Schnitzel och Ben and Jerry

I eftermiddags kom pappa hem ifrån ICA, och med sig hade en ett stort paket schnitzel och en Ben and Jerry med smaken Half baked, min favorit! blev så otroligt glad. Jag tränar så mycket under veckorna så behöver oftast saker som går snabbt att laga, och schnitzel är så otroligt gott så jag blev överlycklig när jag såg påsen. Älskar min pappa! 

Jag köpte faktiskt schnitzel häromdan istället för skolböcker haha, jag kan verkligen spendera mina pengar på rätt sätt. 
 
Men nu är jag väldigt trött som vanligt och har precis ätit väldigt god mat. Nu ska jag nog bara ta det lugnt och lyssna på bra musik. ~
 

Trött och peppad för sängen

Gud... vilken... lång... dag. 

Har varit uppe sedan kvart över sex i morse och kom hem klockan fem. Har aldrig varit såhär utmattad efter en skoldag, verkligen skit trött! Men det har varit en bra dag, varit med Cecilia och Klara under mesta dels av dagen. 

Föressten så har Cecilia en blogg som ni borde kika in på för den är ubergullig och hon är ascool och typ skiner hela tiden, fint skrivet är så himla trött, haha. http://suomela.blogg.se heter den! Kolla in ni kommer inte ångra er 
 
Såhär har jag varit de senaste timmarna under skoldagen och när jag kom hem, ska snart krypa in i sängens mjuka täcke och sluta dagen. ♥


Godnatt alla mina läsare! ^^ 

Waver Velvet finish

Äntligen är den klar, tänkte att ni kunde få se innan jag drog iväg till skolan hehe. :) Blev väldigt nöjd! Var ett tag sedan jag gjorde en teckning med enbart skuggning, så jag är faktiskt väldigt nöjd. ^^ 

Han ifrån animen Fate/zero som jag såg klart igår, väldigt bra och jag rekomderar den. Sök upp den vetja och se en episode, fast första är väldigt långtråkig men sedan händer det massa spännande saker! 
 

Två halsband

Snart bär det av till skolan. Jag börjar tolv idag, kan ni fatta det?! Kommer börja tolv varje tisdag framöver, och jag kunde inte varit lyckligare. :) En dag i veckan då kan få sova ut, idag sov jag dock inte så länge eftersom jag har liksom vant mig med att gå upp tidigt, så jag gick upp runt åtta. Men det gjorde mig ingeting. ^^ Var pigg ändå! 
 

Med jeansskjortan under

Nu drar jag till skolan! Hihi, ska bli spännande att se vad vi gör idag. :) Någonting nytt varje dag känns det som!
Ni får en dålig webbcam bild eftersom jag inte har tid med hyper ultra systemen :(

Waver Velvet

...Så tyder namnet på en karaktär som jag verkligen har börjat tycka om nu. Han är ifrån animen Fate/Zero, vilket jag högt rekomderar! Är inte klar med den ännu, men har bara två episoder kvar. Jag har suttit med denna hela eftermiddagen, och har kommit väldigt långt nu än vad det verkar som på bilden, men ni kanske får se slutresultatet imorgon. :)

I just spotted a lizard

Köpte denna lilla raringen igår på stan. Ska på stan igen för att lämna tillbaka lite grejer och sedan träffa Emelie. ^^ Inte sett henne sedan jag åkte till Frankrike, saknar henne! Hon älskar nagelack och sådär, så hon visade upp detta märket. Det är ganska dyrt enligt mig, men Henrietta var sjukt schysst och gav mig 20 % rabatt på den. :o Hon ville inte ha sin rabatt kupong, så jag fick den. Blev sjukt tacksam, hon är så snäll! 

Ska testa den när jag kommer hem. 

Gangnam style in the house!

...Så lät det i mitt kök igår. Fick sådant himla sug på att baka någonting, så jag startade igång typ sju på kvällen! Satte denna låten på högsta volym och sjöng med även om jag inte har en aning om vad de sjunger om. :) Jag kanske är lite sen med den här låten, men har inte direkt orkat blogga om den haha! Denna är en "sommar plåga" som vi brukar kalla det här i Sverige, fast i Asien! Men såklart har den blivit känd i hela världen. ^^ Den är riktigt bra tycker jag, och sjukt rolig! 
 
Videon är ifrån Korea dessutom, är det någon som är intresserad i Koreansk musik? ^^
 
 

Fikalika

Idag blir det att ta en fika med Henrietta! Ska bli så mysigt. Vi ska prata lite om våran första dag på gymnasium och sådär, sedan kommer mamma så ska vi handla lite grejer. Blir en mysdag med lite stress och andra hinder. 
 

Min dag på Sundsta Gymnasium

Sådär! Nu tänkte jag berätta om min första dag på Gymnasium.
Jag har valt Estet Media för er som inte visste det på Sundsta Gymnasiumet, och det är därför för jag älskar att fotografera och filma, samt skriva och redigera. Plus massa andra intressen men då kommer detta inlägget bli en mil långt... >_<'
 
På morgonen var jag väldigt nervös och frågade mamma hela tiden om allting såg bra ut, för jag kände mig så alldaglig. :/ Brukar ha mig lite mera än vad jag hade idag, så ja... Kände mig lite enkel men nu är det ingenting jag kan göra åt det. Sedan åkte jag iväg för att möta upp med Cecilia ( Hennes blogg http://suomela.blogg.se SKITSÖT ) och vi var båda nervösa som tusan, så vi gick sedan in till Aulan där alla skulle samlas och fördelas in i klasser. Vi ville gärna komma i samma klass, vi hade till och med skickat mail om det haha. Så kom uppropet... Jag var SÅ nervös. Jag liksom bad till gudarna! 
 
Och vi kom i samma klass! :D Blev super glad. Efter det gick vi iväg för att möta våra mentorer och resten av klassen. Jag fick bara prata med några andra tjejer i klassen, sedan så blev det inte så mycket mera. Såklart var många tysta, det är ju trots allt en helt ny klass med nya människor. ^^ Jag var också tyst i början. Men sedan fick vi göra lite övningar och sådär... Åt mat, gick runt och ja, sedan var dagen slut. Jag vet inte så mycket om min klass än, så hoppas imorgon att få bekanta mig lite mera med dem. :) 
 
Annars är jag jätte peppad på att få lära mig inom Estet media! 
 
Hur gick eran första dag? Var det lyckat? c:
Lite dåligare bilder hur jag såg ut... MEN AJA 

Ihhhhhh!

Imorgon gäller det. Imorgon börjar jag på gymnasium. 
Ska börja i Estet media, vilket jag verkligen ser fram emot, men jag är så nervös... Allting slog mig inte förräns nu. Och här sitter jag, och tänker vad jag ska ha på mig. HAHA! Den första paniken. 

Här är det positiva med gymnasium!

- Nya människor 
- Ny skola
- Rutiner ( Ganska skönt mer rutiner i livet faktiskt när man har varit slö i två månader )
- Få lära sig saker som man faktiskt är intresserad i ( tex foto och fim )
- Få utmaningar som att göra ett speciellt foto eller film
- Får en chans att börja om 
 
Negativa... :(
 
- Gå upp tidigt
- Mycket hårdare jobb
- Dåliga lärare ( Förhoppningsvis får jag inga )
- Mycket press
- Stress 
- Och ja känslan att man har skola på sig... Ingen gillar väll den känslan att det ska vara skola varje dag.
 
Men annars ser jag verkligen fram emot det! Ska försöka hinna blogga innan jag går ochvisa vad jag tar på mig. ^^

Godnatt alla mina underbara läsare. <3

En nervös men mysig dag

Idag vart jag på stan med min vän Cecilia! Oh, det var så mysigt. Vi pratade väldigt mycket om gymnasiumet och vad vi skulle ha på oss, haha båda hade lite panik. :) Jag vet nog vad jag ska ha på mig men får se imorgon, känns som allting kommer bara vara skit fult när jag väl vaknar upp och bara: UWÄÄÄHH JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN 
 
Men ja, sedan åt vi på subway och satt där i kanske en timme och sedan gick vi runt lite mera och skojade hihi. 

Köpte denna pärlkrage som tyvärr inte passade min tröja som jag hade tänkt mig först, så ja buhu till det D:

Men sen... FICK JAG MITT BIGBANG THEORY SKAL OCH DET ÄR SÅ FINT <3
 
Vet ni vad ni ska ha på er på eran första dag i skolan? ^^
 
 
 
 

Shoppa med sig själv

Hej hej! 

Igår orkade jag inte riktigt att blogga för jag hade fullt upp hela dagen. Först var jag på syntest. Jag har perfekt syn! :D Det gör en glad, haha. Nu kan jag få övningsköra på riktigt dessutom. ;) Det ska bli spännande. Jag är så rädd att jag ska totalförstöra bilen. Men aja, får be till Gud innan jag far ut på vägarna haha! 
 
Sedan gick jag runt lite i stan och shoppade. Man kan tro att shoppa själv är tråkigt, men det är faktiskt ganska kul. Man får en stund att tänka själv vad man tycker, och inte behöva fokusera på någonting annat. Jag hann dock inte vara där så länge eftersom jag hade Buster hemma som inte ska vara hemma alltför länge, så jag var bara i stan två timmar innan jag åkte hem. Jag köpte en subway också till lunch... Gud vad gott det är. Men hon i kassan var ny så det gick väldigt trögt och jag hade bara typ tre minuter innan bussen gick, var nära på att få ett sammanbrott och ta min macka för att springa iväg! 
 
Här är det jag köpte. Väldigt nöjd, nu är det bara vad jag ska välja till första skoldan... 
Ska börja Media estet, och hoppas verkligen att det ska bli en rolig termin!

Fick ett par Dr.Martins för femhundra också! Vi köpte av min mammas kompis. ^^ Den hade inte passat hennes döttrar. 

Resten är ifrån Monki 
 
 
 

Syntest

Godmorgon schalala ~ 

Idag ska jag på syntest! Nej, jag ser inte dåligt utan jag ska bara se till att det är inget fel på mina ögon så jag kan få övningköra. ^^ Har ju börjat övningköra nu! Eller inte mycket, bara på parkeringen haha. Men jag ser fram emot att kunna ha en egen bil. I framtiden om allting går som det ska skulle jag vilja ha en elbil, för jag tycker om att hjälpa planeten. Haha, låter som någon hippe. Men om jag kan jobba in dem pengarna så!
 
En bild ifrån Frankrike 
 

Draw away your feelings

...Det är vad jag har gjort ikväll. ^^

Är trött men vill inte sova. Känner mig lite nere, men det kommer nog bli bra imorgon! Tänka positiiiiiiivt! 
Jag orkar inte berätta så mycket om min dag, spelade tennis med Anne vilket var lika roligt som vanligt och åt våfflor. Sedan var det väll inte så mycket mer, kvällen behöver jag inte rabbla upp.
 
Målade snabbt ihop denna. Orkade inte fylla i henne, bara blombladen. 
 

Foundation

Godmorgon alla mina läsare! ^^ 

Idag är det verkligen jätte dåligt väder. Fast det är ändå mysigt att kunna stanna inne och bara ta det lugnt, fast jag får ångest när jag sitter alltför länge vid datorn. Ska kanske rita lite senare och ut på stan med mamma. Tycker det är kul att gå på stan med mamma, om vi bara kommer överens vart vi ska gå haha! Vi har båda lite olika smaker i affärer. :)
 
Påtal om stan så köpte jag dessa två i Skåne. Jag vet inte hur bra dem är, men det får vi se när skolan börjar! All mitt smink är slut, så det var dags att ta in lite nytt! Känns skönt. Jag kanske säger vad jag tycker om produkten när jag har börjat använda den! :D
 

Min tur i Skåne

Hej hå! 

Nu är man hemma ifrån Skåne. ^^ Var där i två dagar bara! Lite synd, hade viljat vara där lite längre kanske. Det var väldigt mysigt där. Jätte fint väder hela dagarna, och trevligt folk. Jag var där som sagt med två kompisar; Amelia och Matilda. 

Vi badade på en strand, eller strand och strand det fanns både en strand och en brygga. Använde nyss strand tre gånger i en mening... I alla fall där var vi och badade + solade. Jag brände mig faktiskt! Trodde inte det skulle bli så varmt, men det reste sig upp till 26 grader, och då brände jag mig allt. Inte så grovt som i Frankrike, men lite synbart faktiskt. Sen har vi varit och shoppat, har uppdaterat min underkläds låda lite, och är nöjd. Sedan köpte jag foundantion och puder, förhoppningsvis är de bra! Sedan åt vi massa god mat och såg en film som heter "The dictator". Jätte galen film, ganska rolig men sjuk kan jag säga haha! 

Ska köpa lite mer jag behöver på måndag. ^^ 
 Orkar inte redigera alla bilder sorryyyyyy! ~
 

Skåne, fin stad

Hej hallå! Nu är jag i Skåne. :) Det är sol och super skönt, och vi har det gött. Vi ska bara vara här i två dagar, men det gäller att göra det man vill göra. Idag har vi varit på beachen hela dagen, super härligt. Vattnet var friskt och solen stekte! Har inte blivit bränd bara väldigt torr haha... 


Iväg till en ny stad

Hejsan! Förlåt att det inte blev något bloggande igår, hade inte mycket att skriva satt bara på rumpan och gjorde ingeting. 

Men imorgon eller på Tisdag drar jag till Skåne med min kompis Matilda! :D Det är hon som tar alla mina "speciella" bilder. Vi har inte kunnat varit lika mycket i sommaren som vi brukar göra, eftersom hon har jobbat. Men istället tar vi upp det med en tur till hennes farmor och farfar som bor i Skåne. ^^ Ska försöka shoppa lite, hon säger att det finns en jätte stor galleria där och ja det låter ganska lockande! Behöver uppdatera lite inför skolstarten. 


Coockie monster cupcakes

Japp, ni läste rätt!

Igår åkte jag ned till stan och mötte upp med Cecilia, så köpte vi massa baksaker. Adna kunde inte komma. ;_;
Men sedan åkte vi hem för att börja baka. Vi skulle nämligen göra Coockie monster cupcakes, och först så trodde jag att det skulle bli svårt för jag hade aldrig gjort så komplicerade cupcakes, men det gick faktiskt väldigt bra! Visst, det tog hela dagen men det var helt klart värt det. ^^
Sedan efter det kollade vi på lilla sjöjungfrun och då fick jag världens nostalgi känslan, åh den är så underbar. Men när man tittar på disney filmer så tänker man alltid på det logiska, till exempel hur Ariel kan andas under vattnet utan gälar, haha! 

Aja, såhär blev dem. Vi blev otroligt nöjda båda två, och de var SKIT GODA 
 
KOLLA VA FINA DE BLEV! 

De är dem som får mig att le

Hellluuuuuu! 

Idag ska jag iväg för att träffa Cecilia och förhoppningsvis Adna! c: Vi ska baka cupcakes och ha en spadag, och kanske bada eftersom det är så fint väder idag. Jag ser fram emot det mycket! Blir helt njfiwfnwÖF glad när jag är med dem haha! 

En bild av min teckning, ni kanske får se hela senare. ;)
 

The dark knight rises

Okej, så det blev bio faktiskt för mig två gånger! Har ni sett två superhjälts filmer. The amazing spiderman och den nya Batman filmen! Så jag är helt slut och vill inte gå på bio igen på ett tag, haha! Alla filmer började också runt nio och var ungefär två och en halvtimme, så när man kom hem la mig direkt. Var helt slut i huvudet. >_<' 
 
Men vad tyckte jag om filmen? 

Batman var en väldigt mörk film för att vara en superhjältsfilm, jämfört med Spiderman som var mer romantisk/rolig och spännande. Det var väldigt spännande och pirrigt vid vissa moment, men jag satt alltid och undrade när "slutscenen" skulle komma. Sedan var det en oväntad twist i slutet, vilket jag inte alls var beredd på vilket var ett plus. Mycket bra handling och bra skådespelare!
 
Negativa var väll att jag inte försod varför Batman får så mörk röst när han tar på sig kostymen än i normala fall? Han låter inte alls "cool" :( Nu har jag säkert fått massa Marvel haters på mig! 
 
Men annars bra film. Skulle nog inte orka se den en gång till men rekomderar den. ^^
 

Fin tjej, fin vän

Godmorgon!

Idag har det regnat hela dagen. :( Vart en riktigt dålig sommar vädermässigt, man funderar ju nästan på att flytta till italien snart... Aja, nu har man i alla fall tid för att titta på serier och rita utan att få ångest över att man sitter inne! Jag har ritat ganska mycket och tittat på anime, och drog sedan ut på en spring tur. 
 
För någon dag sedan tog jag bilder på min tennis kompis Mathilda Dahlin, hon har nämligen skaffat en blogg!

Här är bilderna, taget med Canon EOS 500 D / 50 mm 
 
 

Sword art Online

Jag har börjat med en anime som heter Sword art Online, vilket jag verkligen kan rekomdera. ^^ 

Har bara sett två episoder än så länge, ska förhoppningsvis se flera idag, men jag gillar den! Bara efter två episoder. Jag kan skriva lite senare om handlingen. Men här är en teckning jag har börjat med, det är faktiskt mig själv som en karaktär i animen. Det är väldigt kul att få rita själv hur man skulle vilja se ut i en anime! c: 

Detta kallas en Character Sketch 

Testar lite...

Detta är bara lite test inlägg på en bild, behöver veta hur jag ska göra för att få bättre kvalitét på mina bilder! ^^
 

Synd

Blir ingen bio för mig ikväll, kanske i morgon men då har jag troligtvis andra planer så vi får allt se! 

Annars så regnar det över vårat hus och gör mig alldeles depp, har varit grinig hela dagen och vet inte riktigt varför. Aja, förhoppningsvis går det över senare ikväll...
 

Frankrike - Beziers

Godmorgon! 

Idag ska jag bara ta det lugnt! Funderar om jag ska träna men har ont i halsen så vi får se... Är sugen på att träna men vill inte vakna med dubbelt så ont i halsen och bara; Jaha det var ju värt träningen. 

Men annars ska jag på bio ikväll! The dark knight, alltså Batman. :) Har aldrig varit ett fan av själva Batman, men den är säkert bra! Folk har sagt hela tiden att den var super bra, så man får väll ge den en chans.
Här är lite bilder ifrån Beziers, en stad i Portoragnes ! ^^ 

Orkade inte redigera är laaaaat
 

Frankrike - stranden

Godmorgon! 

Idag tänkte jag lägga ut lite bilder som vi tog på stranden i Frankrike. Det var underbart där nere! Jag är inte så stort fan av sand och hav, men ändrade faktiskt lite åsikt när jag väl kom ned dit. Sen är det mycket roligare att bada med en kompis! :)
Älskar den här bilden haha! Det stod faktiskt en buffel fem meter ifrån våra cyklar, vi fick panik: DET STÅR EN B-B-B-BUFFEL DÄR! 
Men sedan såg vi att han var fastkedjad, vilket var tur för de där djuren vill man inte leka med. Jag är en riktig djur människa så jag blev så rädd att han inte fick vatten i den hettan, men sedan kom en man med två hinkar vatten som tur var. 

Hemma, och saknar Frankrike

Japp, nu är man hemma ifrån Frankrike. 

Jag saknar det så otroligt mycket. Jag saknade mina vänner här i Karlstad men inte vädret :( I Frankrike var det verkligen 30 grader varje dag, och man kunde sola och bada, äta hur mycket glass som helst och bara ta det lungt. Det var verkligen super skönt! Skulle kunna stanna där i en hel vecka till. 

Vi gjorde ganska mycket, inte direkt "stora" utflycktsfärder men vi hade det ändå så himla skönt! :D Vi solade vid poolen väldigt mycket, och badade så mycket. Jag älskar att bada! Ett av de bästa jag vet är att simma under vattnet, man känner sig så fri och lätt. Dessutom gillade Henrietta att bada lika mycket som mig så det var awesome! Många jag känner vill inte bada så ofta, kanske en gång... Jag badade typ fem gånger per dag haha! 

Jag kommer lägga upp lite vad vi gjorde dag för dag de här kommande dagarna. Förhoppningsvis, jag är så dålig på att uppdatera! :( Men jag hoppas att ni kan hålla ut med mig! 

Lite blandade bilder ~