Lion King på nytt

Balkong-platserna. Fick inte ta bilder på själva föreställningen tyvärr.
 
Halloj! Klockan är kvart över nio, ungefär två timmar tills jag börjar.
 
Jag tänkte ta tillfälle i akt och berätta om en musikal som jag tittade på i London. Vi var alla överrens att vi skulle göra någonting kulturellt i London, så vi valde att boka biljetter för en musikal! Först så hittade jag inga som jag verkligen ville se, det finns hundra tusentals olika att välja mellan eftersom London är typ musikalens hjärta. Men till slut hittade vi någonting som fick mig att hoppa upp i lycka - The Lion King.
 
Om inte folk har följt min blogg så kan ni få veta nu att jag är en stor Disneynörd. Jag älskar att se på tecknat, och jag tror att det kommer vara med mig väldigt länge, förhoppningsvis.
 
Vi fick sjukt bra platser även om vi beställde dagen då föreställningen var, bara några rader från scenen. Teater salen var superfin, tror den var byggd runt på 1700-talet, fast jag är ingen historik specialist haha. Showens magi fanns redan från början då de sjöng; Circle of life, eller som i svenska: En värld full av liv.
Tänk typ att hela kroppen får gåshud så axlarna åker upp, typ så kände jag. Kostymerna var helt otroliga, sångerna, skådespelarna... Ja ALLT.
 
Här ser ni Simba som står på "Pride rock", som FAKTISKT fanns på scen! Det var så sjukt häftigt, den åkte upp från marken så fick lejonen stå där och se över sin flock. Haha, jag går verkligen in i mina ord. Kanske skulle tagit teater istället för media? Men om ni ska på musikal i London, denna kan jag rekommendera!

Kommentarer
Postat av: Emma

"Circle of Life" heter faktiskt "En värld full av liv" på svenska. Pfft.

Svar: Haha ojsan missade det, om man översätter det helt rakt av så blir det "livets cirkel". :)
None None

2013-04-19 @ 14:44:57
Postat av: Emma

Därför översätter man inte rakt av, för det låter patetiskt :)

Svar: Och jag tycker det är patetiskt när människor sitter och spanar efter grammatikfel i folks bloggar.
None None

2013-04-19 @ 20:03:28
Postat av: Emma

Spanar inte efter grammatikfel :) läser din blogg och när jag såg ett uppenbart fel så blir jag som lejonkungenfantast i snart fjorton år väldigt upprörd.

2013-04-21 @ 20:37:12
Postat av: Cecilia

^HAHAHAHA
alltså
<3

Svar: Internetmänniskor i ett nötskal typ. <3
None None

2013-04-22 @ 07:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback