En söt Iphone

 ~ Godmorgon! ~
 
Det är så fint väder ute hela tiden. Känns ganska töligt när man inte gör någonting utan sitter bara inne. Fast får kanske besök över dan så det blir nog trevligt! Fast det är inte förräns två.... Ughh. Orkar inte vänta, vill ha besök nu!
 
Fick mitt skal igår också, blev superglad! Ett perfekt avslut på dagen. Kostade mig bara 50 kr på Ebay. Älskar verkligen den sidan, perfekt för människor som inte orkar betala 200 kr för ett glittrigt Iphone skal.
 
Blir sugen på choklad varje gång jag tittar på det, huhu.
 

Chocolate all over the place

Great. Min långa text jag hade skrivit försvann nyss. TACK BLOGG.SE!
 
Aja, då skriver jag om min dag helt och hållet. Andas Hennie... Internett kan vara en idiot ibland. I ALLA FALL! Förutom detta så har ingenting negativt hänt i min dag. Den har varit väldigt bra faktiskt. Startade den tidigt - klockan åtta numera. Mycket bättre än sju kan jag säga. Åt en långsam frukost som bestod av te, smörgåsar med majonäs och skinka och en Activia youghurt. Fast jag gillar inte youghurt, så hunden fick hälften haha.
 
Efter det gjorde jag mig iordning och far ned till stan. Hela vägen dit så loskade busschauffören. Måste varit nog ett av de äckligaste upplevelserna jag har varit med om. Usch!
När jag gick av bussen så såg jag min goa kamrat (kamrat är ett charmigt ord) Cecilia, gav henne en bamsekram och sen gick vi vidare till Carli, som är typ bästa fiket här i Karlstad. Typ bäst. Typ typ typ. Åt en supergod tryffelkaka som fick min inre överviktiga choklad kvinna att sjunga i lycka. Drack också en smoothie men den var inget särskilt. Tur att chokladen var god!
 
När vi var klara gick vi runt i affärerna ---> Monki, samtidigt som vi fantiserade om Stockholm där vi kan shoppa tills våra ben faller isär. Sen köpte vi en varsin sallad på konsum, kan säga att den ligger fint i min mage just nu. Efter det gick jag ut med hunden med bra musik i öronen. I detta fall; Yellowcard. Kände bara för att gå längre och längre, var superskönt.
Ser ni hur gott det är? Saknar det redan.
 
 

Vill man vara fin får man lida pin

God eftermiddag! Eller god kväll kanske jag ska säga?
 
Idag har varit en väldigt uppfriskande dag. Det låter inte som rätt ord men vet inte vad jag ska säga så. Jag låter bilderna tala för sig själv utan att behöva skriva en mil lång text om vad jag har gjort!
 
Köpte glass påvägen hem från stan, bästa glassen. Carli du är min räddare.
Var glada och hurtiga påvägen hem och lyckades FÅNGA LJUSET
 
Hade på mig ett par shorts som egentligen inte alls är bekväma att sitta med men ger en väldigt fin midja när man står upp. Världen är inte rättvis.

Hundra timmar tills man är nöjd

Godkväll allesammans, är ni trötta?
 
Jag är trött. Har suttit framför min dator i typ princip hela eftermiddagen, fast det har varit nice ändå. Orkar inte göra så mycket annat. Har haft en asgrym helg, men är inte så pigg för att berätta om den just nu så jag tar det imorgon. ^^
 
Har suttit med den här ett tag nu... Det tog lång tid innan jag kom fram till detta, vad sägs? Bara en skiss för tillfället. Otroligt hur lång tid det kan ta innan man är verkligen nöjd med bara skissen? Aja, förhoppningsvis så går resten bra imorgon och jag gör lite framsteg på den!

Det är... lov. YES!

JESUS CRHIST AINT GOT TIME FOR SCHOOL!
 
Det är lov. Omg. Ja, jag använde "omg" citat. Det är så skönt! Inte behöva tänka på gymnasiet som står alltid runt hörnet efter varje helg, nej. Nu kan jag gå i en hel vecka + en dag (studiedag) utan att behöva tänka på skolan ett dugg. Ska bli sååååå underbart! Det är redan underbart faktiskt.
 
Såååå idag, vad händer idag?
- Ut på övningkörning med pappsen
- Handla gott gott till ikväll
- Bli klippt av min mamma
- Träffa gulliga Cecilia
- Baka förhoppningsvis
- Göra fett god mat
- Mysa på soffan och prata om världen
 
 Ha ett bra lov allesammans, ska nog hålla bloggen ganska uppdaterad!
 Två bilder från igår, massa svart och grått.

Jag...jag.... Okej lugn.

Okej, jag gillar verkligen min ritplatta. Den är skitkul, yippie massa olika inställningar.

MEN. När skitprogrammet väljer att HACKA UPP SIG SOM EN BITCH SÅ BLIR JAG FÖRBANNAD!
 
Jag sitter vid mitt skrivbord och har inte så mycket att göra sista timmen innan jag ska sova. Jag har varit lite på rithumör hela dagen, bestämmer mig för att rita. Jag hittar bra musik att inspirera mig, börjar rita och det går väldigt bra! Allt flyter påååå, håret blir fiiiiint, ögonen blir fiiiiina, jag är i princip klar med hela skissen men så stannar hela systemet upp - det börjar ladda och då står det;
 
Tvångavsluta program?
 
Och med det - jag hade inte sparat teckningen.
 
:-----------) <---- The face of a angry teenager
 
Först så var jag såhär; 
 
Men sen så insåg jag att jag var väldigt nöjd med den teckningen, vilket resulterar i detta;
Början...
 
Sen lite mer...
 
Och tillslut detta.
 
Tack Bamboo Touch för att du får mina kvinliga och fjantiga hormoner att spinna, nu ska jag ligga och pina i min säng. Godnatt.
 
 
 

~ Candy Candy ~

Okej, rubriken har inte så mycket med det jag tänker skriva här men it's cute so...
 
En ny vecka. Helgen försvann med storm. Var med Cecilia hela lördagkvällen, var så skönt att äntligen få se henne efter så länge! Tack för den mysiga kvällen. Efter pratat till klockan ett på morgonen somnade vi, gick upp och åt frukost samtidigt som vi tittade på Toddlers och Tiaras vilket är underbart att se på samtidigt som det är hemskt. Jag tycker det är skit kul för mammorna där är så dumma i huvudet, samtidigt som jag tycker det är synd om barnen som måste gå igenom att bli kritiserad för sitt utseende. :(
 
Försökte vara lite kawaii but I failed 
 
BAII ~ 
 


Vad jag gör på fredag

God kväll mitt folk.
 
Jag är så trött, har tankar på att lägga mig redan nu. Har dock inte varit en jobbig dag, bara allmänt... trött. Haft noll lektioner bara en liten genomgång om val inför årskurs 2, sen såg vi på en Musikal som två:orna hade gjort. Orkar inte skriva vad jag tyckte om den ikväll tyvärr.
 
Längtar tills imorgon, ska på stan med mamma om allting går planerat, förhoppningsvis se Cecilia sen som jag inte har sett på tusen år känns det som. Vi ska chilla som vi oftast gör, prata om våra liv och klaga av oss vilket är otroligt skönt. Testa! Känns som jag inte har sett mina vänner, typ varit inlåst på mitt rum i ett decenium.
 
Min fantasi sprätte igång och jag kom lite längre på min lilla girl... anime girl isch vad man ska kalla det haha. Hon fick en klänning så hon inte blev helt naken. ^^
 
 
 

The star I captured

Godmorgon!
 
Goda nyheter - jag sov till klockan åtta idag istället för halv sju! Så skönt. Egentligen börjar jag ett idag så kunde sovit MYCKET mer, men jag är nöjd att jag inte behövde gå upp när det är fortfarande mörkt. Har bara en lektion idag, värt. Japp, mycket värt. Det är matte som tur är, vilket är bara en timme. Så slutar runt två, yippie!
 
Sen efter det kommer Matilda hit en sväng, blir mysigt. Har inte sett henne sen hon åkte på semester den jäveln, blir nog att spela Ps3 hela av resten av dagen eftersom jag inte har energi till mycket annat.
 
Någonting jag skissade upp igår eftersom det inte fanns så mycket annat att göra 

hej på dig lilla förkylning

Halloj, yes som rubriken säger så är jag förkyld.

Mådde inte bra imorse, men det har blivit mycket bättre under dagen! Halsen har varit lite rostig + ont i huvudet + mensvärk + snuvig. Ingen god kombo. Bestämde mig för att stanna hemma idag istället för att åka till skolan där i princip 90 % av skolan har/är sjuka!
 
Efter nyår så har nästan alla jag känner blivit sjuka, och man försöker verkligen vara såhär;
Men det lyckas man aldrig med. Så istället blir det såhär;
 
 
So yeah, handsprit är inte till mycket hjälp tyvärr. BAKTERIERNA ÄR ÖVERALLT AND THEY WANT YOUR HEALTHY BODY!

Stannar inne och skyddar mig från kylan

Hejsan!
 
Blev en pigg start på morgonen as always. Börjar fundera på om jag har sömnproblem eller om jag helt enkelt är världens piggaste människa. Det är i alla fall asfint utanför, men jag är ingen bra fotograf så kan inte få några bra bilder på det... Aja. Blir så avis när jag kollar runt på andras bloggar och de tar ASFINA foton! Jag fattar inte hur dem gör det. Får kanske inskaffa ett nytt objektiv, eller bara helt enkelt träna.
 
Idag ska bli en simpel; "Jagorkarintegöranågontingsärskiltstannarinneheladagen"DAG!
 
Bilderna blev lite skabbiga i photoshop

Shanna Malcom - lawd jesus

Godmorgon! Vaknade som vanligt halv sju av mig själv även om jag inte börjar förrän halv elva, och var på lite dåligt humör för jag inte kunde få sova lite mer. Men sen går jag in på min mail, och gissa vad jag hittar?
 
Shanna Malcom har svarat på min kommentar på Youtube! Ni kanske har sett henne på Shane Dawsons youtube sida, men om ni inte vet vem hon är så kolla in henne här! ---> http://www.youtube.com/user/heyyoshanna?feature=watch
 
Jag brukar ibland kommentera men får aldrig svar, jag förväntar mig aldrig svar MEN igår kväll så svarade hon! Blev sååååå glad, hoppas att resten av dagen blir awesome!
 
 
 
 Där är kvinnan, mhhh! Du gjorde min dag Shanna!

BUH!

Godmorgon.
 
Idag är det onsdag. Idag ska jag gå till skolan och vara där till tre, inte så farligt men börjar tjugo i nio vilket är lite töligt eftersom jag brukade börja tio. Buhu.
Kunde faktiskt sova lite längre än halv sju idag! Yay me. Det går ingenting bra på tv på morgonen, önskade att kunde gå Svampbob fyrkant, för nu är det bara dåliga Disney program som Austin och Alley. Hatar den serien, världen sämsta humor! Det var bättre förr tyvärr.
 
 
Här är någonting vi upptäckte i måndags... Likt? Blir nog detta på halloween! Världens sämsta bild på mig men yeah yeah, hade sovit halva lektionen för min kompis började röra mitt hår... är så svag för det. :(
 

Subwayyyy all the wayyyyy

Hej alla gosiga och glada!
 
Idag har jag faktiskt pluggat! Känns sjukt bra. Skickade in en engelska uppgift, och gjorde klar en powerpoint som vi ska hålla tal om nästa vecka. Min är om att Disney filmer var bättre förr, så värt att berätta om känner jag hehe. Sen ska jag läsa i min svenska bok också, har två/halv vecka på mig att bli klar, lika bra att läsa en bit nu så man inte blir helt efter. Sen har man tyska också.... bajs. Tyska är verkligen så asdgrhgrub jag vet inte. Svåra grejer. :(
 
Idag har varit en väldigt bra dag. Hade text kommunikation, vi skrev en insändare om någonting vi ogillar. Jag skrev om att nyheterna sänder alltför negativa nyheter. Håller ni med? Lite positivitet i världen! Sen när vi var klara var klockan elva, då drar vi såklart till Subway och äter oss mätta istället på skinksås och äcklig pasta i matsalen.
 
Det är så mycket snö ute så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vart kom den ifrån? Gud lurar oss verkligen, i ena sekunden tror man att det är vår, men så bara POFF! Vinter igen. Känns som jag väntar in Jul igen haha. ^^
Ni får fina mobilbilder ifrån min dag hehe
 

Disney night

Tjooooo!
 
Kände för att säga det. Jag är så otroligt trött, väntar på att MasterChef Australia ska bli klart så jag kan äta mat till Top Model Sverige hihi. Tycker inte om den serien så mycket, men idag ska de göra makeovers såååtehhh måste se liksom!
 
Igår var så otroligt kul. Bjöd över åtta gosiga människor och gjorde tacos tillsammans, pratade om hur många saker som helst så det skulle ta hela kvällen att skriva om allting, sen såg vi på Ringaren i Notrédam, eller "kollade" vi pratade nog igenom hela filmen haha! Och skrattade också, åh vad jag skrattade. Sen så spotify rejpade de mig, så nu ser det allt fint ut med Nickelback och Takida!
 
 

Himmelen är blå och jag är grå

Börjar få allt mer fuldagar på sistonde!
 
Det är frustrerande. För jag vet att det finns tusen saker jag själv lägger märke till med mitt utseende, vilket är helt osynligt för andra. Man får bara se på sig själv och säga; Jävlar va snygg jag är!
 
Typ det som funkar. Det är första februari föressten, mysigt. Elva dagar tills päronen kommer hem, längtar faktiskt för det är inte kul att ha ont i magen och vara ensam själv. Då måste man göra allting själv, och föräldrarna är alltid mer positiv att det kommer gå över än vad man är själv, but ah well! Jag överlever, och träffar massa gosiga vänner samtidigt. ^^
 
Tre olika bilder, Gifyoo, instagram och systemen.
 
 
~ Som jag ser ut idag ~