Shit

Hej, min värld känns grå så om ni undrar varför ingenting kanske händer här under veckan.
Har känt i princip såhär hela dagen:

Vi ses när jag har blivit gladare, ha det bra.

Det börjar kännas som vår

 
Solen är nu min bästa vän. Det är den som gör mig på glatt humör, den som får mig att vilja stiga ur sängen. Underbart.
 
Igår var en mycket fin dag. Åt god frukost, spelade lite Alice innan jag gjorde mig iordning och mötte upp med Emelie. Vi gick ändå ned till staden, älskar att ta promenader faktiskt. Solen lyste och jag använde mina solglasögon för första gången! ^^
Vi köpte oss en Subway och jordgubbar innan vi satte oss på Sandgrundsudden och njöt av livet. Vi satt och pratade länge innan jag begav mig hemåt. Det var mysigt som bara den. Skulle kunnat sitta där i flera timmar så länge solen var med mig och Emelie då såklart!
 
Den här söndagen ska jag nog spela alltför mycket så att mina ögon blir helt fyrkantiga, gå en lång promenad med grannen och rita tills ritplattan brinner. Ha en bra söndag allesammans!

Alice: Madness returns

Omg detta spelet är nog det bästa jag har köpt den här månaden. Det är gryyyyymt! Alltifrån karaktärer till miljö. Jag var faktiskt sugen på att ha ett nytt spel för tidsfördriv eftersom jag är en ensam tonåring. Det var inte dyrt heller, om man jämför med spel som kostar runt 600-700 kronor. Så jag är helnöjd!
 
Jag har alltid varit mycket försiktig med att hålla på med läskiga saker. Alltifrån spel eller filmer. Ogillar det så oerhört mycket. Men detta var faktiskt någonting jag skulle klara av. Nu har jag inte kommit superlångt så det kommer nog bli mer obehagligt längre fram, men än så länge älskar jag det! Dock är det otroligt stressande. Vid en bana så fastnade jag och kunde inte ta mig därifrån. Musiken verkligen pulserade så till sist stängde jag av musiken och satte på den gladaste låten jag hade på mobilen, innan jag faktiskt klarade av det. JAG SKAKADE!
 
Om ni är intresserad i hur det ser ut så kan ni titta här:
 
Två bilder också hur spelet kan se ut:

Jag mår bra i solen

Wtf hände med ansiktet, blöööörgh. Såg i alla fall ut såhär idag!
 
Det var sol hela dagen idag. Det var sååååå underbart! Jag vet inte varför jag kände mig så nojjig över att jag inte hade på mig vårkläder men aja. Gillar att klä mig färgglatt när det är soligt, kanske bara jag?
 
I alla fall - min skoldag har varit bra. ^^ Gjorde nationella skriftligt, skrev om skönhetsoperationer som typ 70 % av alla elever gjorde, men kände mig nöjd ändå! Sen efter det gick skoldagen, åt glass på stan, Ida gjorde mig sällskap i stan (En vän från skolan) så hamnade vi på Waynes med två andra där vi satt och ja... Klagade. Det är kul att klaga, sådan livshatare vi är haha!
 
Nu sitter jag här och... Skriver på bloggen. Hehe, känner mig ändå ganska duktig med bloggen! Har inte många läsare men det är roligt, och imorgon tänkte jag berätta om en rolig grej jag köpte häromdagen, men nu ska jag sova så godnatt och dröm om jordnötsmör!
 

Ett godnatt inlägg

 
Jag längtar verkligen till värmen. Tror nog det är lite uttjatat med alla bloggerskor. Asså jag gillar inte det ordet. Bloggerska. Låter så snoffsigt!
Det har varit lite varmt under helgen, eller VÄLDIGT varmt för att vara april i Sverige. Det är härligt också, för man blir glad och får inspiration till vad man ska ha på sig. Har fyndat en superfin jeansjacka från Monki som jag kanske lägger ut imorgon? Vi får allt se. ~ Den var på halva priset, de hade något speciellt erbjudande över dagen så jag blev lyckliiiiiiig.
 
Då ska vi se, vad längtar jag speciellt till?
 
- Kunna gå ut och känna stentrappan under fötterna som är glödande het
- Äta jordgubbar tills magen gör protest
- Ha picnik med vänner som man kan göra fula miner med
- Få fräknar över ansiktet
- Sätta sig på ett flyg till Frankrike med kanske en kompis vid sin sida
- Äta jävligt mycket mat
 
Här en gammal bild från Frankrike förra året! Undrar om benen är något smalare iår, got them curvs gurl.
 
Godnatt och dröm om kolasås

Söndag

 
Två bilder från igår. Kände mig söt i min nya jeansklänning från Topshop.
 
Åhhh, jag älskar verkligen hur solen kan få ens hormoner att bara lysa av glädje. I fredags var det regn och mörker, likaså vart mitt humör. Jag satt bara hemma framför datorn, men sedan på lördagen så bestämde solen sig för att kika fram! Det är konstigt, men när solen är framme så känns typ allting möjligt. Allting som man var paranoid om dagen innan försvinner på ett två tre! Därför är sommaren min favorit årstid. Jag tror verkligen att vädret har en stor impakt på humöret, men jag är ingen expert, hehe.
 
Först så fikade jag med Mathilda som jag inte har sett på länge, gjorde ett kap på en jeans jacka för halva priset????? Hallelujah???? Sen mötte jag upp Cecilia och gick under solskenet hem till mig. Påvägen satt vi på en mysig brygga och pratade om allt möjligt.
När vi kom hem så myste vi oss ned i min säng med en bricka fylld med bland annat jordgubbar, kladdkaka för två och oreo glass. Asså.... Mat är det bästa som finns. Den kladdkakan var nog en av de bästa jag har ätit.
 
Vi såg på en film som heter: "The secret world of Arietty"! Den hade en söt story och väldigt fin musik genom hela filmen, blev kanske lite besviken på slutet men annars supersöt film!
Kolla så söt hon är?

En fredagsdejt med plattan

 
 
Its friday, friday gotta get dow- NO.
 
Hejsan hoppsan fredagen har anlänt. Mycket skönt tycker jag. Ska äta god mat med min familj och fortsätta rita hela kvällen samtidigt som jag fyller mina öron med... Okej ska inte ljuga, deprimerande musik. Men det hjälper! Om jag ritar något sorgligt eller ledsamt så vill jag inte direkt lyssna på typ... Nu ska vi komma på en glad låt. HAHA, nu låter det som jag inte lyssnar på glad musik men ni förstår vad jag menar!
 
Okej, jag tror inte många kommer förstå bilden eller vad den har för mening. Ughh, vill egentligen inte prata just dem intressen jag har men hehe om ni har sett animen "Fate/zero" så hoppas jag ni kan se vem det är!
 
 

Lion King på nytt

Balkong-platserna. Fick inte ta bilder på själva föreställningen tyvärr.
 
Halloj! Klockan är kvart över nio, ungefär två timmar tills jag börjar.
 
Jag tänkte ta tillfälle i akt och berätta om en musikal som jag tittade på i London. Vi var alla överrens att vi skulle göra någonting kulturellt i London, så vi valde att boka biljetter för en musikal! Först så hittade jag inga som jag verkligen ville se, det finns hundra tusentals olika att välja mellan eftersom London är typ musikalens hjärta. Men till slut hittade vi någonting som fick mig att hoppa upp i lycka - The Lion King.
 
Om inte folk har följt min blogg så kan ni få veta nu att jag är en stor Disneynörd. Jag älskar att se på tecknat, och jag tror att det kommer vara med mig väldigt länge, förhoppningsvis.
 
Vi fick sjukt bra platser även om vi beställde dagen då föreställningen var, bara några rader från scenen. Teater salen var superfin, tror den var byggd runt på 1700-talet, fast jag är ingen historik specialist haha. Showens magi fanns redan från början då de sjöng; Circle of life, eller som i svenska: En värld full av liv.
Tänk typ att hela kroppen får gåshud så axlarna åker upp, typ så kände jag. Kostymerna var helt otroliga, sångerna, skådespelarna... Ja ALLT.
 
Här ser ni Simba som står på "Pride rock", som FAKTISKT fanns på scen! Det var så sjukt häftigt, den åkte upp från marken så fick lejonen stå där och se över sin flock. Haha, jag går verkligen in i mina ord. Kanske skulle tagit teater istället för media? Men om ni ska på musikal i London, denna kan jag rekommendera!

I need a timemachine

Har en liten sångtitel som... titel. Eller rubrik om man vill kalla det.
 
Jag är lite grinig känner jag. Det är en ganska onödig anledning för att vara sur över, men det rinner väll av senare på kvällen. Ska äta och se film med min broshas flickvän, hihi. Är väll bara trött på många saker nu, hoppas att sommaren spolar bort dem känslorna.
 
Hade muntliga nationella i svenska idag. Gick väll bra, pratade dock lite för länge. Fast hellre för långt än för kort. Sen åkte jag hem, för att sen åka tillbaka, prata med en vän, sen efter gympan åkte jag och några andra fina människor och åt glass. Behövde det, kände mig så upprörd haha. Glass är min hjälte.
 
Dessa fina raringar hade jag på mig idag. Sprillans nya från London, wiihh.
 
Nu ska jag lyssna på mjuka musiktoner som lugnar ned. Faktiskt är det inte lika uppmuntrande att lyssna på glad musik när man är nere. Kul fakta om mig själv. Byeee.

London - en stad man måste till flera gånger

Hejsan! Nu är jag tillbaka från lé London!
 
Eller jag kom hem i Söndags men då orkade jag inte blogga hehe... Men nu är jag här! Har haft det så sjukt bra. Älskar London. Folk är så trevliga där, liksom helt... Sverige på en annan nivå. Man märker hur reserverade vi är i Sverige när man kommer hem från England. När jag kom hem gick jag runt och sa "Ursäkta" hela tiden eftersom folket gjorde det i London. Superartiga!

Vädret var inte så illa som jag trodde det skulle bli. Det var för det mesta uppehåll förutom lördag då det ösade ned! Folket brydde sig inte heller, de gick rakt igenom regnet utan att bry sig ett skit. Vi dock kände oss som ett par blöta katter, ughhh.
 
De har så fina gator i London.
Fick en liten glimt av London eye också, vi gjorde inte så mkt "kulturellt" tyvärr.
 
Mina fina reskamrater! Min mamma och moster, lika eller hur?
Jag var en glad tjej i London!
En glass vi åt på Ice cream Parlour inne på Harrodds! Tror det stavas så? Aja, det är en skitstor galleria med massa dyra märken. Inte för jag är intresserad, snarare min mamma och moster...
 
Jag kommer ladda upp mer bilder så var inte oroliga! De här bilderna var lite random.

Klockan är tio i sex på morgonen - mot London!

Godmorgon! Undrar hur många som är vakna nu... Jag är i alla fall! Sitter på flygplatsen i Norge just nu (gratis wifi ihhhh) och äter nog den dyraste frukosten i människans historia. Hatar Norges priser.

Jag vet inte om jag har nämnt det men jag ska till London. Min moster på besök i påsk och det slutade med att vi bokade biljetter haha!

Kommer hem på söndag och åker nu om någon timme. Ha det så braaaaaa!


En ledsen och djup vampyr

Jag vet inte vad som faccinerar mig med att förvandlas till en kille, men det är faktiskt kul! Hade sovmorgon till klockan ett idag nämligen. Vi har ett projekt att göra en fem-minuters film till skolan. Den får handla om vad som helst bara den är dramatisk, och våran ska nämligen handla om en vampyr! Och det är lilla jag.
 
Den handlar simpelt om en vampyr som blir kär i skolans sötaste tjej, men får ingen chans pågrund av hennes dumma pojkvän. Jag och Victoria som hon heter bestämde att starta lite med filmen idag så vi hade liiiiiite material! Det var riktigt kul hehe.
 
Hon var feeett duktig på att sminka, kände mig som Edward. Kanske snyggare till och med. *självgod*
Fast en lite mer 'hipster' version...
 
Såteeehhh, Pierre som vampyren heter är ledig.

Två vänner - en söndag

 
~En gammal bild Matilda tog på mig~
 
Nu är det söndag. Sista dagen på lovet. Det gör mig ledsen, fast samtidigt så saknar jag alla människor på mysiga Sundsta! Veckan kommer nog bli fylld med att filma skulle jag tro, överraska en vän och förbereda sig inför Torsdag. Nyfikna? Berättar nog i ett annat inlägg. *mystisk*
 
Idag ska jag glida ned till stan för att träffa glamorösa Emelie och senare träffar jag Matilda! Ska bli kul. Kommer känna så konstigt att gå i stan i Karlstad när man nyss varit i Stockholm. Vill tillbaka och köpa saker för jag var nog den sämsta shopparen i världen. EN klänning köpte jag! Helt sjukt. :(
 
 

Sex timmar i Stockholm

~ Hej och hå ~
 
Jag är hemma från Stockholm, kan bara säga att Stockholm är en mycket bra stad. Det lät väldigt formellt haha.
 
Kommer nog aldrig gå upp så tidigt för någonting igen. Gick upp halv fem och hela min kropp bah: WHY OH GOD WHY????
 
Men jag var lycklig ändå. Man kan inte klaga när man ska till Stockholm?
 
Cecilia var i alla fall glad när vi var framme!
 Och jag orkade inte vara normal
 
En tjej på taket. Nej skoja, hon var fejk men gissa om jag blev rädd??
 
Lite japanskt godis som Cecilia köpte på Asian food store! Asså jag fick höra G-dragon i högtalarna det var det bästa som har hänt mig åhhh älskade affären. P.S. det godiset var fett äckligt.
 

Tog också min 'Beyond Retro' oskuld! Seriöst så mycket klänningar? Jag var klar där på tio minuter för jag blev så yr av alla mönster medan Cecilia hittade typ tusen fina klänningar som jag hade missat. Kom ut därifrån med en klänning som jag ska visa senare!
 

Så trött men taggad

Godmorgon! Klockan är... Fem i fem på morgonen! Trevligt mycket.
 
Idag ska jag till Stockholm med Cecilia, har sett fram emot det hela veckan så nu är jag supertaggad ihihi.
Ha det så bra så syns vi i Stockholm!

Natt-tecknar

 
Jag älskar när man sitter på kvällen och kan bara känna "rita harmonin" stryka sig över skrivbordet. Just nu sitter jag och håller på med en skiss jag har haft ett bra tag, men den är rolig att hålla på med lite då och då. Det är väldigt lugnade också, låter som jag går på någon slags medicin haha. Ritterapi. Undrar om det finns något sådant, vore coolt! Skulle lätt gå på det.

Karlstad C till Stockholm C

Goden morgen! Tror att det stavas så på tyska? Anyway!
 
Idag är det första April. Jag har redan blivit lurad av min far som sa att han hade fångat upp en vithaj uppe i Smöla under helgen. (Smöla är en fiskestad uppe i Norge) Gick verkligen på det, åh så dum.
 
Men jag fick min revenge! Har sett massa videos med folk som sätter upp plast över dörrkarmen. Tre gånger tog det mig innan någon gick in! Min moster trodde vi hade satt in någon glasruta... Ska jag kanske lägga upp när han går in i plasten? Vet inte om det skulle uppskattas så mycket hehe.
 
Men efter allt skoj så åkte jag ned till stan och fixade tågbiljett till Stockholm! Ska nämligen åka dit med Cecilia på fredag. Ihhh har typ sett fram emot det i flera veckor, ska shoppa tills jag knappt har en krona kvar.

Har ni blivit lurade än så länge?