Glad påsk!

Glad påsk allesammans!
 
Har ätit så mycket sött fram tills nu. Kan äta mer till och med, sorgligt. Solen har varit till sällskap i princip hela dagen, jag har fått ett äckelsår på min haka som kliar som satan men jag får inte pilla. Trevligt ämne! Jag måste suga in hakan så jag inte kliar. Aja, det ska nog gå över om två-tre dagar!
 
Ville bara önska er en glad påsk, resten av dagen kommer nog gå åt till att sitta vid datorn och senare dra ut på resturang med mamma och moster. + Boka biljetter till London förhoppningsvis!
 
En bild Matilda tog på mig, längtar tills man kan gå såhär utan behöva frysa rumpan av sig.

Lov du kom äntligen

IFick ingen bra ego såtehhh, varsegod ett öga som stirrar på er!
 
Känner bara för att krama om lovet och ligga tillsammans i sängen och kela. Så glad är jag för att det är lov kan jag säga!
 
Tänk om vi bara hade sommarlov? Snacka om skoltrött. Tror fler hade droppat skolan då faktiskt. Som tur är så har vi flera lov så vi ska verkligen inte klaga även om vi alla gör det haha. Och tänk om man har världens sämsta sommar? Då måste man vänta ett halvår på ett nytt. Intressanta ämnen jag tar upp!
 
Vill bara önska er alla en glad Påsk! Ska äta massa godis och bli fet, finns inget bättre sätt att spendera sitt lov. OCH så ska jag troligtvis till Stockholm med Cecilia! Min shoppkvinna inom mig skriker efter att få beslagta alla fina kläder på Topshop och Urban Outfiters huhuhuhu
 

Are you trying to kill me?

   
 
~ Blandat från instagram ~
 
Jag har matteprov idag... Ughhh är så nervös. Det handlar om procent, och även om om jag tycker inte det är det svåraste som finns i mattevärlden så är jag lite rädd. Jag brukar alltid säga att det kommer bli rätt sen så sitter jag och typ hyperventilerar och vill slänga mig ut igenom fönstret.
 
Jag vill socialicera mig med folk, någon som vill äta pannkakor med mig?

Söta strumpor för 25 kr - check!

Wow jag måste verkligen jobba på mitt bloggande. Jag funderar på att göra om bloggen helt och hållet, få en fräsch start helt enkelt! Har för mig att det brukar hjälpa emot bloggtorka, men jag själv är inge duktig på att designa bloggar så... Får tvinga någon.
 
Meeeeeen åh andra sidan! Min dag gick typ såhär:
 
- Vaknar upp och vill skrika för att det är måndag
- Sover isch på varje lektion
- Har media och spenderar den på att titta på söta hundar som blir räddade från gatan (JAG HAR EN SVAGHET OKEJ)
- Går emot bussen med beslutångest om jag ska köpa sallad till ceasarsallad
- Åker buss och ångrar mig att jag inte köpte
- Kommer hem och hittar...
 
DETTA!
 
Hade beställt massor från Ebay och idag kom en av sakerna! Gjorde mig glad hihi.
Gillar dem mycket, kvalitén är kanske lite av det sämre men betalade bara 25 kr så; man får vad man betalar för. ^^

Hon börjar på A och slutar på A

God eftermiddag! En "cool" toa ego bild hehe. Tur att svartvitt kan göra vilken toa som helst fin.
 
Har kommit över min sorg nu. Gud, va allvarligt det lät haha! Det är ingenting seriöst egentligen, har bara haft ett möte med min rektor om att få byta klass och man kan väll säga att det gick rakt åt skogen. Så ja, det sög men vem orkar att vara ledsen varje dag? Dessutom fick jag min revansch när hon blev utelåst från sitt egna kontor... ihihiihii.
 
 
Och föressten innan jag går för att ta ett bad så vill jag säga grattis återigen till min söta kompis Adna! Hoppas du har haft en bra dag än så länge. ^^
 
En liten bild jag ritade till henne. Jag fixade inte att spara bilden med alla färger för jag hade klantat mig någonstans i processen, så ni får en halvtaskig bild från insta. Var tvungen att ta kort på skärmen... Don't judge.

Sad song on repeat - check

Hej min kära blogg. Livet är lite surt nu som citron sorbé (även om jag älskar citron sorbé) så jag tar en liten paus från bloggen! ^^
Bara ifall ni undrar vart jag har tagit vägen. Uppskattar er som läser min blogg även om den inte är något särskilt, tack.

Om ni undrar lite kort hur livet är så passar denna gifen ganska bra hur min kväll såg ut efter den här dagen.

Glassbuffé och äckelbil

Nämen oj inte bloggat på tre dagar ehhhh.... *ingen ursäkt*
 
Det är två veckor kvar till påsk nu! Jesus vad jag längtar. Vill shoppa vårkläder, äta påskgodis och framförallt ha ledigt hihi. Men igår; vad gjorde jag igår?
 
Vi kan låta mina bilder tala för sig själv, tycker verkligen kvalitéten på bilderna börjar suga lite men får försöka fixa det någon annan gång.
 
Drack citron te på morgonen, har blivit galen i te sen jag fick magkatarr i början av vårterminen. Det är mumsigt!
Var ute med Buster på en lång runda. Var soligt och fint men väldigt kallt samtidigt som jag lyssnade på sånger från filmen Hairspray.
 
Hittade en tjuga också! Sen tappade jag den... Sörjer fortfarande.
 
Adna kom hem till mig och senare craschade vi hos Cecilia! Var en glad tjeeeeeej.
Väl hemma hos Cecilia åt vi massa glass och efteråt åt vi smörgåsar med räkost som var så gudomligt gott. Nästa timmen spenderades av att skratta så kropparna vred sig om hur "vacker" man kan bli i en simpel Iphone kamera.
 
Ooooooch sen slutade allt med att Adna och jag satt på en bussbänk och pratade om hur fina asiater är och träffade på en läskig man som frågade vart vi skulle och sådär, han stod seriöst med sin bil framför ett busstopp i över en timme. Det var inte så nice så jag fick skjuts hem istället. Tack återigen!

"Hur kan du prata med henne? Hon kunde ju vart en seriemördare!"

Onsdag onsdag onsdag... Det är kul när man inte har några bilder om sin onsdag.
 
Vi går igenom snabbt:

1. Tog slut på alla mina fickpengar på macka och choklad
2. Hade en gympa som kunde jämföras med ett pass för folk över 60
3. Träffade Tetta (Henrietta) och åt alltför mycket Subway på en gång
4. Pratade tills det var bara vi kvar
5. En främmande tjej kommer fram och ger mig komplimang för min ryggsäck, sen ute vid dörren hör vi hennes vän säga: Hur kan du prata med henne? Hon kunde ju vart en seriemördare!
 
Ja, nu ser jag ut som en seriemördare. SMINKET FUNGERAR UTMÄRKT! Varför kan inte samhället se lite mer ut så? Att folk kan bara gå fram och ge komplimanger? Dumma blyga Karlstad. :(
This is the face of a killer
 
 
 

En tisdag vi alla känner till

Morgonen bestod av ett mycket seriöst möte med våran rektor och mentorer. Trodde jag skulle dö av adrelalin jag fick av att få säga mina åsikter. Om jag ska förklara kortfattat situationen; Skolan har tagit bort steg tre i våran fördjupning som ska vara grafisk, foto och film. Och vi är mycket upprörda över detta.
 
 
Jag var otroligt prickig idag, kände som jag hade vita koppar. Nej nu är jag hungrig, dags för göra lunch al tonåringmatlagningskunskap style! Jag äter också väldigt mycket choklad nu, bara för er information och det tar upp alla mina sinnen. Dumma chokladfrossa!

The devil is in the details

Hatar att vara kluven! Står mellan två simpla val egentligen, men kan inte bestämma mig... Har suttit och ritat lite under dagen och igår och kom fram till detta.
I
I
v
Men nu är frågan; Vilket hår ska jag välja? Enda som skiljer är
längden, gahhh svårt att rita ibland. :c 
 
 
 Hjälp mig är ni gosiga! ^^

Igår firade vi kvinnan

Godmorgon! Varför är det så soligt och jag sitter inne vid datorn? Mitt liv i ett nötskal.
 
Igår var kvinnornas dag! Inte mycket hände direkt, men efter skolan gick jag och åt mat med Mathilda. Var supergott, sen så snodde vi fika från UNO på fredagsfikat. Så busiga vi är. Sen åkte jag med till Simon med lite annat folk, var mysigt men jag åkte hem ganska tidigt för jag orkade inte stanna där hela natten, snällt av Claudia för hon satte med mig på bussen. Så läskigt på bussen, speciellt när det är mörkt. Så fick Cecilia hålla mig sällskap i telefon också!
 
Sen när jag väl var hemma ramlade jag i sängen direkt. Mycket skönt. Idag vet jag inte vad som händer direkt, lite huller och buller. Hoppas i alla fall på att få komma ut i solen på något sätt.
 
Bild från insta, lite girlpowerrrr

Slit ut min hjärna och sätt tillbaka

Torsdagar tar verkligen all energi jag. Man känner sig lite som en tvättsvamp som de klämmer ut all vatten, sen så läggs man i solen där man får torka ut och dö. Fin förklaring jag har på livet.
 
Har gått till halv fem idag, sitter nu ensam på mitt rum och ser fram tills imorgon eftersom det är fredag. Fredag är nice. Då slipper man tänka på skolan i alla fall två dagar, och som tur så går jag i estet så det betyder; Inte mycket läxor.
Det är så mycket kaos i min skola så jag orkar inte längre. Vill inte ta upp allting här på bloggen dock, känns onödigt. Och ja, jag nämnde det men skitsamma!
 
Jag har inte så mycket bilder från min dag så ni får bilder från måndags då jag var hos Matilda i gamla goa Forshaga och träffade på hennes nya familjemedlem! Som för övrigt var såååååå gullig. Zack heter han. ^^
 
Kolla va söt han äääääääääärr
 

En liten tjej som blir stor

Hej på er!
 
Idag är det en liten tjej - eller liten och liten. Hon blir femton år idag faktiskt! (*håller tummarna att jag sa rätt*) Har känt den här tjejen i princip hela mitt liv, och det hoppas jag ska fortsätta. Jag hoppas att du får en asbra födelsedag av de timmarna som är kvar, hipp hipp hurra för Amelia!
 
Grattis på dig gosiga unge!
 

Festivalsugen men samtidigt inte

...Jag vet inte vad jag ska skriva.
 
Det har varit en kort dag i skolan, jag orkar inte berätta så mycket mer tyvärr haha. För stunden är jag avundsjuk på allas sommarplaner. Det känns som allas sommar är fullpackade, medan min är typ lika tom mitt godisskåp. Jag vet inte varför jag inte vill gå på någon festival, troligtivs för att det inte finns så många band/artister jag vill se som kommer vara på festivalen. Synd! Skulle gärna vilja åka bara för att få hänga med vänner men det blir sjukt mycket pengar bara för att få vara med kompisar haha.
 
Förhoppningsvis så finner jag någonting kul att göra, annars kan jag mögla på mitt rum hela sommaren.
 
Lilla jag idag, egopicar inne på mitt lilla badrum.

Fara till en värld av snö

Godmorgon!
 
Om några timmar står jag på skidbackarna i Trysil. Det var så längesen jag var där, längtar verkligen! Kommer nog ramla direkt. Man känner sig lite som Bambi ute på hal is när man inte har åkt skidor på ett år, även om det inte låter så mycket.
 
Jag kommer INTE blogga under tiden jag är i Norge, jag är där till söndag så det är inte länge. ^^
En liten skiss jag gjorde igår sent... Hann inte göra klart den, ville få minst fem timmar sömn innan vi skulle åka. Ha det så bra!

1 mars, det firar vi med glass

Första mars nu hörni! En ny månad. Längtar dock till april, då är det liksom vår enligt mig.
 
Klara var min räddare i nöden och bjöd mig ut på fika på Carli, tillsammans med tre andra fina flickor. Det var mycket braaaaa! Glassen där är... obeskrivligt god. Den får mitt hjärta att hoppa över ett skutt. Man får så mycket också!
 
Ni får lite smått och gott.
Klara provade någonting utanför sin "comfort zoone", mer Moira stil. Det var en syn för livet, samtidigt som hon gjorde en mangapose för min skull.
Mathilda är alltid lika fotogenisk
Det blåste något otroligt, varje gång jag sa; Gud vad de blåser! Var det som att få en liten spark i rumpan av moder natur