Bränd men otroligt glad

Idag har det varit seriöst över 30 grader ute! :D 

Har varit otroligt skönt, har bränt mig men bryr mig faktiskt inte. Bara det blir brunt tills i morgon. Idag har vi mest liggat vid poolen och tagit det lugnt, vilket var skönt. Sedan åt vi asgod mat och så har vi tagit lite bilder i vattnet som jag kanske kommer ladda upp i morgon om jag har tid. 

Vi ska åka in till stan och shoppa lite tralalala, shoppa i Frankrike är ganska nice ~ Vet inte om jag kommer ha råd till så mycket men vem bryr sig! Det enda jobbiga är att Frankrike har Siesta mellan 13-15 på dagen, så man måste verkligen gå upp tidigt för att hinna handla och sådär. :/ Fast man ska inte klaga, vi har det väldigt skönt här och jag vill inte åka hem! Vill hem till mina vänner men inte till vädret kan jag säga!
 

Gud så härligt

Okej... Jag älskar Frankrike. 

Det är sol och holy jesus det är varmt! Seriöst Sverige kan gå och slänga sig i sjön för här är det helt omg magiskt :D 
Vi landade klockan tio, vilket kändes ganksa nice för då hade vi hela dagen framför oss. Vi åkte iväg till min mosters hus och hälsade på alla, sedan så chillade vi vid poolen hela dagen och åt underbar lunch! Sedan åkte vi och handlade också, vilket var riktigt roligt. :) Älskar mat affären här nere i Frankrike! Det finns så mycket mat man vill ha nästan allting, och de har så många varienter vi inte har i Sverige heller! Speciellt godis / kakor / flingor delen hehe 
 
Resten av veckan kommer väll bestå av poolen, sol, shopping, mat och massa annat härligt som Frankrike har att erbjuda på. :D
 

Nu har vi landat!

Hejsan!

Eller ska jag säga bonjour? ;)

Nu har vi alla fall landat, detta är ett tidsinlägg eftersom jag inte kan blogga på flygplatsen. :)
 
Förra året i Frankrike / Min kusin bredvid mig 
 

Snart är allting klart

Hejsan hejsan! 

Nu har jag packat i det mesta jag ska ha med mig tror jag... Jag får så tvångstankar att jag har glömt någonting! x_x

Först ska jag åka till Norge med Henrietta, då sover vi över hos mina kusiner och därefter bär det av till Rygge för att flyga iväg till Frankrike! Längtar så grymt mycket. Sol, bad, god mat, bra vän och massa annat mysigt. Ska försöka shoppa lite inför skolstarten också, man vill ju vara fin och söt hehe. c:

Ritade klart hon här igår också! Detta är Juvia ifrån Fairy tail ^^ 
 

Snart bär det av till sol

Hej hi hallå. 

Idag har jag haft en dag för mig själv. Har badat, tagit hand om buster, små ritat och annat onödigt. Ibland kan det vara skönt att bara vara med sig själv, har varit med ganska mycket vänner på senaste tid så var otroligt avslappnade faktiskt. Men nu gör jag heller inte så mycket haha...

Snart ska jag i alla fall till Frankrike, vilket jag ser jätte mycket fram emot. ^^ Min kompis Henrietta ska med då också, vilket är ett stort plus! Ska bli så härligt att komma ifrån gråa och trista Sverige. Jag måste nog säga att vädermässigt har den här sommaren varit den sämsta. Verkligen inget sommarväder alls. Och när det väl är sol så får man panik över vad man ska göra, för man vill ta vara på solen! 

Aja, nu ska jag nog rita lite mer. Ha en bra kväll!
 

Så trött, men nöjd

Nu har jag städat hela huset helt själv! Är faktiskt ganska nöjd över mig själv. Är hemma just nu helt själv och har varit det sen mamma och pappa åkte till Norge i onsdags. Det går väldigt bra, jag har min hund också med mig som skyddar mig ifrån alla hemska monster hehe ;) 

Nu ska jag bara gå ut med hunden och äta lite, och sedan kommer Cecilia och Adna. Vi ska ha lite klädsbyte, så får vi se om något av vårat skräp kan bli ens skatt för någon annan. 
 
En bild som Matilda tog på mig för någon dag sedan ~ 
 

Livet är som en cirkus

Idag har jag och Matilda tagit massa foton med ballonger. ^^

Det var super roligt, och jag blev väldigt nöjd med resultatet! Vi fick inte så jätte många som vi redigerade, men de vi var nöjda med blev bra tyckte vi i alla fall. 

Temat i bilden kan väll säga är karnival... Fast på ett mer naturligt och enkelt sätt. Vi har tänkt på att göra den här bilden i flera månader, och äntligen fick vi den gjort!

Min fotograf var Matilda som oftast tar dessa mer "speciella" bilderna. :)
 

Soligt, sedan regn

Godmorgon ~

Idag vill jag gärna komma in till stan för jag måste fixa lite saker, så jag hoppas att min lilla Adna vaknar snart! 

Annars så gör jag inte mycket just nu. Det är sol ute, vilket är ett stort plus, men jag har nada att göra så hur mycket den blir använd kan man diskutera om. :(

I alla fall hoppas jag att mina fina små gullegrisar kommer till mig ikväll så vi kan mysa och bara vara knasiga och  konstiga som vi alltid är 
 

Nytt skal

Tänkte visa mitt nya Iphone skal som kom igår! Älskar det. Vill typ gosa mig intill det och skrika, men det har jag redan gjort. ;) 

Det kommer ifrån Hong Kong, där de flesta av mina skal är ifrån. De gör väldigt fina skal om jag får säga det själv hihi 

Min tid på Arnön

Godmorgon alla solstrålar 
 
Idag verkar det bli sol vilket är skönt, men jag vet inte riktigt vad som är på shemat idag. Ska nog övningköra med pappa, och är nervös, haha! Jag är så rädd för att krocka eller ta sönder hans bil, för då kan jag säga hejdå till mitt körkort! Alla kommer nog undra vem det är som kör ute på parkeringen...

Men som jag skrev igår så har jag varit i stugan i över en vecka. Där ute hade vi knappt något internett så det var praktiskt taget omöjligt att blogga, så nu får jag allt börja om igen kan man väll säga! Har haft det super mysigt där ute. Det är faktiskt väldigt skönt att komma ifrån stan någon gång ibland. Vi hade regn, sol, vind och ja... Alla slags väder. ;) 
Har ätit mycket god mat, och badat vilket jag har saknat. Ibland har det varit kallt och andra gånger varmt, men jag är verkligen en bad människa så jag älskar att hoppa i och låtsas att jag är sjöjungfru och bara: ARIEEEEEL! 

Hade över Adna i tre dagar vilket var super skoj, skrattade, såg film och var allmänt störda ~ 

NYUUUHH HON ÄR SÅ FIIIIIIN saknar henne redan tack för dem dagarna löv u ~

FÖRLÅT

Hejsan! 

Okej.. Jag har inte bloggat på över en vecka. Jag har en bra föklaring också. Jag har varit i stugan, där det finns knappt någon signal what so ever. Vi har bara ett litet Telia stick som ger tillräckligt internett för att komma in på Youtube. Men jag ska hem idag, och då lovar jag att jag ska blogga som in i banken! Lovar lovar lovar, annars får jag väll ta bort bloggen om jag är så dålig på att blogga. 

Jag kommer lägga upp bilder ifrån min tid här, och haft det super kul! ^^ 
 
När jag kommer hem hoppas jag att jag får se mina små kycklingar Adna och Cecilia! 
 
 

Min födelsedag

Hej hej! 

Känner mig ganska trött idag, la mig runt tolv. Vi gjorde så mycket igår så det tog verkligen ut varenda lilla energi i kroppen. Men skit vad kul jag hade! :D Bjöd över Anna och Cajsa för att ha en liten tennis kväll, vilket blev lyckat. Det blev inte så mycket tennis utan mer flum och skratt, men det gjorde inget! Vi hade kul i alla fall. 

Sedan kom Matilda med min present, vilket jag är super nöjd med, och en söt teckning. ^^ Hon stannade med oss, och så gick vi ned för att bada vilket var otroligt skönt faktiskt. Jag och Cajsa hoppade i först, visst var det kallt först men sen blev det skönt. Vi knuffade ned Matilda och Anna, haha och med Anna blev det lite panik, haha!

Tack så mycket för att ni gjorde min födelsedag så rolig! <3
 

Grattis till mig!

Yay! Nu är jag 16 år. :D

Vet inte riktigt hur man ska förklara hur det känns, det känns väll som vanligt. Lite mer mognare kanske? I alla fall så kommer två vänner hit till mig under kvällen så ska vi spela tennis och äta tacos tillsammans, har inte sett dem på jätte länge se det ska bli super kul! 

Än så länge har jag fått:
En ring
PS3 spel ( ska byta dock )
Mini högtalare till iphonen gjord av gummi
och en slags mini kjol efter man har badat
 
Var en mysig morgon tack vare mamma som överraskade mig! 
 
Ni får en väldigt glad bild av mig, nästen överlycklig, haha! 

Soligt, helt själv

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, känns inte riktigt som någon läser min blogg så har inte orkat uppdatera. Har i alla fall varit själv idag med min hund i detta strålande väder, och det var har varit faktiskt ganska skönt. 

Det var runt 20 grader hela dagen, högre vissa gånger. Jag satt ute en timme i början av dagen, men vid lunch tid bestämde jag mig för att gå ut med hunden en bit. Vi gick i en timme och halvtimme. ^^ Är ganska stolt, för jag brukar aldrig gå ut en sådan lång bit frivilligt, men idag kände jag bara för att gå ut! Det var super skönt, dessutom hade jag musik så det gick bra då. Buster tyckte det var skönt också!

Nu är säkert varenda själ på PIP, själv är jag inte så intresserad i just den musik changern, men skulle gärna gått för att få vara med alla människorna. Verkar som sköna typer där! 

Bilder ifrån dagen ~
Haha detta var jag efter duschen, var så otroligt varmt!

Lucy - Fairy tail

Min sysselsättning idag. 

Inte gjort ett skit idag, så har inget att skriva om. Förlåt. :( Planer blev inte som de blev så jag har varit hemma hela dagen igen, vilket känns så otroligt tråkigt. Förhoppningsvis händer det något imorgon! 
 
 

Grattis Matilda!

Idag fyller en väldigt nära vän till mig. 

Jag har känt henne sedan jag var ett år, och därifrån har våran vänskap vuxit upp. Vi har gått igenom det mesta, fantasier, drömmar, resor, och mycket mer. Vi har gått igenom negativa saker också, men alltid kommit tillbaka till varandra. Vilket är en otroligt härlig känsla. Jag kan lita på dig, och jag hoppas du känner detsamma. <3

Hela min barndom ligger hos den här tjejen. Med henne lekte jag Cloe ifrån Bratz, super spioner, ritade serie, spelade sims, reste ut ur Sverige. Ah, väldigt mycket har jag gjort med henne, och jag ångrar ingeting. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka till den tiden, för den var helt underbar. Fast nu är dagen kommen, och du är 17 år gammal! ^^ Stor tjej nu! 

SÅ GRATTIS MIN LILLA TJEJ, GÖR NU INGET DUMT MIN TJEJ, FÖR JAG ÄLSKAR DIG! 

Bra va, haha! Har aldrig varit bra på att rimma.