bilder men här är lilla jag och busar utanför fönstret HEHE 
 

Lördags morgon

Godmorgon! 

Det var faktiskt sol utanför när jag vaknade! :o Väldigt skönt om man frågar mig. Men samtidigt har det blivit så otroligt kallt! Saknar sommarvärmen som tusan. :/ Aja, idag ska jag försöka få ut mig på en tur med hunden för att sedan handla lite mat till ikväll! Cecilia och Adna kommer och vi alla ska ha kul och vara störda ~

Men annars får ni ha en bra lördag! Här är lite bilder ifrån min vanliga morgonrunda med hunden. Frosten börjar lurka bakom hörnet... 
 
 
Var helt vitt över hästhagen! Kändes lite som en skräckfilm.


FREDAG ÄNTLIGEN

Wihoooooo! Så glad, äntligen är det helg igen! ^^

Veckorna går så otroligt fort nu för tiden, eller är det bara jag som tycker det? I alla fall så består min kväll av att äta mat med broshan och hans flickvän och därefter se Xfactor med dem. :) Ska bli så mysigt så! Imorgon kommer troligtvis Cecilia och Adna hit, IHHHH så kul! 

HA EN BRA HELG NU ALLESAMMANS <3 Nu ska jag äntligen bli aktiv igen! Vad tycker ni om den nya designen? :) Den är inte riktigt klar än, men helheten är som gott sätt klar! 
 

SNAAAAAART

Förlåt förlåt förlåt men snart ska designen vara klar! Då ska jag allt bli super aktiv! Lovar! Ha en så bra onsdag så länge alla mina läsare! c:
 
Gammal bild!