ÄR SÅHÄR GLAD

 
Okej snart åker jag och Cecilia till Norge, sen åker vi till Rygge flygplats sen är jag framme i Frankrike!!!!!
Har peppat i flera månader hihi, och nu ska vi äntligen åka! Det finns wifi så förhoppningsvis kommer jag blogga, men annars får ni ha bra i regniga Sverige, BYE BYE!

Tar en låtsas pistol och skjuter

 
Hur kan man tappa bort ett par skor? Tydligen kan man det, JAG KAN DET. Har letat hela förmiddagen efter mina favorit dr Martens, men de är ingenstans. ( Inte de på bilden haha ) Vill typ gråta men har ingen energi. Ni vet när man försöker komma ihåg något och man har absolut inget minne av det? Inte ens hur hårt du tänker? Så vart det idag. Aja, de dyker väll upp får vi hoppas... Annars har det varit en bra dag! Mådde illa på morgonen, tack vare den trevliga veckan som trillar in varje månaden. Men sen mådde jag bra! Träffade två vänner, åt chips och dricka. Plus en yougurt utan sked. Imorgon kommer jag vara riktigt glad, för då åker jag till Norge för att sedan lämna landet. ~

Kallt vatten och melon

Om man tittar riktigt noga ser ni Amelia i mina glasögon...
 
Arnön erbjuder verkligen på skitbra väder. Tror vi inte har haft så bra väder som nu, och jag kunde inte vara mer nöjd. Har Amelia bredvid som jag inte har sett på flera månader. Vi har badat i kallt vatten, ätit melon, citronsorbé, chips, dricka och pizza........ Okej, men det är sommarlov, då får man göda sin kropp! Känner mig mer som en uppsväld gris, men men. Livet är bra ändå! Har fångat mycket fisk också, en frilyst till och med....... Till vårat försvar visste vi inte om det förrän pappa hade rensat den. ...Den var god i alla fall!

I'm collecting sunlight

 
Hatar att inte min Macbook har photoshop, så istället får jag redigera mina bilder på halvdanta fotosidan pixlr.com
 
Den här klänningen är så skön. Mamma tog med den från sin semester i Israel, och jag går klädd i den varje dag, superskön! Känner mig som någon bohemisk tjej, trots att det absolut inte är min stil. Men aja, vad gör det när man är ute på en ö med superliten befolkning? Så länge det är bekvämt!
 
Det är helt vinstilla ute på Vänern, underbart med andra ord. Jag brukar inte gilla att spendera för mycket tid ute på stugan, men när det är över 25 grader varmt så är det helt perfekt! Enda negativa är alla mygg och brons. Jag tror jag hatar brons mest, för de är så snabba så det är inte lika lätt att döda dem. Wow, det var en intressan text! Ha det braaaaaaa.

Det känns som vi rymmer från Alcascar

...Det sa jag precis innan vi hoppade i vattnet i Vinterviken - Stockholm. Det fanns ingen brygga, utan en stenig strand och en stor träaltan som sträckte sig ut över vattnet. Man var alltså tvungen att kliva över staketet och sen hoppa ut. Och varför sa jag något sådant? Jag tänkte "såklart" på Alkatrast.... Så stavas det nog inte men jag tror ni förstår! Man bottnade inte heller vilket jag ytterst ogillar, men ingen badkruka är jag inte!
 
Vi spenderade flera timmar ute på Vinterviken och en del i stan. Vi åkte tunnelbana och virrade runt, det var mysigt. Gillar Stockholm, fast avskyr tunnelbanor. De är så obehagliga, har nog sett för mycket "Tunnelbanan" på tv3... Men sen åt vi sååååå god mat på Barbros, tog inga kort men jävlar va gott det var. Sov som en bebis efteråt.
 
Här är lite bilder!
 
Kaaaaallt kallt kallt!

Tar in Stockholms aura

Äntligen i Stockholm! Har det så bra för tillfället, kan verkligen inte klaga. Bor hos min kompis syster, de har åkt iväg på en egen liten semester så hela lägenheten är tooom. Har badat också för första gången i Stockholm! Kan berätta mer om det kanske ikväll för det var lite humoristiskt...

Idag så förväntas att shoppa tills mina fötter blöder och sen äta hederlig japansk mat; sushiiiiiiiiii!


Choklad i ansiktet - rena drömmen

Oj, jag kan nästan se dammfläckar här på bloggen!
 
Jag har varit ännu en gång väldigt rastlös idag. Jag har packat, städat, bakat och sett på simpsons som tröst för livet atm. Well, varför packade jag då? Jag ska till Stockholm imorgon! Ska bli superkul, åker med en kompis så ska vi bo i en lägenhet, ser verkligen fram emot det. ~ Känner ni igen mig är det bara att säga hallåååå!
 
 Påtal om ingenting;
Detta är nog det bästa jag har fixat den här veckan, en egen chokladmask! Den fungerar superbra, känner mig som en baby efteråt. (Inte jag som kom på receptet HAHA, är ingen makeupguru) Men det fungerar asnice ifall man vill ha någonting bra för hyn och orkar inte köpa. ^^
 
 Godnatt på er.

Vitt som snö, röd som en kräfta

Lipar i mina Ozzy glasögon, buääääääähhhh!
 
Igår begav jag och Emelie till Örsholmen. Jag tycker den stranden är väldigt mysig, om man räknar bort alla jobbiga småbarn som springer runt och sprätter sand på en. De enda som är söta är de jättesmå som går runt nakna och har knubbiga lår. ...Okej det där lät väldigt creepy, sorry! Men men, det var väldigt fint. Vädret var bra, bättre än vad jag hade trott för när jag kom hem så var jag illröd över hela ryggen. Tack solen! Jag hade lovat mig själv att vara noga med solkräm denna sommar, men nej nej, här ska man vara slarvig och ligga i smärta hela kvällen. Nej, så illa var det inte som tur var! 
 
Jag har vääääldigt tråkigt just nu. Hunden är hemma så kan inte förflytta mig så mycket heller, well well. Kanske försvinner på kvällen, låter väll intressant för er att veta om mina kvällsplaner? BAAAAII! 

My life is back

Guess what? I got my internet back! Så skönt, hoppas att det stannar kvar nu, ANNARS! I alla fall - jag har varit väldigt rastlös dessa dagar som har passerat. Ska träffa lite folk i helgen som tur är, annars hade jag nog ruttnat i mitt rum.
 
Men jag hade lite kul med smink igår, försökte på mig en Kyary Pamyu Pamyumakeup hihi. Hon är en väldigt söt asiat som gör väldigt söt musik, punkt. Lite konstig är den också!
Min blev en liten failad version eftersom jag har sämst smink, men det var ett kul tidsfördriv!

Blixten tog min livsglädje

Hej hi hallå! Förlåt att jag inte bloggar. Men jag har en skitbra anledning! Blixten. Den tog mitt kära internet igår kväll, och jag har varit utan wifi i två dagar nu... Livet börjar sakta blåsa bort. Nej, så allvarligt är det inte men jag har gärna internet om man säger så! Speciellt när man är så osocial som jag och bara sitter hemma..............

Förhoppningsvis får vi tillbaka internet idag med hjälp av min brosha, så är mitt liv återställt.


Har levt i 17 år

 
En sådär seriös svartvit bild. 
 
Då säger jag väll grattis till mig själv, för idag fyller jag nämligen år! Hela sjutton år. Ganska tråkigt nummer när jag tänker på det, för när man är femton får man dra av sig byxorna, 16 får man övningsköra, men 17? Det är bara ett mellannummer, man väntar bara på att bli 18 år! Men ja, det har varit en mysig födelsedag. Gick på lunch med Sandra, drack kaffe som var väldigt god och fick massa söta cupcake saker som jag tänker ta kort på sen, så jag är supernöjd! Så imorgon blir det släkt och hela rubbet. Känns så ledsamt när alla är på Putte i Parken och jag bara sitter här. JAG VAR DÄR I ONSDAGS DOCK! Ska skriva om det imorgon förhoppningsvis! 
 
Ha det bra mina kycklingar

SATAN FÅGEL JÄVEL

Okej, jag vet inte vad jag har gjort emot Sveriges fåglar. Eller fåglarna i mitt kvarter. Det finns en väg där jag går ut med hunden varje morgon, men inte nu längre! Det finns ett stort träd längs stigen som lutar lite emot vägen, och där bor det en fågel som behandlar mig som en inkräktare. Jag vet inte vad den ogillar hos mig, mina rosa pyjamas byxor eller bara hela mig, men varje gång jag går förbi så dyker den ned emot mitt huvud i attack! Och den låter inte som de vackra fåglarna i snövit, nej nej den kraxar som den har något i halsen.
 
Här är en bild som demostrerar vad som händer varje gång jag går förbi det där trädet. Jag skulle gissa att den har ungar i det trädet, men det är ingen anledning att attackera mig! ;_;
 
 

En flicka jag kallar Tidda

Idag är det min väns födelsedag, inte mindre än min duktiga fotograf Matilda! Hon blir hela arton år och jag hoppas du får en superbra dag! Kan inte fatta att du är arton, tiden går allt fort. Grattis grattis grattis! 
 

Gräv sa jag, gräv!

HEEEEEEJ BLOGGISEN! 
 
Så nu har det gått en vecka. Jag skulle vart hemma i Fredags men min moster skulle fira Silverbröllop såteeehh, I'm sorry! Men nu är jag hemma och jag har lite bilder till er. Som jag skrev har jag varit i Norge med Cecilia och sommarjobbat. Det har varit awesome, plus väldigt jobbigt haha. Mina fötter gör fortfarande ont, eftersom vi skulle gräva upp en hel gräsmatta. Det låg tydligen stenplattor under, men efter flera år hade gräset lagt sig över. Och allt man hade var en spade. Yepp! Det tog oss fem dagar, där det också involverade att lyssna på High school musical tills vi ville slänga pappas Ipad in i väggen, tvätta en grind som säkert inte blivit tvättad på flera år, och slipa utestolar! 
 
Men nog om pratandet, nu ska ni få lite bilder! 
 
Vi fick seriöst duscha varje dag, plus tvätta håret. Man blev så smutsig! Så här är jag, nytvättad, trött och glad. 
 
Här ser jag fett snygg ut när vi skulle ned till mataffären, vilket heter Kiwi. Gulligt eller hur? 
 
Såhär såg det ut under all gräs. Det kändes typ som att hitta Atlantis. 
 
Och om ni tyckte att Norge var dyrt så kan jag instämma till 100 %! Vi gick till som sagt Kiwi och köpte: Cremé fraice, två glassar och en yougurt = 77 KRONOR. DET ÄR SÅ SJUKT DYRT! Jag ville nästan skratta, men jag stirrade mest på kassörskan i chock. Förstår inte hur folk överlever... 
 
Mer av gräshelvetet. 
 
Sista middagen firade vi med tacos, svensk style.