Mitt hemland här kommer jag

Ni får en instabild från skolavslutningen, för jag har inga intressanta bilder.
 
 
 
Hallu! Lite dåliga nyheter kommer här: Jag kommer inte att blogga den här kommande veckan - jag ska nämligen till Norge med Cecilia och jobba fram tills på fredag! Det finns inget internett och det är sjukt dyrt att ha det där jag ska jobba, så ni får klara er tills på fredag. Tar med kameran ifall det händer något särskilt, men hoppas inte ni lämnar mig för gott, pleaaaaase! ~
 
Så ha en bra vecka så syns vi på fredag!

Midsommar återigen

Glad midsommar på er alla! Jag ska vara hemma och fira med min familj jag, förlåt om jag inte har några fina midsommarbilder! Har hjälpt min mamma i princip hela dagen så har inte riktigt haft lusten för att redigera fina bilder. Men i alla fall! Det ska åska ikväll, vilket jag typ ser lite fram emot. Ska bara se till att datorn är laddad så jag kan se på film, hehe.
 
 Vet verkligen inte hur man gör en blomsterkrans så yeah, en blomma räcker.

Sommaren framför mig

 
~.Svartvitt passar dem verkligen.~
 
 
Okej, det känns som sommarlovet kommer gå jättefort. Så nu är jag superparanoid och har typ ångest för jag vill få gjort så mycket saker som möjligt! Det känns som sommarlovet är den enda chansen man har för att göra något kul, vilket det inte direkt är men jag älskar sommar och värme såteeeehh, jo. 
 
Igår var en bra dag! Cyklade iväg med Hairspray i öronen och mötte upp fyra fina flickor i Mariebergsskogen. Vi la ut två filtar och åt så mycket jordgubbar så jag ville kräkas men det var mumsigt. Sen så satt vi och pratade om allt möjligt tills klockan blev nio. Så vi var där från fem till nio, men man märkte knappt att tiden gick! Nu har jag fått en picknick i sommarnattsvärmen ( <-- är det ens ett ord?) 

Med gräs under mina tår

 
Jag kan fortfarande inte förstå att det är sommarlov nu. Det kommer nog komma efter en vecka, men just nu känns det som jag skolkar skolan... I alla fall här är lite bilder som Matilda tog på mig häromdagen! Är väldigt nöjd med dem om jag får säga själv, hon är så duktig på att ta kort! 

Det börjar med S och slutar på V

SOMMARLOV!
 
Yes, den är här igen. Sommaren. Jag kan fortfarande inte fatta det! Jag har gått ut ettan! Och gud, vad mycket har hänt över ett år. Mycket dåligt, mycket bra. Jag kan verkligen säga att gymnasiet är någonting att se fram emot, och de har både bra och dåliga sidor. Har mött så många fina människor, verkligen! Och de har gjort min skolgång tusen gånger roligare än vad jag någonsin har upplevt. De är så goa och wiganguigunepge. Gör super happpeeeey. ~ Det låter väldigt cheezy men det är sant! Jag skulle vilja göra en lista med bilder av alla människor men jag är sjukt trött haha. Dålig ursäkt jag vet men men!

Avslutade skolan med lunch på stan, sen glass, sen lite mingel på lots of love. En "festival" typ. Sen åkte jag hem och åt musselsoppa till Say yes to the dress! Börjar bli lite FÖR fast i det...
 
 
Här har ni en bild då jag var glad i värmen. Okej, det var september men det ser ut som sommar!

Dripp dropp

 
Det regnade häromdagen så jag knäppte några bilder. Tänkte för mig själv: Nu ska du inte ångra dig att du inte tog med dig kameran när du gick ut med Buster! (Min hund) Så ja, här är några få. Älskar doften av regn, har inte uppskattat det förut men det är verkligen en jättegod doft om man tänker efter... Frääääsch. 

Uppe på vinden finns skatter

 
 
 
Mamma hittade den här toppen uppe på vinden. Tydligen hade hon och jag väldigt lika smak när vi var i samma ålder. Så nu har jag fyra fina toppar helt gratis! Ska visa de andra någon annan gång.
 
Okej, bloggen har varit lite död. Jag har funderat på att blogga i flera dagar men sen så blir klockan tio på natten och då läser ingen så hehe... sorry! Men i alla fall - det är två dagar kvar till vi får sommarlov. DET ÄR HELT SJUKT. Det jobbiga är att jag minns min första dag i varenda detalj, vad vi gjorde, hur folk såg ut och ja, hela rubbet.
 
Det har varit superfint utanför, har aldrig känt mig så levande haha. Har cyklat och lyssnat på Hairspray låtarna och dansat samtidigt. Fick några blickar. Så fort jag mötte folk slutade jag tvärt, sen började jag twista med mina händer medan mina fötter trampade vidare cykeln. Sen påvägen hem så var det motvind, då hatade jag världen. När man går ut och känner att vinden kommer framåt så tänker man: Aja, jag får i alla fall medvind hem!
 
MEN NEJ! Då har modernatur ändrat sig. Hon är inte snäll. Okej, men nu kämpar vi de sista dagarna! Ha det så fint så ska jag fortsätta scrolla nedför tumblr som...händer varje dag. *hide*

Whole Lotta of you

 
Okej haha vad gör jag på bilden ser ut som jag kliar mig på rumpan. Det gör jag inte lovar. :(
 
Har ätit pizza på trappan, druckit coca cola på burk vilket är det bästa som finns, sett tre filmer på raken utan att ens märka det själv. Whisper of the heart (skitsöt), Vägen till Eldorado (bästa i världen) och Tarzan. (Tarzan är smex) Åt också mycket jordgubbar. Mina första svenska faktiskt! Mycket godare än alla utländska som kostar väldigt lite men smakar lite också. Så ja, jag har haft en väldigt fin onsdag. Nu försvann hon nyss igenom dörren och nu ska jag snart ned och ta mitt första dopp hoho! Ska bli spännande, är inte direkt en badkruka men tror nog det inte är så varmt nu direkt, men men man får testa! 
 
Just det glad Nationaldag också haha! Man glömmer nästan bort den för ingen firar. 

Kajsa Anka på mina ben

 
Ett par tights som jag är väldigt nöjd med. Alla tror att jag har tatuerat mig haha, önskat jag hade tänkt på det när jag tog på mig dem så kunde jag lurat hela bunten. Tack Hongkong ~
 
Jag vill gå på picknick. Känner för att göra sommarsaker! Det är så läskigt hur snabbt tiden går, hänger knappt med. Det var ju nyss 20 minus grader och snö ute?! Och nu går alla runt i shorts och linne. Jag har inte invigt shortsen än, mestadels för att det blir alltid lite mindre varmt än det man har förväntat sig eller så börjar det regna. Haha va roligt inlägg detta blev, okej jag ska kila iväg till skolan nu!

Juni är här - två veckor kvar

 
Kan inte fatta det... Två veckor kvar till sommarlov. Det har gått så GRYMT fort! Jag kan fortfarande minnas, åh gud det låter som jag är 60 år nej men jag minns när jag klev in i Sundsta som ny elev. Var så nervös och hamnade i min nya klass, träffade en del bra människor, senare träffade jag massa underbara människor som jag aldrig trott jag skulle finna. Hoppas ni vet vem ni är! Annars skulle listan bli lång...
 
Men ja, vad gjorde jag igår? Jag hade en supermysig daaaaag! Det kändes som sommar till 100 %. Jag var i skolan i en kvart, mycket onödigt innan jag far hem. Seriöst, jag har glömt två lektioner den här veckan. Börjar nog på senil haha. Jag sprang runt och skrek hur dum i huvudet jag var innan jag slängde mig på bussen, som tur har jag slinkat mig undan skäll! Duktig tjej. Jajaja nu spolar vi fram! Mötte upp Cecilia och Adna, köpte jordgubbar, munkar och satt ute på Cecilias balkong med stora filtar. Det var så gott så jag vet inte vad. Vi hade grädde också, plus lite vegansk nutella vilket var en överraskning.
 
Ha en bra första Juni allesammans så ska jag fortsätta jobba på brännan inne i mitt rum.