Modelljobb helt plötsligt

Hej allesammans! Igår var verkligen en bra dag. Tog bara det lugnt och hängde med mamma till stan. Först hade jag väldigt energi av ingen anledning alls och gick bara runt och tittade. Sen när mamma drar in mig på CGC gick jag runt och blev typ äcklad hur dyrt allt, och så plötsligt kom det en gammal dam och gav mig en komplimang för mitt hår. Det är så trevligt när man bara får komplimanger bara sådär, även om det kommer från gamla damer! 
 
I alla fall - inne på HM stod jag vid kassan kom det fram det en man. Han sa att han jobbade för hårmärktet Schwarzkopf, och ville ha mig som hårmodell för en visning. HELT RANDOM. Jag blev typ helt chockad och såg mig runt omkring för jag trodde inte han menade mig. Så ja sa ja självklart, och nu snart ska jag iväg och få mitt hår fixat, sedan imorgon är det visning. Bara jag inte blir flintis är jag glad! Trodde bara sådant här hände i filmer haha, men ibland så har man tur! Så jag är taggad taggad och nervös nervös. 
 
Köpte dessa två fina ting inne på Monki 
Älskar mönstret. ^^  

Krusty the clown

Hej hi hallå. Sitter just nu på svenska lektionen och skiter i att plugga på någonting som jag borde verkligen plugga. Smart tjej. Vi håller på med grammatik och det är så..... MYCKET. Adverb, presens och blablabla... Förstår verkligen ingenting, kan nog presens och dåtid, sen adjektiv, verb och substantiv såklart. Well, this got really intressting! Har inga planer denna fredag vilket suger. Känner för att typ dricka te och äta kakor med någon. Köpte ett te för ett tag sedan som skulle smaka blåbärsmuffins, vilket det gjorde och var sjukt gott?? 
 
Jaja i andra nyheter så har jag en tröja med Krusty the clown och jag trivs hihi. Ha en bra fredag! ~ 
 
 
 
 

You make me feel good good good ~

Såg ut såhär idag, simpelt simpelt simpelt. 
 
Guuuuudars vad trött jag är. Natten kändes så konstig, för jag somnade inte direkt men jag var inte medveten heller. Det låter väldigt konstigt haha. Men ja, det kändes som en tung tupplur helt enkelt! I skolan så såg vi på serien som heter Orange is the new black, jättebra! Har inte sett så mycket, men efter idag så ska jag banne mig ta tag i serien igen. Okej, detta lite random info om idag. Jag är så sugen på choklaaaaaaad men jag måste iväg och tränaaaaaa så hejdå! 

Fika fika fika ge mig mer fika

Redan nu klockan halv åtta blir det mörkt, vintern är verkligen påväg nu. I alla fall hösten. Fast jag tycker om hösten, bara man har tillräckligt med kläder på sig. Vintern är också bra, fast lite för lång för min smak. 
 
I alla fall - min helg har varit bra! I fredags hade jag ingen skola, då träffade jag två vänner på en liten fika. Åt jättegod moussekaka yumyum, och efter det träffade jag en till vän som ni kanske vet - Adna. Vi satt uppe till klockan fyra på morgonen och ja....... det är alldeles för pinsamt för att ta upp här i alla fall! (en ledtråd: sydkorea)
 
Lördagen så träffade jag Claudia och Klara på lite afternoon tea på UNO. Och jag säger bara; Varför kommer inte fler hit?! Det är så bra, 30 kronor för en hel buffé med allt från våfflor till kakor och smörgåsar. Istället för att fika för kanske 60 spänn som det brukar bli, så kan man få dubbelt så mycket för halva priset. 
 
Claudia var jätteglad för fika, det är hon alltid! 
 
Sen har vi Klara som typ försvann i sackosäckarna. Där spenderade vi en timme och pratade om hur mycket vi ogillar Gunilla Persson. PSYCHOOOOOOOOOOO 
 
Sen efter detta träffade jag min kompis Amelia! Vi gick på bion: White house down (hoppas jag skrev rätt nu) och tjaaaaaa, den var väll bra, men den kunde varit mycket bättre! Tänkte skriva ett inlägg om det. Men det var jättetrevligt att få se henne igen, good old times! Hon blir bara längre och längre än mig trots att hon är två år yngre än mig..... Känns kul att vara social för en helg, för annars brukar jag typ se disneyfilmer och äta choklad i mitt rum.......
 
Har varit mycket på bio den senaste tiden, dessa har jag sett:
 
~ Känn ingen sorg
~ Familjetrippen (Se den sjukt rolig!) 
~ White house down
 
Så ja, nu har jag också fått så mycket poäng på mitt biokort att jag har fått en gratisbiljett, sweeeeeeet! 

Skojar du med mig

Okej, jag trodde denna morgon skulle bli bra men nej det gick åt skogen, för jag kan inte hitta min skoldator. HELT SERIÖST DEN ÄR BORTA! Jag satt med den precis innan min träning igårkväll, och nu är den helt borta. Jag har inte tagit med mig den någonstans, för det skulle jag nog komma ihåg. Jag börjar seriöst undra om den har blivit stulen........... Jag kommer säkert hitta den på ett ställe som är helt självklart, men än så länge finner jag ingen lycka. Det värsta är att jag har inget minne om vart jag kunde ha lagt den.
All my ugghhhhhhhhhh
 
 

COUP D'ETAT

 
 
Jag borde verkligen inte göra ett blogginlägg när jag måste dra till träning om tio min, men what the hell! Idag har jag varit ett foto offer för en vän som jobbar på ett projektarbete. Det var sjukt kul! Tog massa kort och så, men man känner sig så akward ibland som modell när man har ingen aning om vad man ska göra, men förhoppningsvis blev hon nöjd! Ikväll ska jag på gratis bio, den bästa sortens bio. Tydligen hade min mamma handlat massor på en affär som heter Twilfit (tror det stavas så?) och som belöning fick hon fyra biljetter till en film som heter Familjetrippen. Bara sådär. Så yeah, det blir skoj! 
 
 

Oblivion

Detta har varit en vecka fylld med olika känslor. Kan inte riktigt beskriva allihopa, men lite såhär har det sett ut:
 
Början av veckan satt jag typ like this:
 
Sen så satt jag och tittade på lite Attack on titans som fick mig såhär:
 
Senare i veckan blev det bättre:
 
Sen under dagarna har jag faktiskt tack vare my frieeeends:
 
 
Bye bye ha en bra kväll ~
 
 
 
 
 
 

I don't know how to interacte with people

 
Godmorgon! Den här ritningen satt jag med igår kväll och blev klar. Väldigt enkel bild i sin helhet, men ville inte ha så många detaljer. Personen jag har målat heter Chrona och är min favorit karaktär från en anime som heter Soul Eater. Tittade på den när jag var lite yngre och den är verkligen såååååå braaaaaa. Har du inte sett den? SE DEN.

I will always want you

 
Åhhhhh det har hänt. Miley Cyrus har hänt. Hennes låt ligger på min hjärna och jag lyssnar på den konstant just nu. Vet inte vad det är med den men..... jag gillar den. Tycker det börjar bli lite jobbigt med all tjat om hur konstigt/slampigt/äckligt det är att hon är naken och blablabla. Jag kan medge att när hon slickar på hammaren blir man lite fundersam, men det finns andra musikvideos som man ska bli äcklad av. ...Blurred lines *host host host host*
 
Men om vi ska bortse från Miley Cyrus så har jag spenderat dagen inne i stan med Emelie. Vi ses väldigt ofta på stan, vilket jag tycker om! Fick med mig lite hem som jag tänkte visa imorgon hoho. Åt underbar Subway och pratade om allt möjligt helt enkelt. Nu väntar jag på min brosha som ska bjuda mig på mat, lucky me. ~
 
Såhär såg jag ut om någon undrade också, köpte mössan. Kanske ska man klippa helt kort?
 

Kan äta tacos tills jag dör

Glada kvinnor, plus en glad man där i hörnet!
 
Goooooodmorning! Igår kom sex av mina vänner från skolan hem till mitt norska hem för en tacokväll. Jag är ensam för hela helgen så jag passade på hehe. Förutom att mitt kök såg ut som ett helvete efteråt så var det så sjukt mysigt. Jag gillar ordet "mysigt" för mycket... Men i alla fall; jag skrattade så drickan satte sig i halsen och tårarna kom, sen åt vi muffins som smakade bara matolja. Det var från Leilas recept. (TACK LEILA! ) Seriöst vem har matolja i kladdkaksmuffins?? Tydligen Leila.
 
Det var en bra fredag, så en bra start på helgen var det allt!

Lips red as the rose

Vilken klischig titel detta blev. Är fortfarande sjuk och sitter hemma, men känner mig bättre nu vilket stör mig för jag har redan sjukanmält mig. Kanske makar mig iväg till skolan ändå! Men under tiden har jag kollat upp två saker som jag ska be min fina brosha att beställa. (Han är min internetshop om man säger så) 
 
 
 
Efter ett par youtubeklipp över hur bra denna läppglans ska vara bestämde jag mig äntligen för att köpa den! Produkten skulle (enligt youtube och hemsidan) vara helt vegansk och inte blivit testad på djur, vilket är ett stort plus i min bok! 
Varför ville jag ha denna då? Vet inte. Jag gillar Coca Cola. 
 

Frankrike del 2

Godmorgooooooon. Jag har blivit sjuk, IGEN. Känner att mitt imunförsvar börjar svika mig, har blivit sjuk två gånger nu. Efter jag hade kommit hem från Frankrike och nu. Men påtal om Frankrike - nu ska ni få lite fler bilder eftersom jag är sjuk och inte kan göra så mycket med mitt liv. 
 
Ni får massa svartvita bilder för jag har alldeles för lite energi för att skriva ett superlångt inlägg, tacka febern! 
 
Alla tre är tagna på stranden. Vi var väldigt mycket på stranden. ^^ 
 
När denna bilden togs var det röd flagga över hela stranden. Det var verkligen enorma vågor, man ville nästan hoppa i...
Åhhhhhh jag vill tillbaka dit! Vad sägs Cecilia, en weekend i Paris när vi fyllt arton? 

Silver Linings Playbook

Godkväll allesammans. Denna söndag har jag bäddat mig ned i soffan med filmen Silver Linings Playbook, eller som den heter på svenska: Du gör mig galen!
 
Om jag ska förklara filmen kort så handlar det om en man vid namn Pat. Han har vissa mentala problem och har nyss fått flytta tillbaka till sina föräldrar där han försöker få åter kontakt med sin ex-fru, men hans liv blir lite mer utmanande när han träffar den mysteriska kvinnan Tiffany som har liknande problem till Pat.
 
 
Varför jag valde filmen var väll för att Jennifer Lawrence är en av huvudrollerna tillsammans Bradley Cooper från Baksmällan. Båda två var verkligen hur bra som helst som skådespelare och passade perfekt för rollerna. Och vad jag verkligen tyckte om var att de inte försökte få Jennifer att se ut som den perfekta flickan. Sminket var ibland smutsigt och hennes hy såg inte strålande ut hela tiden. Jag har blivit så trött på det hela "perfekta" i filmer, speciellt i romantiska komedier. Detta var mer äkta. Dock har hon så sjukt fin kropp, åhhhhhh.
 
Sen skiljde den sig från många romantiska komedier jag har sett genom att ha en bra mängd av humor och allvar. Humorn var smart, men samtidigt låg det en mening genom hela filmen. Dessa två personer hade verkligen mentala problem, vilket syntes på ett både humoristiskt sätt och sorgset sätt. Filmen gjorde mig dock väldigt glad, speciellt sista scenen. Jag log igenom hela. Det var helt enkelt inte den typiska romantiska komedin, vilket jag tyckte om! 
 
Jag rekommenderar verkligen att se den! Den är väldigt mysig och delar med sig med ett skratt eller två, samtidigt som det är en bra story som skiljer sig från mängden.

Så fina båda två. Okej jag håller på att somna på soffan ska gå och lägga mig nu baaaaaaaaai!
 

CROOKED

Oj vilken bra fredag det har varit! Började med matte som inte var så skitkul men det kan vi skippa. Har haft ganska chill lektioner, förutom svenskan där vi ska skriva fakta om våra namn..... Hur är det när man heter Hennie Monclair Grönvold-hansen Ada-Elise??? INGEN AV DE NAMNEN FINNS PÅ INTERNET. Det finns ca 100 personer i hela Sverige som heter Hennie, en del ändå. Fast det är 9 miljoner som lever i Sverige...... aja.
 
 
På lunchen stack jag iväg med Emma och Cecilia ut på taket. Så himla yolo swag så de ryker om det. Det var väldigt mysigt. Visste inte att man kunde gå ut där, och taket är så platt så man sitter väldigt säkert haha! Fast sen kom läraren.......... Ops.
Sen efter det hade jag textkommunikation, där vi fick skriva om en scen från Bröderna Lejonhjärta. Jag har varken sett/läst storyn (folk kommer nog tro att jag inte hade någon barndom) men ändå kunde jag inte låta bli om att tycka om scenen vid Körsbärsbyn......? Hette det så? Nej jag minns inte. Det var i alla fall väldigt kul att få skriva något mer fantasifullt än bara massa fakta uppgifter.
 
Sen efter det drog jag och några andra på fredagsfika. Fredagsfika är en genial idé. Det händer på ett ställe som heter UNO, där ungdomar få komma och hänga hur mycket de vill, så serverar de maaaaassor av fika (från bröd till kakor) och man betalar bara 40 kr. MAN FÅR TA HUR MYCKET MAN VILL! Så ja, ehhhh det är nice.
 
Ha en bra fredag ~ 

En dag till den bästa

Nämen hej där ni som läser detta. Idag är det torsdag. Skit, va fort det går! Det känns som det var måndag igår. Men det är väll positivt när veckan går fort? Trots att min skolsituation inte är "idealisk" så får jag vara med dem jag tycker om 70 % av all tid, och de gör mig så...... sjukt glad helt enkelt! Speciellt när de killar mig i nackhåret. Jag borde nog visa en bild på det! Jag gjorde om mitt hår precis innan i skolan, men det kanske ni har märkt på bilderna jag har lagt ut på senaste tiden. Min nacke är rakad i alla fall haha. ~

MEN I ALLA FALL! Jag ville bara säga tack till en tjej vid namn Emmie som gjorde min bloggdesign! Så sjukt duktig, ni borde kolla in hennes blogg också. http://hachis.webblogg.se/
 
Du får en bild av mig för du har varit så tålmodig med mig, tack tack tack!
 

Varför går jag emot vinden

Hej. Känns så kallt när man bara säger: Hej. Men jag känner mig ganska tom för tillfället. Orkar inte riktigt vara glad eller ledsen, helt enkelt helt blank. Fast tankarna om mina vänner får mig att bli glad igen, dey are freakin amaziiiiiiiin. Vet ni ett bra ställe där man kan gå när man är antingen ledsen eller glad?
 
~ Tumblrrrrrrrrr ~
 
Det är lite som en teraput. Och ja, jag tror alla har hört talas om sidan men vet inte vad jag ska skriva om idag haha. Man kan hitta bilder som beskriver en exakt hur man känner, så där spenderar jag onödigt mycket tid. Följ mig gärna, men varnar er mycket kawaiianimefluffskojs.

www.pastelsocker.tumblr.com is my name.
 
Här är lite från de senaste dagarna eftersom jag inte har några andra intressanta bilder.
 
Och såklart min favorit mamma från tv. YO HONEY BOO BOOOOOOO!

Flyger på svalor

Detta hade jag på mig idag. Klänningen fick jag av en vän som inte ville ha den, tur att jag ville! 
 
Idag var en bra dag. Har fått lite ändringar i mitt schema så jag får vara med andra klassen (som jag har försökt byta till i ett år, äntligen fick jag något) Men mitt schema är för tillfället helt fucked up såtehhhh.... I don't know. Är sjukt trött och vill bara lägga mig ned framför tv:n och se idol eller Konditorskolan med Buddy. Älskar det programmet huhu, de bakar hela tiiiiiiiiden! TLC är för övrigt typ bästa kanalen. 
 
Jag ska träna också ikväll. Det vill jag inte heller. Jag känner väll inte för att göra någonting!! Eller jo äta choklad och det där med att se på tv..... Det hemska är att jag har en snickers i min kylskåp. Ahhhhhh fuck my life. BYE! 

Frankrike del 1 - stranden

Goooood förmiddag mina damer och herrar. Har precis kommit hem från en timmes övningkörning, vilket gick hyffsat! Känner mig så cool när jag får köra mammas bil. Det är ganska sjukt från att lära sig att cykla till bil...
 
I alla fall - nu äntligen läggaer jag upp Frankrike bilderna. Jag hade lite problem med dem tidigare pågrund av storleken på bilderna osv, men nuuuuuu ska ni få se vad som hände! Som sagt så var jag i Frankrike denna sommar med min vän Cecilia och hade det så himla bra. Vi gjorde inte så mycket egentligen, bara tog det lugnt och njöt av att vara utanför Sverige.
 
Vi bodde i en ganska liten by hos min moster, men vi gjorde allt som byn hade att erbjuda! Detta är stranden i Portiragnes (staden vi bodde i) och den är så sjukt fin. Jag var inte så stort fan av saltvatten delvis för jag är så rädd för alla exotiska djur som lever i vattnet och hajar såklart. Dessutom hatar jag att inte känna botten när jag badar (pool går självklart, men annars ughh......) Men denna stranden var ett undantag! Jätteklart vatten, inte alls djupt och inte mycket folk. Perfekt helt enkelt. 
 
 
 
 Vi åt seriöst de godaste jordgubbarna. De var från en ekologisk odling, fransmän skojar inte om mat! 
 
Jag njöt av havsbrisen som en hund gör när de sticker ut huvudet ur bilen. 
 
Vi satte oss emot vågorna vilket var riktigt roligt (lättroade) Jag såg nog ut som världens turist när jag försökte få den här bilden för jag gick runt med henne med kameran som en papparazzi. 
 
Den typiska strand-fötter-semester-sommarlov-ilovesummer bild som alla tar. 
 
 
 
Hej jag är ett pervo och tittar på tjejernas bröst på stranden. 
 
 
Avlsutar med en av mina favoritbilder från hela semestern. Hon är såååå fin! Det kommer flera bilder i framtiden kan jag garantera, detta är bara första delen. So stay tuuuned! Bye bye!