Året 2012

Imorgon är det nyår, tänk... Ett år har gått!
 
Personligen tycker jag att det har nästan gått alldeles för fort, och jag hänger knappt med! Men imorgon smäller det, och då startar vi om igen, och förhoppningsvis blir 2013 fylld med massa bra saker som inte 2012 hade! Undrar om jag kommer ha några nyårslöften... Bli en aktiv bloggare kanske? Eller sluta äta majonäs. Någonting av det.
 
Jag tänkte gå igenom lite höjdpunkter som har varit i mitt år, orkar inte gå igenom negativa saker för de är redan förbi nu! ^^ Så vi tar några höjdpunkter av året 2012, nu kör vi! Det går ifrån December och neråt haha, önskade jag kunde ha från andra hållet men aja
 
☆ December ☆
 Men det var väll julen som var höjdpunkten här. Åt god mat, haha alla mina höjdpunkter har med mat att göra... Och fick en ritplatta som jag hade önskat mig!
 
 
☆ September ☆
Här hände det mycket! Började på Gymnasiet, vilket var nog ett av de bästa som hände i året enligt mig. Allting är inte så bra egentligen, men jag fick träffa så mycket underbart nytt folk, och jag ändrade min hårfärg! Jag hade aldrig färgat förut så det var ett ganska stort steg enligt mig, och gissa om jag var nöjd? Förändringar är väldigt uppfriskande!
 
☆ Augusti 2012 ☆
Åkte till Skåne med Matilda och Amelia! Aldrig varit i Skåne men det var underbart där med stranden och kusten. badade mycket, solade och åt mat.
 
☆ Juli 2012 ☆
Åkte till Frankrike med Henrietta, och det var så sjukt kul! Vi badade, solade, åt sjukt god mat asså kunde inte äta svensk mat efter det. Tog cykelturer till stranden som i en film, och fick syn på en buffel! Asså fattar ni vilken panik jag hade? Trodde först att den var lös, och var beredd på att cykla för mitt liv, men det visade sig senare att den var faktiskt fastspänd, men Gud vad rädd jag var!
 
☆ Juli 2012 ☆
Min födelsedag, åh va bra den var! Trodde först att det skulle inte bli någonting, men allting blev fixat! Hem till mig kom Cajsa, Anna och Matilda och räddade min dag. Vi spelade tennis i stekheta solen, badade och hade nästan sönder min Iphone hehe... Och sen åt vi massa tacos till kvällens ände och kladdkaka.
 
☆ Juni 2012 ☆
SLUTADE NIAN! Åh, aldrig varit så glad förut. Spenderade den dagen med Adna och Cecilia återigen, och taggade på sommaren och att få börja på gymnasiet.
 
☆ Juni 2012 ☆
Åkte iväg en vecka till Norge och sommarjobbade med den här sötisen! Aldrig har det varit så kul att få måla hus. Massa skratt, pepsi flaskor och ligga i gräset helt utmattade efter massa jobb. Mådde bra då, även om jag inte fick av mig den vita färgen på en hel vecka haha!
 
☆ Mars 2012 ☆ 
Det var här är en bild då jag började umgås mer med Cecilia! Jag lärde känna henne igenom Adna, och efter denna lilla träffen är vi mycket bra vänner! Så happy att jag träffade henne efter all stalking på facebook och i verkligheten // ;;;)))
 
Nu kör vi på nyår, och kör hårt in i 2013 och är helt enkelt... Awesome?

Magsjuka + jullov

Hallo hallo!

har inte blivit så mycket bloggande, men det kan vara pågrund att jag har fått magsjuka tyvärr. :( Fick det på julmorgonen och sedan har det suttit i tills nu, så det har varit att ligga i soffan och tittat på tv:n hela dagarna, så nu kan jag varenda reklam som går på tv!
 
Men idag drog jag mig ned på mellandagsrean med Emelie och Elise, men hittade ingenting tyvärr. SÅ MYCKET FOLK, kunde knappt andas och det tar bort lusten att vilja köpa någonting också. Kommer nog sluta med att jag köper någonting ifrån internett istället, finns mycket finare grejer där.
 
Men fick en fin skjorta a mamma i min julstrumpa! Kisses for you all!
 
 

Julen är över

Nu är julen över! :( Jag kunde inte blogga igår för åkte till Norge och då fanns det inget internett, men jag säger det här nu; GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
 
En dag sen men det gör ingenting va? Min jul har varit superduper! Morgonen var helt och hållet hemsk, hade fått en kortvarig magsjuka, så var på toan hela morgonen så det var väll inte så roligt... Men sen kvicknade jag till, så vi kunde åka till Norge trots allt! När vi kom fram gjorde vi iordning oss och så träffade jag resten av släkten. Vi åt sjukt god mat, svensk julmat kan bara slänga sig i väggen kan jag säga haha!
 
Sen så satt vi och packade upp julklappar till kanske ett på morgonen, så hamnade jag i säng tre på morgonen. Så jag är extreeeeemt trött just nu, och det är fullspäckat schema idag så jag laddar bara upp... 
 
Men den här julen fick jag:
 
- En ritplatta ( NGGGHHHH KAN INTE VÄNTA PÅ ATT FÅ PROVA DEN )
- Massa skraplotter, vann 50 norska kronor yippie
- DKNY parfym ( It smelled like heaven )
- DKNY plånbok
- Strumpor
- En superfin klänning ifrån HM
- Armband
- Pengar
Ja... Det var det tror jag! Jag är i alla fall jätte nöjd. ^^
 
Bilderna är redigerade i Pixlr så mobba inte, har inte photoshop på denna tyvärr.
 
Buster och Mokki är inte riktigt den bästa kombinationen, eftersom Mokki är så snäll och söt och min hund är väll ja... Lite singel och desperat var vi tvungen att sätta henne i bur, men Buster låg alltid inne hos henne och väntade på att hon skulle få komma ut, kärlek det!
 
Min moster, mamma och mormor! Fina damer

Åt bästa julmaten omg ni vill inte tro, mer bilder kanske kommer över dagen men annars hälsar jag er en bra första juldagen!

Sista dagen innan bästa högtiden

23 december... Herregud vad tiden går fort!
 
Det kändes som någon bara tog tidsvisaren och drog den hundra varv i förväg! Men det ska bli underbart att få äntlien träffa släkten och slå sig ned för att roffa i sig mat och massa julklappar. Men jag blev lite rädd imorse, vaknade att min hals hade gått emot mig, och mådde verkligen illa i magen. Vet inte riktigt vad jag hade ätit som skulle få mig må så dåligt, och trodde för en sekund att jag hade blivit förkyld och skulle bli tvungen att ligga i sängen under hela dagen, men senare visade det sig bara att vara en kortvarig illamående och lite slemmig hals! Hade inte feber som tur var, ocg jag tackar verkligen Gud om han nu finns
 
Vad har jag gjort i helgen då? Min fredag spenderade jag med mina söta Adna och Cecilia ~ Först så var jag hos Cecilia och åt mat, fick smaka på vegitarisk schnitzel, det var väldigt gott må jag säga! Sen köpte vi en stor julmust, åkte hem så kom Adna. Vi lagade guacamole vilket är en av mina favorit dipp, och satte oss ned i soffan för att mysa ned oss med filmen "Brave". Den var bra! Sen så dog vi på sängen och skrattade åt allting vi kunde komma på, kunde inte bett om någonting mer.
 
Sen igår träffade jag Matilda och Amelia, och vi bytte julklappar med varandra, och alla var så nöjda så! Fick en jättefin tröja, läppstift och ett nagellack ifrån Essie! Sen efter det åkte vi iväg för att se filmen; Berättelsen om PI
 
Den var superbra! Kanske skriver om den senare. ^^
 
Bilder ifrån igår, den teckningen fick jag ifrån Matilda! Så fin!
 
 
 Ni får lite bilder ifrån lördag, vi tog en lien ansiktsmask hehe, fina vi är

Avslutning, jag är redo... men jorden går under

Som titeln säger så är det avslutning idag på skolan, och jag är redo för jullov!
 
Jag tycker dock att hela december månanden har gått så otroligt fort, och jag har inte hunnit någonting! Allt som jag ville bli fint har inte blivit fint, men jag ska nog försöka hinna med allting i helgen. Men just det... Jorden ska gå under idag. :( Så synd så synd!
 
Jag tror personligen inte på detta överhuvudtaget, om jorden skulle gå under skulle vi nog alla sitta inne pågrund av en snöstorm eller orkan, och ingenting har hänt så yeah... Förlåt mayafolket, tror inte det blir iår tyvärr!
 
I alla fall idag ska jag träffa Cecilia och troligtvis Adna, ska bli jättekul och mysigt. Sen i helgen ska jag förhoppningsvis packa in julklappar och baka julgodis! Vi är lite sena, men bättre nu än aldrig! Så ha en bra dag nu alla ni som slutar, och alla ni som har redan lov.
 
Ni får lite instamgrambilder jag har tagit under här veckan!
 
Gullig liten lussebulle bebis ~

It's beginning to look like Christmas

Åhhh, veckan har varit fylld med stress stress stress!

Orkar inte riktigt gå in på detaljer, så jag berättar de postiva saker som har hänt! Var på fika idag med Emelie, Anne, och Mathilda. Var super mysigt, men fortfarande så kan jag inte tycka Melkers är ett bra café, det är ett mysigt ställe att sitta på men inte bra fika! Så gå inte till Melkers, om ni vill ha bra fika i alla fall.
Sen har jag haft en mysig bak/present byte med Henrietta i förrgår kväll. Vi bakade lussebullar, vilket blev supergoda sedan skulle vi göra en chokladkaka med kokosfrosting över, men så läste Henrietta fel på 175 g smör och 75 g smör... HAHA. Seriöst satt och tittade på smeten som bara rann och såg ut som ett badkar av smör.
 
Nu är det snart julavslutning, och jag kan inte vänta tills den dagen är här. Fredag, kom till mig!
 
Presenten jag fick av Henrietta, så underbart fint!
Så charmig. ~
 

Min vecka

Goderafton på er alla!
 
Idag har varit fylld med städning. Vi har verkligen rensat HELA huset! Och så hittade vi lite Julkakor ifrån kanske 100 år sedan längst bak i skåpet, mycket mysigt. Men det är verkligen skönt att få det städat, för vårt hus var verkligen... bara kaos haha.
 
Men min vecka har varit bra! Kommer lite bilder ifrån den, kör ifrån fredagen. Nu är det bara en vecka kvar av skolan och sedan lov, peppar som tusan! JUL JUL JUL JUL JUL!
 
Denna veckan kommer bestå av att slå in julklappar, baka, träffa vänner innan lovet och bara ha det awesome
 
Okej så nu får ni lite bilder!
 
Bilder ifrån igår kväll, var med Cecilia! Vi skulle åka skridskor men moternatur var en liten bitch och fixade snöstorm åt oss, så istället gjorde vi detta!
 
 
Bilder ifrån fredags, var med the gang och hade det mycket bra

2012 Lucia

Glad Lucia på er alla läsare!
 
Gick till halv fem idag på Lucia, och sedan var det träning. Tyvärr tänkte jag inte på att ta med mig kameran till skolan för att ta kort på lucian, men den var väldigt bra! Alla sjöng mycket fint, önskade jag också hade en strupe som deras
 
Men igår kväll var jag och lussevakade hos Isabelle och några andra. Det var väldigt mysigt! Mycket skratt och mycket gosigt folk, "mycket" är dagens ord från och med nu.
Men jag drog hem kanske runt halv två på morgonen, och skaffade mig fem timmars sömn! Dem timmarna ska jag ta upp nu hade jag tänkt... Så ni får sova gott! Hoppas det duger med lite mobilbilder för stunden.
 
Lucian som vi såg idag
 
Bilder ifrån lussevaken
 
Lilla sovhögen, känner att alla kommer hata mig för jag laddade upp dessa
 
 
 
 
 
 

Bakar kladdkaka istället för att vara i skolan

Lång rubrik det blev då!
 
Så lång dag verkligen. Kom hem kanske runt tjugo i fem, men det har varit en bra dag! Hade håltimme på kanske tre timmar, så jag, Isabell och Mathilda hem till mig och bakade en kladdkaka. Det var myckigt mysigt och väldigt god kladdkaka som var bokstavligen "kladdig"
 
Nu ska jag läsa vidare i min bok som heter "Ugly", läst 100 sidor av 400 och den ska vara klar i morgon... Så jag borde egentligen inte sitta här, men jajajajaja
 
BAII! ~
 

 
Isabell lekte lite med min kamera, så fin hon är!

Helgen över, en ny vecka

Fin titel jajamensam fin stavning också 

Jag har det lite kul här inne på svenska lektionen, ska egentligen skriva ut ett papper men yolo kollar på nyårsklänningar istället! Vill ha en glittrig och fin men det töliga är att man kommer bara anväda den typ en gång sedan så hänger den bara där inne i gardroben. :/ Känns lite onödigt då att köpa en, men man kan ju drömma! 
 
Hinner inte skriva någonting mer, ha det bra tululu! ~ 
 

Winter wonderland

Hela Sverige är täckt av snö, i alla fall Karlsad!

Är väldigt glad att snön är äntligen här, var rädd några gånger att den inte skulle komma. Men nu är den här, och jag hoppas att den stannar kvar tills Julen kommer. Åh, jag längtar verkligen efter julen! Maten, familjen, se julgranen och bara släppa varenda lilla problem man har i livet. Det är verkligen underbart! Så glad att vi har julen som högtid.
 
Idag har jag varit med mamma i stan och försökt att fixa lite mer julklappar, och jag fick köpt två till... Liiiiiite kvar fortfarande! Det var helt packat med folk, vilket inte är så konstigt eftersom det var lördag. Fick med mig ett par skor också, de ska jag försöka visa er imorgon! ^^ Lite för trött för att ta kort på dem nu tyvärr.
 
Senare bakade jag lite lussebullar med min brosha och hans flickvän, ni får bilder av det snart!
 

Avsluta med en cupcake

God kväll ~

Idag har varit en lång dag, min buss körde förbi mig även om jag var där fem minuter tidig, och ja... Det blev ingen träning för mig! Lite postivit och negativt, men fick klart historian vilket var otroligt skönt! Sen avslutade jag hela dagen med ett bad. ^^

Bilden är ifrån min instagram; henniemonclair och jag badade ikväll med en liten cupcake badbomb, och den var verkligen jätte bra! Min hy är len som en babyrumpa, hihi
Trodde de bara var för lukten skull, men de gör kroppen mjuk också. Väldigt skönt och avslappnande, så nu ser vi bara fram emot fredagen!
 
Så rosa och så fin, var nära på att äta upp den

Julstressen tar över

Hej hi hallå!

 Har faktiskt haft ganska mycket plugg den här veckan vilket är ganska ovanligt med tanke på att jag går media Estet. Men så ja, det har inte blivit mycket bilder mer... Jag sitter och gör ingenting och borde plugga, är med kompisar och stan och handlar Julklappar.
 
Någon mer som är snart klar med alla julklappar? Jag börjar snart bli klar! Känns jätte skönt, fast det känns som jag är den enda som tycker om att köpa till folk... Tycker folk att det är verkligen så jobbigt att köpa julklappar till folk? Ibland kan man ju undra.
 
Under min vecka har jag klarat av med;

- Råka förolämpa en butikägare genom att säga att bh:orna som låg i fönstret inte riktigt var min smak när hon stod bredvid mig
- Ramlat ned på sten när jag försökte ta mig igenom en grind
- Betalat alltför mycket på Ebay för två presenter ughhh måste kolla valutan nästa gång...

 Och det... var nog allt.
 
Vill få in er i julandan nu! Var föressten jätte mycket snö när jag vaknade blev överlycklig men inte när jag kom ut och det blåste så jag såg ut som ett isflak i ansiktet :-)
Älskar ni snö? Jag tycker det blir mer... acceptabelt med kyla när det är snö och inte bara frost.
 

En bra första december

Godmorgon, idag var det då andra december! ^^

Det är fortfarande inte rikigt "snö" utanför, men snart måste det komma tycker jag. Det är i alla fall sol, det är mysigt. Fast kallt, tio minus grader var det för någon stund sedan... Är ganska trött och försöker vakna genom att lyssna på lite dunk musik som jag har tröttnat på haha
 
Kan berätta lite vad vi gjorde igår; Jag träffade Matilda på stan. Vi gick runt och försökte hitta fina presenter, samtidigt ville vi köpa någonting till oss själva, lite själviska får man va haha! Sen blev vi jätte hungriga och åt på Wook Kitchen inne på Mitt i City. Ett tips, dela en tallrik! Det är helt värt det och du typ sparar 40 kr på det, vi blev skit mätta och mycket belåtna.
 
Sedan gick vi vidare den sista timmen och jag fick hem tre julklappar! Två stycken till vänner, och en till Moster. Sen ett guld nagellack till mig själv.
 
Så en bra lördag var det allt! Nästa helg ska det bli mer julhandling och kanske lite julbak hoppas jag! :)
 

 Tittut! Busiga på underklädsavdelingen på Cubus!

I December

Godmorgon! IDAG ÄR DET FÖRSTA DECEMBER DAGEN!

Är så glad, verkligen jätte glad! Blir så otroligt peppad när det blir december, och det är liiiiite snö utanför haha! Så lite julstämning är det allt. Kom hem klockan tre imorse, så har sovit kanske sex timmar... Men är pigg otroligt nog.

Igår fick vi 2-2 i match, jag förlorade min singel men var otroligt nöjd med min insats! Jag brukar aldrig vara det men nu för tiden går allting bättre och bättre, snart ska jag ta min seger! Förlorade med 6-4 6-2, hoppas att ni förstår hur poäng sätts för jag orkar inte förklara det på morgonkvisten hehe... Men sen åt vi segermat på MC mycket gott
 
Sen kom jag hem till ett mörkt hus, föräldrarna sover medan jag smyger runt omkring och borstar tänderna för att sedan slänga mig i sängen och bara njuta
 
Och idag fick jag dessutom öppna första luckan på min Julkalender! Blev en liten mentos rulle