Fortfarande under arbete

Heeeej! Snart ska jag få till bloggdesignen! Måste bara få tag i tjejen som hjälper mig med bloggen! >_< 

Ha en bra Torsdag annars alla mina fina läsare! Jag ska gå och dö i skolan, det blir neeeeiice
 
Mitt hår var lite "svängigt" imorse haha

Ta mig ifrån Tyskan

Hallååååååå
 
Okej, så bloggen är liiiiiiite död just nu! Blir inte så inspirerad när hela bloggen är tom, men jag hoppas att den ska bli klar till veckan, då blir det ändringar! 

Just nu är jag väll såhär... Ha det bra! 

Kommer vara oaktiv

Som titeln säger så kommer jag vara lite oaktiv just nu på bloggen! Som ni ser så är inte bloggen helt färdig, förhoppningsvis blir den färdig nästa vecka men just nu är den ganska tom haha... Men så fort allting är fixat så ska jag börja fylla bloggen med nya grejer! Hoppas ni håller er kvar och läser. ^^
 
Ha en underbar dag nu ifrån en trött Hennie!
 
OCH JAG BRYR MIG INTE OM ATT DETTA ÄR EN FUL PIXLR EFFEKT FÖR JA, LEV MED DET
 

Under konstruktion!

Hejsan! Bloggen är just i verkstad. :) Ska bli en helt ny design! YIPPIE! Hoppas att den blir bra så håll ut bara!
 

blörg

Testar

Färgen i ljuset

En till bild hur färgen speglar sig i ljuset! :) 
 

Förändringen

Här ser ni vilken stor förändring det blev av mitt hår! Det kanske inte är så stort för er som färgar håret rött, rosa och alla andra knasiga färger men för mig är det ganska stor förändring. Inte har jag klippt bort mitt hår som gick till bröstet, men nu är jag också mörkbrun. ^^ Är såklart skit nöjd! Skulle vilja fortsätta med den här färgen faktiskt. Så synd att sådana här saker ska kosta så mycket :( VILL ATT PENGAR SKA REGNA NED NU
 

Inte så lugn söndag som jag ville

Godmorgon! c:

Idag så ska vi till Stugan och städa. Verkligen inte roligt kan jag säga. Har inte gjort någonting i helgen som jag har velat, och det låter väll lite girigt men det var så strålande väder igår ch jag spelade match inomhus där det var kvavt som attans när jag kunde egentligen varit ute och flummat med vänner. :( Usch, men som sagt ibland får man göra saker som inte är så roliga! Den här bloggen ska inte bli någon klagoblogg! ^^
 
Tänkte visa före och efter bilder av mitt hår, för er som kanske inte såg så stor skillnad. Dessutom måste jag få en bättre bild på färgen... Såg nästan svart ut igår!
 

HIHIHI

OMGGGG SÅ GLAD! 

Har fått 106 visningar på min blogg! Fortsätt så! Blir super glad, tack för alla som har gått in på min blogg idag! ^^ 
 
 
 

Någonting jag älskar

Det blev två matcher idag på Racket center. Orkar inte riktigt gå in på detalj så jag skiter i det! 

Meeeen istället tänkte jag bara visa någonting jag verkligen älskar att ha på mig!
Kragar.  ♥
Det är alltis stilfullt och passar till mycket! Man behöver inte något halsband utan bara en krage. Vet inte varför jag tycker om dem så mycket, men så fort jag ser dem i en affär så blir jag helt: WAAHHHH JAG VILL HA! 
 
Så ja... My guilty pleasure is collars. 
Någonting stil ni absolut älskar? :) 
 

Älskar att få vara tjej

Oooooooch här är resultatet! :D 

Är jätte nöjd. Bilden där jag står i solen syns färgen mycket bättre. Den är inte så mörk som när jag står inomhus. Men jag är verkligen skit nöjd! Hinner inte skriva någonting mer för ska iväg och spela match, men tack så mycket till The hair spot, hoppas jag sa rätt namn inne på Mitt i City!
 



Jag är väldigt nöjd!

Ja, titeln säger väll det mesta!

Idag slutade vi tolv vilket var asskönt. Jag åker ned till stan och klipper mig, men så visar det sig att vi inte hade bokat en tid för toning... Jag blev jätte ledsen och trodde jag inte skulle få göra det förän på söndag, men så plötsligt så fick de tid klockan halv fem! Åh, vad glad jag blev då. :) Det negativa var dock att jag var tvungen gå runt själv på stan i två timmar, vilket är inte så kul när du inte har pengar att spendera på någonting. Det är som att fiska utan bete nästan. :(
 
Så ja, satt och åt på Subway och höll på datorn eftersom min mobil höll på att dö, men sedan var det dags för toning! Var så ivrig, och det kändes så konstigt att få färg i håret. Har aldrig färgat håret i hela mitt liv. Eller i detta fallet var det tona, men har inte gjort det heller. 

Min kompis kom senare, Anna heter hon! Hon väntade med mig tills allt var klart, sedan gick vi på bio! Rivalerna gick vi på. Den var inte så bra. :/ Vi kanske var sammanlagt 10 pers i salen, HAHA! Det var verkligen chockerande hur lite folk det var, och det var dessutom PREMIÄR, förstörde stämningen lite men jag var bara glad att jag fick vara med Anna så... Jag är nöjd! 
 
Ni får faktiskt inte se resultatet förän i morgon för jag är lite naughty ikväll ;)
 
Såhär såg jag i alla fall innan...


Resultatet kommer imorgon!

 

Längtar till halv ett

Godmorgon alla mina läsare som är tidigt uppe och läser detta! ~ 

Det är så mörkt ute... Känns som det börjar bli vinter. Tycker om när det var ljust på morgonen, nu blir man bara så trött när man kommer ut. Aja, ska ändå bli en bra dag idag! 

* Jag går i skolan endast till tolv
* Klockan halv ett ska jag klippa mig i en ny frisyr och tona håret ( IHHHH! )
* Träffa Anna efteråt 
* Gå på Rivalerna på bio
 
Jag tycker den planen låter bra! Filmen verkar väldigt rolig, fast den är bara 1 h och 25 min. :/ Men men, jag hoppas att den är rolig i alla fall! Nu ska jag göra iordning mig, och sedan ska jag och Cecilia jobba lite matte innan själva skolan börjar. Ligger inte bakom så! 
 



Natt ritningar

Är så dålig på att lägga bilder i kategorier... Men men! Ritade lite nu på kvällen. Det är på några vänner ifrån min bdb, jag frågade om de ville ha en teckning av sig själva i en viss ritstil! Väldigt roligt att hålla med. ^^
 



Sen uppdatering

NGGHHHHH VART TOG TIDEN VÄGEN?!
 
Åh, sorry har haft noll tid för bloggen helt seriöst. Gick i skolan till halv fem, och sen åkte jag direkt på träning. Men det har faktiskt varit en helt underbar dag skulle jag säga! Hade med mig en kladdkaka till gänget och så åt vi det på våran två-timmars håltimme med några andra, + Cecilias bullar som var så goda omg. <3 

Sen så gick och en tjej ifrån min Tyska som heter Ida och åt på stan! Det var super trevligt och det känns så roligt att få lära känna en ny person! Tyvärr fick jag ingen bild på henne, vågade inte fråga om hon ville ta en bild med mig, hehe. 
 
Men sedan gick träningen asbra, ni ska få se vad jag hade på mig! 
 
Hade BARA rosa på mig! Haha, och detta hände av ren slump. Rosa naglar ( syns inte ), rosa strumpor, rosa tröja, och en rosa liten rosett. Kände mig som tjejen i alla tjejfilmer som inte kan tennis men klär ändå upp sig för träningen! Haha, men det gav mig väll tur för träningen gick asbra! En go dag skulle jag väll säga, FEEEETA NICE

Detta hade jag på mig i skolan, sådär halv taskig bild i spegeln men det får väll duga, aufwierderseen! Stavade säkert helt fel. 

Grå som en liten mus

Himmelen är grå och ledsen idag. Jag börjar faktiskt bli frisk, men snorar fortfarande ända upp till hjärnan känns det som! Jag har massa läxor, men jag har inte skrivit upp en enda. Och jag vet inte om det är så smart... 

Aja, idag ska vi fortsätta med vårat radio program! Det blir spännande. Ha det så bra idag, förlåt för sega uppdateringen men som sagt skolan kommer före tyvärr! :(
 

Påväg till frisk

Äntligen har förkylningen gett sig. Eller äntligen ska jag nog inte säga, har bara varit sjuk i en dag, haha! :) 

Men nu är jag bara lite snuvig och tung i huvudet, men annars är jag nog frisk till skolveckan. Nu när jag går i gymnasium så vill jag inte missa någonting, utan vill vara i skolan! Ganska positivt tycker jag. Men nu ska jag och pappa ned och försöka fixa ett busskort! Ha det så bra nu allesammans. 
 
En bild ifrån onsdags, fin va? Hästarna stirrade på oss så mycket när vi tog kort, så söta!
 
 

Strömmen jag följer

Godmorgon! 

Idag har jag blivit sjuk. Inte kul alls kan jag säga. Fick ont i halsen igår, och nu är det enda jag kan göra är att sova. Mår illa när jag står upp. :( Man brukar säga att sömn är den bästa medicinen, och jag tror faktiskt på det. Jag mår mycket bättre av att sova, men ändå ska jag dra mig ned på skolan. Vi har bara en lektion och sedan ska jag och några andra prata med rektorn om klassuppdelningarna och se vad de kan göra åt det. 
 
Ha en bra fredag så länge! 
 







Kommer nog dö

Godmorgon! Ni får ett snabbt mobil inlägg eftersom jag inte hade tid att lägga ut någonting imorse. Är väldigt stressad just idag, jag slutar halv fem och min träning börjar fem! >_< usch, aja får bara bita ihop och skynda mig.

Ha så bra så länge!


Första kragen i skolan

Lite bilder hur jag ser ut idag. Ska bli fint väder idag så passar på att ha någonting tunt som man inte riktigt kan ha på sig på vintern! :) 
 
 
Ha en jätte bra nu alla mina läsare! ^^
 




Massa foton ska det allt bli

Idag kommer min älskade Matilda hem till mig! Ska bli super kul. Vi hade tänkt att ta lite kort tillsammans, troligtvis gå ut till älven eftersom det är så fint väder. Vi har inte tagit kort på ett tag så det ska bli spännande att se vad vi får fram idag! 
 
Vi ska nog försöka få till någon lite fin vatten bild. ^^ Vi har aldrig provat det förut, alltså bara med mig i vattnet som kastar vatten överallt. Nej, idag ska jag bara vara i vatten halvt. Vi får se hur det blir! Ska försöka lägga ut bilder ikväll, får hoppas! 
 
En bild Matilda tog när jag hade långt hår.


Ingen tid

Ja du, det är väll lite som rubriken säger. Just nu känns det som jag har ingen tid för något! Går i skolan till fyra och sedan tränar jag till åtta, och då är jag helt slutkörd när jag kommer hem. Att blogga är inte direkt det första jag tänker på då. :( Ska försöka bli bättre, men under den kommande tiden så vill jag försöka hänga med på skolan så mycket som möjligt! Så vi får se hur det blir. 
 
Lite bilder ifrån min Iphone i skolan. ~ 
 

Klara gillar choklad på lektioner



Vad som händer på kvällarna

Någonting som kan lätt hända mig när det är sent på kvällen att jag börjar kladda ihop någonting och sedan kan inte sluta. Jag vill alltid få klart teckningar som jag startar, och speciellt på kvällarna. Jag kan helt enkelt inte sluta! Jag tänkte först att bara kladda slarvigt för att fördriva tiden, men sedan la jag ned någon timme för att få klart henne. Tja, blev väll lite nöjd. 
 

Inget speciellt att göra

...Idag har det varit soligt hela dagen. Jag har inte gjort någonting speciellt, utan mest hjälpt broshan med att rensa övervåningen på massa skräp. Ska visa någonting roligt vi upptäckte senare om jag kommer ihåg! Men annars har inget annat hänt idag. De flesta har varit upptagna och inte kunnat ses, så ja, man får skylla sig själv när man frågar folk lite för sent. :) 

Senare ikväll ska jag och pappa äta mat tillsammans och se en film! Mamma ska iväg på fest så det blir lite pappa tid, vilket är mysigt. 

Vad ska ni göra ikväll? :)